Ak parti : Ankara'da 25 ilçedeki sandıklara itiraz edeceğiz"
Printable View
Ak parti : Ankara'da 25 ilçedeki sandıklara itiraz edeceğiz"
İmamoğlu konuşurken elektrik kesildi,yanilgiyi kabullenmiyorlar.
AA: Son yüzde 1’lik sandık sonucuyla ilgili elimize veri ulaşmadığı için YSK’yı bekleme kararı aldık
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için :yes:
Buradaki trollerin cogunu "Salak Gonullu Troll" zannederdim, cidden hepsi paralı trolmus yahu!
Nereden mi aydim, dun gece hepsinin arazi olmasindan, ayni anda hepsinin kaybolması organize oldugunun kesinliğidir!
Yoksa "Koyun dediniz, koyduk" deyenden, gecilmezdi burasi!
Binali Yıldırım, bence Ak-parti içindeki değerli isimlerden birisi, tüm kesimlerce sevilen biri, çıkıp tebrik etmesi ve bu işi artık bitirmesi gerekir...
Essek sirtinda veri gonderilse gelirdi iletisim cağında, ne sayıklıyor bunnar yahu!
TRT hala Dünya devletleri kazandığı için RTE'yi kutluyor diyor:kmk:
Binali Yıldırım birazdan açıklama yapacak / Anadolu Ajansı
Binali konuşuyo... :)
Binalı Yıldırım : İstanbul için sayım devam ediyor. 14 sandık daha sayılacak. Yaklaşık olarak 25 bin civarında rakip aday Ekrem İmamoğlu daha fazla oy almış gözüküyor.
Binali Yıldırım : Yıldırım: 319 bin 500 iptal oy var, aradaki fark 25 bin, yani 10 katından fazla gözüküyor, bu önemli bir detay.
Binali Yıldırım : YSK mazbatayı kime verirse başkan o olacak, biz tebrik etmesini biliriz, ancak sürecin de devam ettiğini söylemekte fayda var
Sn. Medwig ve rxpu görevinizde başarılar diliyorum.
Sizin sonuçlar AA'dan gelmiyor sanırım, itiraz eden de yok.
Bu seçimin tek farkı vardı oda gece sokaklar konvoylar,bağrışmalar; yok böyle koyduk yok şöyle gömdük naraları olmadı neden bu sefer kazanan akp liler değildi
Sabah kose yazarlarının hepsi, Binali kazandi yazmis yahu, mal mal bakınıyorlardır simdi!:kahkah:
Ben yazdım bunlar geldiyse rizeli gitsin dedim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni mi gönderiyorsunuz.!!!
Heee... Hemi de komple...
Aha basıldık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.5 sene seçim yok.. :kahkah:
AK Parti İstanbul İl Başkanı: Binali Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar Ekrem İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan Binalı Yıldırım’dir / Son dakika
Tv lerde kenara yazsınlar seçime son 1600 gün diye heyecan devam etsin:kahkah:
Pek öyle demiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=MBxyYqaYW9I