Ev evdir ustad her zaman alinir
Printable View
Bir tanıdığımız müteahhit daha detaylarını konuşmadık.
Aynı düşüncedeyim ben de.
Kalanı faizsiz taksitlendirir ise alayım diyorum.
Para zamanla eriyip gidiyor.
İyi bir yatırım olabilir.
Kredi çek öde tamamını der ise girişmeyeceğim.
Yalniz soyle bir sey dikkatimi cekiyor herkes su kadarlik evi su fiyata veriyorlar diye bir algi var dikkat edin eski fiyat zaten balon olabilir bir alin satildigi fiyattir onun rayici yoksa gecen seneki fiyat vs degildir
Gecen biri vardi 850 lik evin 735 e yuzune bakan yok diye demekki o kadar etmiyor bu kadar basit 730 u olan mi yok yoksa kaldi ki ucuz veriyorsaniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.haberturk.com/faiz-indir...506433-ekonomi
Allah'ım gece gece ne güldüm
Günaydın herkese,
Kazanıp tasarruf yapan ve bunu çeşitli yatırım araçlarında değerlendiren arkadaşlara bir sorum olacak;
Mevduat Faizleri düşüyor...6 ay sonra %15 seviyeleri konuşuluyor. önümüzdeki dönemde aktif olarak portföyünüzü nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Dün askerlik konusu açılmış .
Bende kısa dönem diye gittim 6 gün yaparak tamamlamıştım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nzor 22,50'ye çekmiş abbav:plc:
23 Temmuz Salı 11:06 DENİZBANK GM ATEŞ: TL FAİZLERDE YILIN İKİNCİ YARISINDA GERİLEME BEKLİYORUZ -AA
23 Temmuz Salı 11:06 DENİZBANK/ATEŞ:KAYNAKLAR ZOMBİ ŞİRKETLERE DEĞİL KATMA DEĞER YARATACAK ŞİRKETLERE YÖNELMELİ
23 Temmuz Salı 11:04 DENİZBANK GM ATEŞ: TCMB'DEN YIL SONUNA KADAR 800-900 BAZ PUAN İNDİRİM GELEBİLİR-AA
Denizbank gm ateş: Tcmb'den yıl sonuna kadar 800-900 baz puan indirim gelebilir-
Bizim sitede yazlık fiyatlarını inceledim, son 10 yıldır MK oran kadar artış olmuş. Sıkışıp satan olursa ancak el değiştiriyor, alıp ondan kar etmek için tekrar satmak gerekli, ama alan yok ki...ancak ölücü emlakçılar var.
Boyle rezillik olamaz
Ingbank tum it personelini degistirmeli
Dun demistim ya hosgeldin bitmeden dusurduler 22.5 e diye
Dediginizi yapmaya kalkinca bana cikan uyariya bakin
Gitmeyin hosgeldin oraninizi 18 e yukseltelim
Ya zaten bu sekilde 22.5 veriyor. Onaylarsam 18 e dusecek. Bu yazilimi yapan kisiyi cok merak ediyorum
Tamamen fil e girildi umarim bugun 24 yaparda zarar cikar
Şehir dışındaydım.
3 aylık vadelim dolmuştu.
O dönemler ING turuncu hoşgeldin 19 verirken banka bana 1 aylık 12'yi giydirmişti.
Bende çok sinirlenip geldiğimde tüm parayı çekmiştim (internet bankacılığı kullanmadığım dönemlerdi).
ING'nin birçok ildeki çoğu şubesi samimiyetsiz mt'ler ile dolu.
Ben daha ne kartını kullandım o saatten sonra ne de herhangi bir ürününü.
Üzerine en çok çizdiğim bankadır kendileri.
Webster sen ev almadın mı .
hala ne faizi kovalıyorsun anlamadım .
TZT -4,36
FPK 14,31
Aldığım fonlar kurumuş. Webster kardeşim çok kötü hissettim. Sana takıldım diye mi oldu acaba?
Selamlar.
Bende aynı devam ediyorum. Yıllar boyu 24 faiz verecekleri yok zaten. Sağa sola çok hareket etmeyi de sevmiyorum. Düşerse hepsi düşecek zaten. En azından gündelik ve piyasayla denk getiri getirmesi yeter diyorum.
