DENİZ %19.93, QNBFB %15.83 çıkmış yine. Kaç gündür neyin speki bu, neyin vurgunu aklım almıyor. Birilerinin eline sağlam verecekler ama du bakayım :)
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
DENİZ %19.93, QNBFB %15.83 çıkmış yine. Kaç gündür neyin speki bu, neyin vurgunu aklım almıyor. Birilerinin eline sağlam verecekler ama du bakayım :)
Bir cepten diğerine fiyatı yükselterek aktarmak mümkün, arada heyecana kapılanların eline tutuşturmak, daha sonra alt kademelerde yeterince yüklü pasif alım emirlerinin biriktiği durumda yüksekten aşağıya topluca dağıtım kolay.
Yatırım Tavsiyesi Değildir. Lütfen ani fiyat hareketlerinde heyecana kapılmayınız ve gaza gelmeyiniz.
E-kitap ve e-dergide KDV yüzde 18'e yükseltildi. Karar 1 Ocak'tan itibaren yürürlüğe girecek.
Elektronik ortamda satışa sunulan e-gazete ve e-kitapta KDV yüzde 1'den yüzde 18'e, e-dergide ise yüzde 8'den yüzde 18'e yükseltildi.
Burgan dolar mev alan varmi?
Bahçeli, her türlü kararları Erdoğan'a bıraktı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sayın Cumhurbaşkanının uzlaşı zeminindeki her türlü tasarrufuna saygılıyız dedi.
Yakında dükkanıda kapatır artık sayın devlet bahçeli oda diğerleri gibi saraya Reisin kanatları altına yerleşir. tıpkı tuğrul türkeş numan kurtulmuş ve süleyman soylu gibi.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler, haklısınız. Sayenizde (tüm forumdaşları düşünerek kullanıyorum) güncel oranlarla ilgili bilgiye sahip oluyorum. Bu bakiyeyi İş Bankası'nda bırakmak istiyorum, bu yüzden düşük olan yapılandırmasız faiz oranlarına rağmen orada devam ediyorum. Yapılandırmalı ürün olunca da faiz oranları piyasa oranlarına yaklaşmış oluyor.
Opsiyon şu şekilde: İleri tarihli kur sabitlemesi (forward pricing) yapılıyor. Bildiğim kadarıyla o dönem hangi parite daha iyi ileri tarihli fiyatlama (pricing point) veriyorsa o kura dönülerek ve vade sonunda tekrar sizin bulunduğunuz kura dönülerek bu işlem yapılıyor. İş Bankası genelde Euro'ya dönüş yapıyor, sizin bakiyeniz ABD Doları ya da Sterlin olsa dahi. Bunun yanında bir de opsiyon satıyorsunuz bankaya. Bu da aralık olan opsiyonlardan (range accrual) oluyor. Örneğin benim işlemimde, EURUSD 1.1090 - 1.1590 arasında kaldığında primi alabiliyorum. Bu sayede mevduat karşılığı faiz oranı %5 oluyor. Aralık dışına çıkıldığında %3,4 oluyor ve sadece ileri tarihli sabitlenen kurdan gelen tutarı alıyorsunuz. Opsiyon Amerikan tipi.
Shangil kardeşim,
Türkiye'de hangi bankalarda hesap açabildin? Hepsinde kolaylıkla açabiliyor musun?
Şekerden Dolarlara 5.5 oran alınmış ve bağlanmıştır....
Dolar 5.3 altına geldi fed faiz artırmayacak diye duyum.mu aldılar.?
5.2129'a inmesinin aşağı yönlü eğimi ve hızı çok yüksekti.
İnternet paketlerine zam yapanlar bizim başlığın sıkı takipçisi sanırım gerçek enflasyonu çok iyi öğrenmişler yüzde 50 ler 66 lar havada uçuyor
Dolar trenini kaçırdık, 5.15'ten almadik diye ağıt yakanlara (ben dahil) fırsat. 1ayda %2 faiz koysaniz ayni kur. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Royal kardesim,
Merhaba. Kolay!? Kolay ola bilirmi!?
Ben Iran turkuyum. ogrenciyim istanbul da. iranlilara genelde ziraat hesap aciyordu. simdini bilmiyorum ama simdi de sanki aciyorlar. sadece ziraat kolay aciyordu ve aciyor belki!
Birde bizim universitenin akbank subesi vardir o yuzden bizlere hesap acti. maas aliyorum universiteden arastirma yapiyorum. Ogrenci oldugum icin ve universitede banka oldugu icin orada aca bildim akbank.
Yazda sekerbanktan sordum telfonda dedi hic sorun yok ve acabilirsiniz! malesef subeye gitmedim yani biraz belki mood da degildim
keske gideidim! simdi kac gun sonra dolar ve tl vadem bitecek. o kadar para degil ama neyse bana onemli
sizin oneriz varmi?
belli olmuyor!
malesef website farkli ! mesela simdi 4 yazmis!
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...atfaizinternet
birde bazi arkadasla miktarlari yukari fark ediyor
onu yazmazlar websitede TCMB sikayet ede bilir
Teb marifetli 23.50 reklamı gördüm bugün televizyonda. Vade dönüşü olanlar düşünebilir.
Bu hafta içi Vakıfbank Halkbank veya yapıkredi'den faiz oranı alan varmı ?