Taban olacakmis gibi tahtaya satısa boğuyor
Pasife Alis emri girincede lotları kıymetli hemen tahtayi yukari sürüyor :)
Printable View
Taban olacakmis gibi tahtaya satısa boğuyor
Pasife Alis emri girincede lotları kıymetli hemen tahtayi yukari sürüyor :)
Asık suratli insanlarin yaşadığı bir sehir olan frankfurttan geliyorum..
1 haftadir oradaydım.. Kalani 200Milyon Euro ya gitmis..dkka 32den itibaren izleyin..
https://youtu.be/y1EJ7msuyF0
Bir haber ver be Amca
Bir kap at yahu..
Az rahatlayalim.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen hepsi değil ayrıca 177 ile 130 u gören hisse artı 200 milyon Euro ile bakalım nereleri görecek...
Abi ister hepsini satsin ister yarisinin yarisini
Bisey satsin da ,biseyler yapsin da hisse hareketlensin.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patagonya da bir şirket yurtdışında yer alan gayrimenkulü satmak için genel müdüre yetki verecek aylar sonra şirket sahibi Patagonya da bir yerde 200 milyon Eurocuk daha gelecek diyecek ama halka açık şirketten açıklama olmayacak yok canım oralarda bile olmaz böyle birşey🤭🤭🤭
http://share.matriksdata.com/Images/...1544494737.png
Avni çelik'in bahsettigi 200 milyon euro şu anda şirketin işlem gördügü piyasa degeri.
e peki diger iştirakler nolcak:bravo:
ŞAKİR BEY nerelerdesiniz ??
Dediğiniz gibi kan işer olduk.
Ne zaman kalkacak Yaşlı 🐺 Kurt ?
Gözlerimiz sizi arar ses verin biraz..
200 milyon TL olsa anlarım da 200 milyon Euro bekleniyor hisse banamisin demiyor vay arkadaş bu durum başka bir hissede olsa sanırım fizana sürerdi tahtayı.
CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse de ne oluyor bilmiyorum ama sözün bittigi yerdeyiz.. artık söyleyecek bir şey kalmadi.. ne grafik bakmaya gerek var, ne de Alman gazetelerini acaba bir haber var midir diye karıştırmaya gerek var. ..
Bir yerde her gün giden SNGYO ve Kizilbuk zıkkımı.. diğer tarafta her Allah'in günü dayak yiyen SERVET GYO..
en değerli varliklar biz de diye biliyorduk, ama en çok dayak yiyen de biziz..
Kizilbuk zikkiminin piyasa degeri 15 milyar tl
Sinpasin 6.7 milyar.
Servetin 4.2 milyar.
Bu Spekin kafasi kesinlikle çalışmıyor, dolardan altindan borsadan bir haber..
Bu 3 tahta arasinda bize en kafasizi ve en zalimi denk geldi. biz 50-100 bin zarar eder çayımızı koyar yeni hikayeler arastirarak yolumuza devam ederiz, başka yerden tekrar kazaniriz..
sen de uykusuz gecelerle, aldigin ahlarla hayata devam edersin.. Bu süreçte borsa düşse ya da Sinpas ve Kizilbuk zikkimi gitmese inanin sallamazdim. Ama bu artık tahtacinin zalimliğine giriyor.
Kafan biraz çalışsa, Servetin ismi bile bunların yanında NİŞ-GUZEL..
Kusura bakmayın temel-hikaye analizi dışında iç dökme yazisi oldu..iyi geceler..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
66-100 hareketini yapan bir gruptu sanırım ve o harekette topladıkları malları tahtacı henüz alamadı galiba, çünkü şeytan taşlama hikayesini anlatan patron tam da o süreçte milyon lotları sattı birine bu satış sanırım karşı tarafı ürkütmek için yapıldı ve görünen o ki işe yaramadı.
Böylelikle bir tahtanın ve hikâyenin içine nasıl edilir yaşatarak öğrettiler.
Borsa agresif yükseliyor gibi görünse de servet ile benzer hareketler eden hikayelerini çöpe çevirir nitelikte sürünen önemli tahtalarda var.
Şans faktörü mü yoksa nasip mi derseniz ben nasip faktörünün önemli olduğunu düşünüyorum.
Koç şirketlerinde bu tür oyunlar göremezsin.
Bedelsiz yap,20 yıldır borsadasın ve başvurunu yanlış yap,kimi kandırıyorsunuz .
Sinpaşın borçlarında serveti kullan ve sinpaşı 3 kat arttır. yatacak yeriniz VAR.
"Kişinin namazı, ibadeti sakın sizi aldatmasın, Siz, Onun dirhem ve dinarla olan münasebetine bakın.."
Aklı sıra 80 den mal alacak
Sana mal verirler bekle sen ..
Abdurrahman bey, sizinle uzaktan yakından tanışan tanışmayan herkesin hakkına girdiniz bu vebal ağırdır!
Bu kadar bekletmeye lüzum yok, Kızılbük de tepe yaptınız yeter artık.
SERVET de veren verdi zaten geri kalanlar vermez boşuna beklemeyin.. Sizde ki mal size yeter de artar milletin elinde 3 5 mala göz koymayın, hep bana bana olmaz, paylaştıkça artar..
Sürün artık şu hisseyi patlatın kapları art arda..
Hiç kimse yazmaz oldu herkes küstü mü!?