Aylardır bir kaç banka dışında 23-24 veren hangi banka vardı? Burada burgan, alternatif ve nkolay dışında, belki 45 günlük teb ve ing turuncu ekstralılar. Mart ayında falan 20.50 veriyorlardı çoğu. Akbank, iş bankası, garanti, yapı kredi ve devlet bankaları yani büyüklükleri ve halk nezdinde bilinirlikleri yüksek bankaların çoğu bunun dışındaydı. Keza devlet bankalarında halk ve vakıf bazı haftalar gerçekten iyi oran verselerde ben müşteri temsilcilerine ulaşma yönünden hep sorun çektim.
PPF'ler şuanda yıllık bazda 32 günlük mevduat bağlayanlara eşdeğer bir getiri sağlamış gözüküyor.
Repo oranları faiz indirimine paralel 25'inden sonra düşecek, aynı şekilde ppf'deki vadeli mevduat ortalamalarıda gün geçtikçe düşecek. Yani gelecek hafta 21 ve altı oranlar gelmeye başlayabilir ppflerde.
23.85 yıllık 0 stopajlı bağlayanlar belki iyi getiri elde edecek gibi gözüküyr. Ama kendi açımdan, ufak denen problemlerde bile sert tepki veren piyasa risk faktörü beni bundan alıkoydu. Yarın ne olacağını kestirebilen yok. Zaten zamlar arşa ulaştı. Daha da gelir kışa kadar.
Dün de yazdım geçen yıl 17.75 politika faizinde 22 mevduat verilirken; şimdi 24 politika faizinde mevduata 20 veriliyor. Politika faizi 20'ye indirseler demek ki 17'den falan bağlarlar.
Kısaca sürekli eksi yazıyoruz. Yarın ola hayrola :)
Zor gorunuyor bu yaz cok gezdim ve sunu gordum yazlik insaat sektoru krizden hic etkilenmemis
Kusadasinin sonlarina dogru kimse gitmezdi
Simdi bir villa insaatlari var ucu bucagi yok
Millet artik duz yazlik yerine bu tarz sitelerde tam konsept istiyor
Yani alip tadilat yapip satacaginiz yazlik donemi bitti diyebiliriz. Adam site ici havuzlu her turlu imkani olan villa dedigi dubleksi 500 e verirken sizin tadilat yapacaginiz eski eve donup bakmazlar...
Yazlik niye alayim ki
Gunluk 250 tl kiraliga heryer benim yazligim
ben 1 yıl önce ev sattım istanbulda parayı vadeliye koydum
sattığım ev halen aynı değerlerde dolanıyor, ha evler cok düşermi düşmez fiyatı ama artık emlak çokta çıkmaz gibi
ama İstanbul diğer şehirlere göre her zaman ev fiyatları yüksek
Bakin ustad
Yazlik ayridir ama kislikta fakirde dahil artik marka istiyor
Yani alacaginiz ev
Site ici imkanlari olan luks biyer ise
Asla zarar ettirmez
Gecmis biryila bakarak kar zarar hesabi yapmayiniz
Peki size soru
Bundan sonra siz ne faiz alacaksiniz ve o ev kaca cikacak
Faizler duserse enf duserse dolar sabit kalir
Faizler ana paranin degerini korumazken
Ev fiyatlari 3 e katlar...
Hem de istedigin yer
Her sene farkli yer
Ya bide farkedilmeyen su
Yazlik sitelerde de aidatlae yukselmis
Enazi 200 tl
Yilda 2400 sirf aidati var
Eee ustune koy otele git 😃😃😃
Bizim bir arkadas aldi didimden
Evini 11 ay kiraya vermisler cocugun haberi 3 yil sonra oldu. Emlakci 11 ay gunluk kiraya vermis evi adamin haberi yok olaya bakin...
Ev alan ingilizlerin cogu da bundan muzdaripmis
Adamlar alip gidiyor
Bizim emlakci aciyor kapisini veriyor kiraya 😃😃😃
Evet orası doğru ev fiyatları prim yapar mı yapar ama ben yinede eskisi gibi emlak cok artmaz diye düşünüyorum
benim sattığım ev 35 yıllık binaydı yıkar yaparlarsa belki
zaten bende geri dönüşüme girmemek için sattıım 250 bin üste para istiyorlardı mütahitler şimdi 350 olmuştur