Bir kaç sorum olacak:
1. Güvenli Bölge ile kim güvenliğe kavuşturulmak isteniyor? Türkiye mi? YPG/PKK Bölgesi mı?
2. Bu anlaşma ile kim kimi kontrol edecek? Türkiye ABD ni mi? Yoksa ABD Türkiye'yi mi?
3. Bu anlaşmada Türkiye'nin çıkarı nedir?
Printable View
(5.7510) FİBO direnci önemli,
üstünde günlük kapanışlar hedefi (5.8462) ye taşır.
Aşağı yönlü hareketlerde ilk destek (5.71)
Hareketli ortalamalardan çok uzaklaşıldı,
önümüzdeki saat/günlerde
kırmızı çizgili yükselen trend desteği test edilebilir.
https://twitter.com/switrabel/status...85126769782790
Son dakika! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Beşşar Esad rejiminin gözlem noktasına gerçekleştirdiği taciz ateşi sonrası yaptığı açıklamada olup bitenler konusunda Türkiye'yle temasta olduklarını söyledi.
6 üzeri satiklarimizi bugün yerine koyduk
Kısmet [emoji4]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ky panik yaptırmak için 5 civarına gelir hesabı yapıyordum baktım olmayacak aldım
Birde dolar iniyor çıkıyor diğer tarafta para hergun para kazanıyor ondan dolayı insan hep ha bugün ha yarın derken bugüne geldik
Adam her gün para kazanmaktan bıkmış...:) Anladığım bu..
Doların çıkacağına bir kez daha inandım. :)
Babaannem rahmetli bana "tuttuğun altın olsun oğlum" derdi...
Kendimi Midas gibi hissederdim...:)
22 Ağustos Perşembe 14:33 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 16 AĞUSTOS HAFTASINDA 458 MN DOLAR ARTTI
22 Ağustos Perşembe 14:33 AMB TUTANAKLARI: EKONOMİK YAVAŞLAMA BEKLENENDEN UZUN SÜREBİLİR
Sabah neden koptu şimdi neden durdu kimse bilemiyor
YURTDIŞI YERLEŞİKLER DİBS STOKU HAFTALIK DEĞİŞİMİ (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETİNDEN ARINDIRILMIŞ)16 AĞUSTOS'TA: -101,1 MİLYON USD
KY için 5,20 raporları yazarken adamlar RUN yapıyormuş :)
tepeden döndük mü şimdi
Aslında 5.5 geri alırım demiştim insanoğlu işte alım satimdan sonra hayırlı olsun derim bu saatten sonra önümüze bakacağız . Bir zahmet bundan sonraki yol haritası ve duraklar nereler paylasirsaniz seviniriz.
Suriyede esad baktı bunlar R vites uzmanı ikidir bombalıyor ve TSK ıh bile demiyor.
Yemin ediyorum Allahtan bi savaş falan yok şuanki yönetimle çok rahat toprak kaybeder bu ülke. Az bir tarafları sıkışsa 2000 TL ye asgari ücretlilere gelin bizi kuratarın demeye başlarlar.
Esad yok hükmündedir :he:
ABD Başkanı Donald Trump, doğum yoluyla vatandaşlık hakkını kaldıracağını açıkladı. Böylece ABD topraklarında doğan bebekler, aileleri ABD'li değilse Amerikan vatandaşı olamayacak.
Ema200 altında dolar değil ama 242 den altın aldım [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
22 Ağustos Perşembe 15:30 ABD İŞSİZLİK MAAŞI BAŞVURULARI 17 AĞUSTOS HAFTASINDA 209 BİN OLDU; BEKLENTİ 216 BİN
Adamların tum verileri iyi geliyor. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/DT1dNc.jpg
Euroda ki yapı şuan bu 1,1000 da c yapacak sonra d yapacak sonra e yapacak.
1,03 e gidecekse o e noktasında maksimum alıcı çıkarıp aşağı kıracak uzun iş yahu euro. Majoründe major parite 100 pips için 1 ay uğraştırıyor adamlar.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde turistik tatil bölgeleri Akçay ve Dalyan arasında kalan sazlık alanda başlayan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor.
bu nedir ya bu kadar yangın !!!
kim yakıyor buraları ... çocukları
THK elindeki uçakların uçabildiğini en kısa sürede SEMALARDA uçarak göstermeli herkese...Kim yalan söylüyor herkes görmeli...
Başka çaresi yok...
Desene bu karikatürler tarihe karışacak...:)
http://2.bp.blogspot.com/-_CadG2v5r6...88977773_n.jpg
Bu günkü konumuz ney arkadaslar, dolar disinda?:oleyo: