https://www.bloomberg.com/news/artic...for-stake-sale
Printable View
Yıllık bazda %37 getiri oranıyla portföyü yönetmişim şu vakte kadar
Bence fena değil
Petrol %5 dusmese ons %1 çıkmasa 6.20 olma ihtimali büyüktü bugün ..petrol düşmesi bizim ülkeye yarıyor çıkması ters etki ..aynı şekilde ons çıkarsa dolar TL çıkmaz genelde arada böyle bir bağlantı var ..ons düşerse dolar TL de yukarı ...Kapalıçarşı doviz spekulatorleri nin genel hareketi bu .
kim devlette para yok diyorsa bu isleri bilmiyordur devlet te para cok yav ...merkez bankasının tl yi kısması nın etkileri goruluyor..misal arada ozel ve devlet bankalarından cekim yapıyorum ozel bankalarda tl sıkıntısı varken ornegin son zamanlarda genelde hep desteleri 100 luk 50 lilik 20 lik seklinde veriyorlar devlet bankasından cekim yapıyorum desteler 200 luk 100 luk :) haftaya bu gunler sanırım emekli isci memur ikramyeleri dagıtılacak emekli maası dagıtan bankarda oranlarda bire kıpırdanma olabilir tl ihtiyacından dolayı yoksa haziran son hafta 6 aylık bilanco baglamasına kadar kıpırdanma olmaz gibi ...o hafta bankasına gore 26 ya yakın oran olabilir .
Banada 200 luk denk geliyor sürekli merkez cayır cayır para basıyor jilet gibi paralar.
Bayram öncesi emisyon artar her zaman yeni bir şey değil bu kurbandan sonra azalır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faiz ile Riba farkını bi araştırın derim.. birde Turkiyedeki enflasyon orani gerçekci degil. Gercek enflasyon yüzde 35-40 larda..
Hocam ben 1 sene boyunca farkini arastirdim. Faiz ike riba farkini öğrendim . Riba peygamberimuz zamanindaki ile suanki cok farkli. Alimler enflasyon olan ulkede enflasyon farki kadar fark alinir diyorlar. Turkiyede enflasyon yuzde 35 lerde. Ben 5 vakit namaz kilan 2 ay sonrada Allah kabul ederse hacca gidecek biriyim..
ne kadar ekmek o kadar köfte ( yenibaharsız köfte güzel olmaz )
ne kadar risk o kadar getiri
Taslak, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi satın almaktan vazgeçmediği takdirde Türkiye'nin F-35 savaş uçağı programındaki ortaklığının sonlandırılmasını da içeriyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...le-daha/220743
sanki bu fiyatlardan yeşile elimin gitmeyişine pişman olacakmışım gibi hissediyorum. :(
s400 alınmalıdır bana gore parasını veriyorsun abd ye fuze istiyorsun satmıyorlar ...savunma ulkenin gelecegi baska birsey dir ..eger iran abd savasacaksa eninde sonunda ucu bize dokunacaktır ..iran la turkiye nin bagları diger komsularına gore daha degi****** hem ekonomik hem sosyal iranın nufusunun %40 azeri turk udur ...ama turkiye ye sıcrayacak bir savas turkiye ile sınırlı kalmaz 3.dunya savasını baslatır bakınız tarihe 2.dunya savası haric en buyuk savaslar hep turkiye uzerinden cıkmıs ve olmustur ..balkan savasları 1.dunya savası kurtulus savası gibi .
S400 Hava savunma sistemleri ihtiyaç dan öte,
bir zorunluluktur.
İvedi elzemdir...
reis başkana oy vermem,vermeyeceğimde.
bozuk saat günde iki defa doğruyu gösterir.
İster F35 den çıkarsınlar,
ister ekonomik yaptırımlar yapsınlar.
S400 kesinlikle almalıyız.
İmamoğlu tekrar silkeleyecek, bu kez 10 binler değil, 100 binler seviyesinde farkla.
Annemin hesabına baktım şimdi emekliligi yatmis ikramiye ortada yok ?
Fıl mk 25.38% günlük
24.62% 29 günlük
IGA Istanbul Yeni Havalimanı'nda hisse satışı için Lazard'ı yetkilendirdiBloomberg’deçıkanhabergöre,İGAIstan bulYeniHavalimanı’ndapotansiyelhissesatışıiçinLa zard’ıyetkilendirdi.Haberdehissealımıiçin TAV, Vinci ve Ferrovial ilgelenen şirketler arasında yer alıyor. Haberi IGA kabul etmezken, TAV yorum yapmadı. (İş yatırım bülteninden)
Burgan güldüren 250k+ için günlük %24 yapmış. 3000TL boşta kalıyor. (90 gün geçerli)