Bakalım soluğu nerde alacağız
Printable View
Bakalım soluğu nerde alacağız
Bugün Creditin sırasıydı :(
Way ağa yaa ciğerimizi sökmeden bırakmıcaklar galibaaa
2 Gün önce tacirlerin aldığı mal gözükmüyor. citinin sattığı mallardan bir kısmı da gözükmüyor. muhtemelen citi adına almış yani cep to cep.
An itibarıyla;
XU030>>>Yılbaşına göre >>>>+++ %12,61 primli...
Kozaa>>>Yılbaşına göre >>>>----- %17,31 fark yedi...
Düz hesapla XU030 u yakalaması için >>>Kozaa 'nın % 30 primlenmesi durumunda XU-030 u anca yakalıyor...
valla bu sitede başta loruhlano hocam olmasa çoktan zararına satmıştım onun paylaştığı veriler sayesinde moralimi bozmuyorum ve bekliyorum
Müsaitseniz Albaraka ve koza pasta rica etsek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararına sakın haaaaa.......Moral bozup, speğin cebine daha da katkı yapmaya hiç gerek yok...Hisse de öyle bir hisse zaten değil, spek de sıkılıyor bir noktadan sonra...ya aşağıya....ya yukarıya.....teknik-meknik hak getire (dirençleri-destekleri hızlı delme babında..) ...:) :kahkah: (Diğer hisselerde tutan benzer formasyondaki bar sayımı analizi, bu hisse de zamanında hiç tutmuyor, tutuyor ama ötelenmiş olarak...bir kaç gün ya da 1-2 hafta öteleyerek..:) )
Çok nadirdir, Dünyada da geçerli 2 farklı analiz sisteminin de aynı hisse de şaşkınlığa düşmesi, ama Kozaa nın tepesindeki, analiz sistemlerini bile devre dışına atmayı becerebiliyor...:notr:
Bir hisse son bir sene dibine yaklaşmışken ve çok iyi teknikci değilsen asla satılmaz.. hele ki kozaa nin sonu belli ve yatayda en fazla bekleyecegi zamanlar net belli sadece beklemede kal.. tarih tekerrürden ibarettir nasil olsa yine çıkacak.. bundan şüphen olmasın.. bu arada eğer ilave yapabiliyorsan bekleme süresini kısaltmış olursun.. daha öncede yazdım moral bozmaya 4.97 görsede hiç gerek yok.. indiği gibi çıkar hiç merak etme.. geçmiş istatistlikler yalan söylemez.. sadece yapman gereken anlık gazlara gelme ve anlık kararlar verme zarardayken.. bu tür büyük hisselerin içine eden günlükçüleri anlik takip edersen moral bozukluğun düzelmez..nacizane gecmisten tecrubeyle tavsiyemdir..
Zararda iken niye satilmasin? Nereye kadar düşeceği belli mi? Gerektiğinde kol kesmekte fayda var. Satıp sonra alttan alıp lot arttırmak bence çok daha mantıklı. 7.02 ve 6.94 te sattım. 5.96 da aldım 6.13 te yine sattım. Yine bekliyorum yine alttan alıp tepkide satacağım. Kendi açımdan 3.6k lot arttiyorum mevcut fiyattan alırsam. Stop candır. Beklemek stres , zaman kaybı ve hüsran.
Risk almayan kazanamaz
Gedik bu kadar lotu kimin için topluyor? Geçen günde 1.5m almıştı.
Hergün aynı terane... saat 11 de citi ya a credit in ilk lotları geçtiği an tahta darmadağın oluyor...
kozal da citi ye dikkat edin alıma başladı
Kozaa yıllık bazda;
2016 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 1,66.-TL.
2017 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 4,39.-TL..
2018 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 6,51.TL.
2019 Yılında yılbaşından beri ağırlıklı ortalama >>>6,99.-TL.
2019 Yılı ağırlıklı ortalama >>> ??????? TL.
Maliyetim 7.8.Normalde hisse.nette alim yeri satım yeri vs yazilmaz kurallara aykırı ama meramını anlatmak için yazıyorum ki bu grup haftaya 5.1 de gösterir Kozaaya 8 de hiçbir farki yok.
Temel analizleri beklentileri benzer degismedi son 8 günde 7.82 den 5.8 lere geldi.Sirket sahipsiz ki bu kadar spekule edilebiliyor.
Burada durmadan veri paylaşan ortaklara yazık.O kadar ince düşürdüler ki bir kaldırıp 3 indirdiler 60 dk lik grafiğe bakın görürsünüz.
Sonuçta tek üzüntüm trade imkanlarından yararlanmamis olmam gerisi vade sıkıntısı yoksa fillerin tepismesi.
Bir de para kaybedebilirsiniz ama sağlığınızı kaybetmeyin.Su an bunu hastaneden babamın başındayken yazıyorum.Inanin degmez.
Dikkat edelim 5.82 ve 5.20 yolculugu basladi cok net yabanci satislari devam ediyor.
yorumları alayım lütfen
https://resmim.net/f/rorcNH.png
Gedik kim için alıyor bilemeyiz, ama 10 gündür tcell tutmuştum, gedik orada da gün aşırı ciddi mal satmıştı . Bugün baktım deucheye virmanlamış.burada da onlar için alabilir mi acaba...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5.72 de fibo desteğini var sn deniz
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O oyun bu oyun diye geçirdir yabancı alıma geçmediği sürece alimizde oynar dururuz geçmiş olsun