Bugün hissede çok baskı var tüm kurumlar iyi bilanço gelecek diye açıklama yapıyor
Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Bugün hissede çok baskı var tüm kurumlar iyi bilanço gelecek diye açıklama yapıyor
Sanki tüm dünyadaki kumarbazlar BİST e toplanmış gibi hissediyorum artık..
Haftanın son günü bizim 👌👌👌
Yapikiredi milleti yedi🙄🙄🙄🙄
YF aldıklarını sattı mı takaslarda görebilen var mı?
Hisse USD bazlı olarak 30 sene önceki fiyata gelmiş. Vay bee :notr:
https://i.hizliresim.com/gF6zkX.jpg
Çılgın kar ama yerde sürünen fiyatlar kar 1.850 milyar TL
Bilanço iyi
1.88 dip ---2.44 yatay salınım devam ediyor.
Bu zamana kadar en güzel kar rakamını yakaladı ama hiç bilanço analizi yapan yok.
0.25 usd
daha ötesi yokkk.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne tepki alımları ile başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,24, ortalama tahmin ise +2,65 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +13,13 puan olurken, en düşük beklenti ise -6,99 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin 29'u pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 46,18 puan düşüşle 1144,45 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,24
Ortalama : +2,65
Maksimum : +13,13
Minimum : -6,99
Katılımcı: 36[(+)29(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(27/10/2020 - 09:18:23)
Bilanço hikaye. zamanında nibaş yıllık 4 bazen 6 miyon karlar açıkladığında hisse 0,50-0,98 arası gitti geldi. bu kadar kar açıklamasına rağmen 6-7 yıl millete kan kusturdu. 2018 de ne zaman ki 10 miyon zarar açıklayıp ardından bedeliyi çaktı hisse 46,3 TL fiyatlara kadar geldi. Hissede önemli olan hissenin bir grup veya patron tarafından toplanıp götürülmeye karar verilmesidir. gerisi hikaye.
Ben 10 senedir bilancolara ve temel analize göre spotta yatırım yaparım, bir anomali oldu böyle saçma sapan kağıtlar uçtu kaçtı diye kendimi değiştirecek değilim daha ziyade onlar normallesecektir çöp olma haline geri doneceklerdir millet hevesini spekler paralarını alınca. Sadece kar değil borçluluk nakit akışı bir dünya şeye bakıyoruz. Öyle kazanan öyle kazansin biz kendimizi bozmayalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tufan abinin ( kentuf ) youtube videolarını izleyin şüphesiz ders alanlar için çok dersler vardır:)
Ders almayan da bu piyasada dayaktan bol bir şey yok. Malesef!
Keriz ot gibidir biçtikçe yenisi bitiyor. Para hırsı öyle bir şey ki etmeyin tutmayın almayın diyoruz kaç senelik borsaciyiz adam kulak arkası ediyor, iki gün sonra geliyor abi zarar şöyle zarar böyle. E ne yapayım güzel kardeşim.
Bana sorana kağıt da tahmin de asla söylemem. Sadece Ben. Graham akıllı yatırımcı kitabini oku diyorum, 10 kişiye söyledim 1 tanesi okumadı herkes istiyor ki al diyen sat diyen biri olsun o da hiç uğraşmadan zengin olsun.
Varsa diyin biz de olalım ben bugüne kadar görmedim:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço, kar, pd, dd, alış-satış fiyatı farketmez para geldikçe aloorum, ytd be guzum
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKBNK kasım vadelisi ;
Short mevcut durumda tehlikeli. ama 2,22 üstüne atmadan long girmek te erken olur.
2,15 altı ve 2,22 üstü kapanışlara dikkat.
ekran karşısında sıkılan ve az bi macera olsun diyenler için 2,05 stoplu bir long denemesi 2,15 den neden olmasın...
https://i.hizliresim.com/A0clNc.png
Bankalar arasında en sağlam duran banka sendikasyon kredisi etkisi mi acaba🤔
Bütün analistler bilancoyu çok olumlu buluyor.piyada nefes aldığında çok hareketli olabilir.
allah yolunu açık etsin bir tavan yakışıur kardeşime .
Meri teyze geçen haftaki sağlam karı bu gün fiyatlıyor tahtayı çizdi borsada sağlam şirketlerde sabır altın kural
Bekledik bunu çok bekledik. Azıcık trade de ettik maliyet düşürdük full maldayız vur şunu tavana keyfimiz gelsin be. Satacagimizdan değil şeklimiz olsun :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diom ya satacagimdan değil. O isler için viop, hissede çok işlem geçmeyi sevmiyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydin artık gelsin paralar...
YTD
Ak yatırımın aldığı 13 milyon lot citi ye mi virman acep🤔
Ek 26252
İktidar, kardemirin yönetim kuruluna el attığı için satıp buraya geldim.
Allah utandırmasın.
Bankalar arasında çok dikkat çekiyor, sağlam duruyor. 2.30 dan aldım 50 bin lot,bütün paramı bastım.Yukarıdaki de aylık grafik.Bence bu yıl sonuna kadar bişeyler olacakmış gibi duruyor.
Piyasa böyle devam ederse gidecek çok yer var
borsa balonu ne zaman patlayacak.....
ne balonu babacan şu anda endeks 15,25$ 6 şubat 2020'de 20,68$ gördü bu sene 9ay önce
bugün dolar 8,0762
çarp bakalım colkutupayısı kardeş 8,0762x20,68 = 167050 yapar yani 170000 endeks olmadan balon olmaz sen korkma
haaaa tarihi zirve de 5,10 $ yaaaaaaaaani 8,0762 x5,10 = 411886 endeks seviyesi olur al sana uçan balon:)
HSBC Bugün 10 milyon lot alışta görünüyor
Yabancı mal almaya başladı mı acep🤔