Allah sizin gibi mahluklari mahluk de değil hayvan hayvan da değil hepsine hakaret olur siz aşağılık herifleri bu dünya da ve diğer alemde süründürsün benim ocağım söndü sizinkiler de sönsün İnşallah !!!
Hacı amca bankacı kıza,"sol elle çay içmek günahtır", diye uyarır.
Bankacı kız:"Sağ elimle senin faizli krediyi hesaplıyorum!", der.
Euro:16.69.Söyleyeceğim bu kadar.
Saçma sapan işler..
Hala 140 bile olmamış vay be kalanlar için iyi sabırlar hepinize..
*Servet GYO'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net zararı 357.208.939 TL
kalan kısım için bir hazırlık var gibi.....
Geçen patron yotube videosunda satıldı dedi,200 milyon euro' dan bahsetti.
OSWE satmış olsa bile sanırım süreci geçiktirebilir .
En son sinpaş tan aldıgı yerler ve güney gayrimenkul değer artışları münasebetiyle en az 4 kat arttı.
176 milyon euro ya sattıgı ve kendi payı olan 122 milyon euro'yu 10 tl den sattı,ama aldıgı varlıklar 4 kat arttı.
12. ay daki degerleme sonrası varlıkların değer artışı yansıyacak ve muazzam rakamlar bekliyorum.
Mesala; beşiktaş taki holding binası 150 milyona alınmış ama şu anda araştırmam neticesinde enaz 1 milyar tl ye ulaşmış bir deger söz konusu 6,5 kat.
Mesala; beşiktaş binanın yanında ve otopark olarak kulllanılan 1349 metrelik arsanın degeri ortalama 200 milyon civarına ulaşmıştır.
Mesala başakşehir deposito alışveriş merkezinin sadece arsası bile 1,5 milyarın üstünde.
Çalışmalarım tüm portföyü kapsadı ortlama deger artışını baz alırsak avro 2 kat artmış fakat aldıgı gayrimenkuller 4-5 kat artmıştır.
Bu çalışmam 12. ayda gelecek ekpertiz raporun da daha net görünecektir.
Ondan dolayı spek ve avanesi türlü oyunlarla tahta da at koşturuyorlar.
Beklentimiz şirketin gerçek degerini en kısa sürede bulması,zaten raporları gören ne demek istedigimi anlayacaktır.
saygılarımla ky arkadaşlarım.
asla yatırım tavsiyesi degildir.
tahtaci çaktirmadan her gün cikiyorsun merdiveni %4 le :)
Bu aralar hacimli satışlar var İş üstünden bakalım neler olacak
Şirketimiz hissedarlarından Sn. Ahmet Çelik, şirketimize ait hisselerinden 96.301 TL nominal bedelli 96.301 adedinin satışını Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde gerçekleştirmiş olup, işleme ait detaylar aşağıda yer almaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Şirketimiz hissedarlarından Sn. Fatma Zerrin Kıvanç, şirketimize ait hisselerinden 273.474 TL nominal bedelli 273.474 adedinin satışını Borsa İstanbul A.Ş. nezdinde gerçekleştirmiş olup, işleme ait detaylar aşağıda yer almaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
Değerlemeler beklentim dahilinde geldi,hayırlı olsun.
Yalnız güney gayrimenkul,boğaziçi çelik ve OSWE hariç 6.5 milyar civarı geldi.
Onları da katarsak tahminen 15 milyar civarı olacak.
Yalnız bunlar satış değerlemesi degil,satış yapılınca daha uçuk rakamlara denk gelecek.
Mesala; DEPOZİTO AVM nin değeri (2022 3 milyar )satılık tabalası asılınca oranın degeri çok çok yukarı veya
OSWE nin satılık değerlemesi kat kat fazla.
Şimdi spek düşünsün bedavadan biraz pahalıyız.:bravo::bravo::bravo::bravo:
2021 yılında 40 milyon olan kira geliri 280 milyon olmuş.
Değerleme artışı 3 kat olmuş.
Peki daha ne istiyorsun spek bey. Sorunun nedir?
Yatırım yapıp bekleyenlerden neden öç almak istiyorsun.
Sayın şirket sahipleri,madem çok kıymetli şirketiniz var ve kimsenin almasını istemiyorsunuz,borsa dan çekin lütfen şirketinizi.
400k fon alışı vardı ee noldu 100k satmış hemen 1 ay olmadı bile
Servet GYO'nun 2022 yılı 12 aylık konsolide net karı 3.652.411.405 TL (2021/12 aylık: 672.356.730 TL)
şimdi biz bu hisseyi burada yazdığımızda hisse 3 lira seviyesinde idi..
oswe satışına istinaden ciddi yazdık, yazdık..
heralde o dönemde tek yazanda bendim.
sonra çok güzel ekmeğini yedik.
Allah bereket versin..
yeniden takibe almakta fayda olabilir diye düşünüyorum, ciddi bedelsiz beklentisi içindeyim. Bir kartonsan, bosh fren gibi büyük bir bedelsiz verebilir.
potansiyel vadediyor. 210 lira olmasına rağmen
Bekliyorum ben şahsen bedelsizi.
Genel kurul da oylanacak olan (Ekspertiz Değerinin Kullanılması) buna işaretmi bekleyip görecegiz.
Spek abimiz ,boş boşuna mal kaybediyorsun ucuzdan:)