ben anlamadım cidden sabaha bakıyodum dolar fiyatı için dolar 5.45 olmuş adamlar 5.33 gösteriyor kuru cidden bir tuhaflık var en sağlamı google veriyo :)
Printable View
ben anlamadım cidden sabaha bakıyodum dolar fiyatı için dolar 5.45 olmuş adamlar 5.33 gösteriyor kuru cidden bir tuhaflık var en sağlamı google veriyo :)
Su anki usdtry gore eurtry 6.13 gibi bir sey olmali.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu anda banka satışlarına baktım.. investing'in euro fiyatı doğru gibi..
İş bankası 6.4 tan satıyor.
vakıf 6.29 dan satıyor..
Derecelendirme kuruluşu Fitch Halkbank'ı negatif izlemeden çıkardı. ABD'deki soruşturmayı artık daha az tehlikeli görüyor.
Uzun vadede ingiltereyi etkilemez. Ingiltere kurucu uye degil, schengende degil ve euro kullanmiyor ama simdi cok etkiliyor. Ozellikle ab ile is yapan sirketleri.
Ab nin bu kadar kati olmasinin sebebi ise birligi ileride olusabilecek baska devletlerin cikisinda zor durumda birakmak. Brexit bu dusuncede olan ulkeleri tekrar dusunmeye sevk etti
Mesela benim calistigim sirket uk sirketi idi ve parite yuzunden zor zamanlar gecirdiler.
Aktif yine insaflıymış. 5.97’den satıyor ...
Her şey dünkü gibi başlıyor, borsa da aynı olursa bugün çok elektronik eşya kırılır.
Investing dogru eurusd paritesine gore. Ing ye baktim 6.19 dan satiyor. Guncel kur 6.10 civarlarinda.
Pazartesi günü yerlilerin dolar satıcakların mı düşünüyorlar ? Bu swap böyle devam edemez..Faizler ucar gider....
Tahminim Agustos ayında yaptıkları gibi hergün bir tane paket acıklıcaklar...Stopaj avantajı vs..
ben investing in hatalı olduğunu düşünüyorum.
https://finance.yahoo.com/quote/EURTRY=X?guccounter=1
yalnız hayatımda ilk kez böyle bir dalgalanma görüyorum eurotl de . sadece siteden 1 dk takip edin
Martind artık paket değil paketi kimin açıklayacagı önemli Sayın Albayrak in son fiyasko dolar açıklamasından sonra ağzıyla kuş tutsa bir işe yaramayacağını açık değil mi ?
Bir kaç gün önce, Sayın Gundwane ile beraber, oyun teorisine ve iki bacaklı pozisyonlara dayalı bir senaryo üzerinde düşünüyordunuz. Bana da çok ilginç gelmişti. Vaz mı geçtiniz? Eğer doğru hatırlıyorsam, şöyle bir senaryo idi: Lirayı şortlayınca, Türk yetkililerin, geçen Ağustos'ta yaptıkları gibi, TL arzını kısacağını öngörüp, pozisyonun öbür bacağı olarak borsayı şortlamış olabilirler, sonra da ellerindeki borsa kağıtlarını satıp borsadan çıkabilirler. İlaveten, sattıkları lira bazlı enstrümanlarla ucuza döviz alabiliyorlar, çünkü karşı tarafta kamu bankaları döviz satışı yapıyor... Herhangi bir veriye dayanarak konuşmuyorum ama bana çok ilginç gelmişti... Buna bir iki ilave de ben yapabilirim: Bahsi geçen üç kurum, kendi hesapları için değil de, müşteri adına işlem yapıyor olabilirler - hatta belki de, çok uçuk bir ihtimal olarak, tek bir müşteri, üç ayrı aracı kurum üzerinden işlem yapıyor bile olabilir! Dahası, seçim sonrasında IMF'li veya IMF'siz bir kemer sıkma programına geçileceği ve programın ana maddeleri hakkında içeriden bilgiye de sahip olabilirler - bu programın öngördüğü bir kur seviyesi varsa, nihai hesaplarını buna göre düşünmüş olabilirler... Bilemiyorum? Stop loss'tan daha karışık bir oyun planını da göz ardı etmemek, iyi bir fikir olabilir mi, diye bir soru akla geliyor?
5.42*1.125= 6.0975
Fiyat bu
bloomberg euro 6.25
ing euro satış 6.22
böyle bir şey olamayacağına göre hemde bu saatte.. investing doğru..
Yarin gavurlara vereceğiz mi mehteri, siz onu deyiverin hele!:kahkah:
Mevzuyu çözdüm arkadaşlar...
Şark kurnazlığı yapıp yapay yollarla tahvil faizlerin düşürüp yabancıları zarara soktular...Yabancılar da bunun acısını cıkartmak için MB boş anında saldırısını yaptı.
Aklı sıra yapay yollarla faizleri düşürüp maliyeti yabancılara yıkacaklardı...Uğur Gürses bunu bir çok kez söylemişti...
Ya adam akıllı gercek piyasa faizi vereceksin ya da devalasyonu yiyeceksin.
Ege Cansen üstad ölüler yürümesin gömülsün diyor...
ZOMBİ ŞİRKET, ZOMBİ BANKA VE ZOMBİ EKONOMİ
işin kötüsü batan şirketleri kurtardıkça, kendileri batan bankalarda bulunan halkın tasarruf mevduatı tehlikeye girer. Dolayısıyla "Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu" oyuna dahil olur. Bu, Merkez
Bankası'nın istemese de sorumluluk yüklenmesi demektir.
Merkez Bankası'nın sahaya inmesi, Hazine'yi ve Maliye'yi de sorunun/çözümün içine çeker. Pek tabii hükümet, bu büyük operasyonun baş sorumlusu olmaya mecburdur. Herkes şunu iyi bellesin: Sonunda faturayı "günahsız" halk ödeyecek, dolayısıyla ne bankalar zombi şirketleri kurtarsın ne de Merkez Bankası ve Hazine zombileşen bankalara yardım etsin demek "sorumlu değil sorumsuz" konuşmaktır. Zırvalamaktır. Çünkü eğer harekete geçilmezse, "günahsız" zavallı halkın ödeyeceği fatura küçülmez, aksine büyür. Hükümetten istenmesi gereken şey, olaylara seyirci kalması değil, ameliyatı hazakatle yapıp, nimeti ve külfeti halka adil bölüştürmesidir.
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...lesme-4158783/
6.15alış 6.24 satış tı iş banka kotasyonu euroları sattım, sonra en paraya baktım 6,16 dan satış, 6.07 alış diyo, eurotl de çok garip bir piyasa var. Bi bankadan satıp diğerinden neredeyse aynı fiyata geri alabiliyorsunuz, bu sırada fxtcr euro fiyatı 6.25 Di. Fx ayrı telden bankalar ayrı telden çalıyor. İşbank olması gerekenin ( 6.10du o saatlerde) çok üstünden alıyodu 6.15 den bende sattım. Normale dönerse fiyat çok düşücek euroda çünkü. Neden euro böyle, işlemde yapılıyor ilginç olarak, fiyatlar gerçek yani.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro fiyatı yüksekse eğer elinde euro olanlar dolara geçse daha mantıklı değil mi, hem kur yükselirse kazanır hem de olay euro normal fiyatına düşerse yine kazanır, çifte kavrulmuş olmaz mı? Tabi bankalar önlemini almıştır, abritraj makası açılmış olabilir.
90 bin civari bi yerden acar bist..
viop 30 da yedirmiyorlar zaten gidip aciga sattirmiyorlar tahminimce veya millet korkmus short olamiyor..
bedavaya dolar verip yabanciya cikis sagliyorsa bu mb , yatacak yeri yok..ytd
euro ve sterlini yanlis gostrriyor blomberg tv , sebep nedir bilen var mi.?
Ters pozisyona yatma, düşük swap faizine güvenip stop loss koymama olasılıklarının yanında %1850 ile işlem yapma inatlarının altında bir tane olasılık daha var.
Büyük para sahiplerinin ellerine kamuoyuna çok açıklanmayan daha dar bir banda inmiş seçim anket sonuçları gelmiş olabilir. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı için bu sürede ellerindeki anket sonucunun istatistiki olarak çok sapmayacağını öngördükleri için de pozisyon taşımakta inat ediyor olabilirler.
Geceleri gr/altın 224 sabah acılısta 229.
Nasıl bir iş nasıl bir oyun bu.
Alım yaptırmadan oynuyor herifler.
Arkadaşlar Kuveytturk ü öneririm. Dun gece 225,8 den gram altın aldım saat 23,30 da. Makas 3,5 tl idi. Gerçek gram altın fiyatı da o esnada 224,7 idi. (1,1 tl fark) Bence oldukça iyi. Tavsiye ederim. Gece boyu bu şekilde faydalanabilirsiniz.
gün içi ise makas dolarda 4,6 kuruş, gr altında 2,2 tl