Bunların ilişkisini ISCTR ile SISE ilişkisine benzetmeye başladım.
Printable View
Bunların ilişkisini ISCTR ile SISE ilişkisine benzetmeye başladım.
Bu hızla düşerse yakında tek haneli rakamlar gelebilir, ytd
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolsun yönetim 15 Temmuzda vizyona girecek Şafak Vakti filmine sponsor olmuş.Bu firmanın reklama mı ihtiyacı var, sanki satilamayan mali var gibi Ahaber ve Apara ekonomi kanalında reklam veriyorlar. Kasadaki parayı hiç etmeye devam ediyorlar.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu sitede uzun süredir üye olduğumu vede yazdığım şirketler ile ilgili tamamen doğru ve sağlıklı bilgileri verdiğim malumunuzdur.
Yeni oluşum ile bir mücadelenin içerisindeyiz bu nedenle aşağıdaki metinleri ilgili kurumlara göndereceğiz ama sistemler hata veriyor.
Tüm hissedarlar dan destek bekliyoruz.
Cuma günü aracı kurum raporları şirket yatırımcı ilişkilerini refarans göstererek hisseyi ne hale getirdiler.
Sagliklar dileyerek gerekli çabamiza katkı bekliyoruz.
Gerekmesi halinde yüzde 5 azınlık hakkımızı kullanacağımızı da hatırlatmak isterim.
Koza ipek holding dava süreci son durumu:
Ankara 24. Ağır Ceza Dairesinin 2017/44 sayılı kararında firari olmayanlar için vermiş olduğu müsadere kararı Ankara Bölge Mahkemesi İstinaf 4. Ceza Dairesinin 2020/786 Esas No ve 2021/749 Karar no ile onanmış olup, Firari olmayanların hissesi Hazineye devredilmiştir.
Hamdi Akın İpek ve diğer firari olanların dosyası 2020/20 sayılı dosya ile ayrılmış olup, 22 haziran 2021 tarihinde görülen dava 1 yıl sonrasına ertelenmiştir.
Ayrıca 07.04.2021 tarihli Resmi gazete yayımlanan Maliye ve hazine Bakanlığı 06.04.2021 tarih 2021/1 sayılı kararı ile Hamdi Akın ipek in mal varlığına feto terör örgütü dolayısıyla mal varlığına el koyma kararı verilmiştir.
Biz yatırımcılar olarak, Cimer üzerinden TMSF ve SPK ya yukarda belirtiğim mahkeme sürecinden bahsederek müracaatta bulunmamız zaruri olmuştur.
Ayrıca Genel Kurul yapmak ıçın engeli kalmayan şirkete de email atmamız yerinde olacaktır.
Ali bey mahkeme süreci ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederiz, şirket kap a dava sürci ilgili bilgi paylaşmıyor, yalan yanlış haberler ile hissede manipulatif hareket yapıyorlar, ben yatırımcı olarak sirketin Genel Kurul yapması için spk tmsf ve şirket nezdinde girişimde bulunacagım, elinde koza ipek hissesi olan herkez girişimde bulunmalı
Arkadaşlar artık mızrak çuvala sığmıyor, istinaf kararını verdi firari olamayanların müsaderesini onayladı, ancak şirketten tek haber yok, istese hemen Genel Kurul yapar, biz yatırım cılar şirketi genel kurul kararı almaya zorlamalıyız
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/di...tak-mi-kalacak
buradaki problem budur ? iş biraz karmaşıklaştı. akin ipek davasinin 1 yil ertelenmesi gerdi piyasayi
benim oyun planimi da bozdu ? zarar yok ama beklentilerimiz uzağa ertelendi gibi
bir durum değerlendirmesi yapmam lazim sahsen
Yer çekimine muhalefet etme sal gelsin keke. Bana spotta hisse basi geçirdiğin 1 lira 20 kurusu ben senden viopta almazmiyim. Bak 60 kurusunu geri aldim. Sal aşağı bu hafta 70 kuruş daha helalleselim bitsin bu işkence. Ondan sonra yüzüne bakmam istersen uranyum bul. Hadi oğlum malı garantiye yık sal aşağı.
TMSF ye hisseler yeni devroldu. Bu da bir aşamadır. Eğer ülkemizde biraz hukuk varsa ilk mali yıl bitiminde Olağan Genel kurul yapılması gerekir. Şu anda yönetimde olan TMSF görevlilerinin yasal yükümlükleri bunu gerektiriyor. Aksi bir durum zaten hukuka aykırı.
Sözkonusu sorunlar ve konular için TMSF başkanı yasal düzenleme ile yıl sonuna kadar halledileceğini beyan etti. Benzer sorunlar sadece KOZAL grubunun değil Türkiye'nin genel sorunu. Her an bir yasa düzenlemesini beklemek doğru olacaktır. Süreç uzun olmayabilir.
Tmsf bşk Muhittin bey haziran ayında teslim olacak 1 jet oldugunu beyan etmişti 46 milyon dolar değerinde ATP havacılık ilgili bu konu ile bir gelişme oldumu ?
Ayrıca Koza anadolu metal bilançoda Angels Marmaris değeri 100 milyon tl gibi çok düşük değerleme söz konusu yeni değerleme yapılması gerçek değerini ile ilgili bir çalışma söz konusumu ?
Hissedar
1 Temmuz da mail attım bakalım cevap gelecekmi ?
Devlet bağlantılı her hisse mi berbat olur mk
Kozal ve kozaa taşıyorum ve üstelik uzun vade diye görmezden geliyorum ama iyice b*ku çıktı bu işin. Döner dedikçe ek alım yapmaya elim gitmedi. Umarım bu başımıza örülen çorap değildir, sen yüzde 35 nasıl, neden düştün zirvenden aşağı bir anlasam. Ytd.
Yatacak yeri yok bunların ....
tmsf, varlık fonuna iş kalırsa ayvayı yedik.
Düzeneğe bak madenleri işletmeye başlıyoruz dediklerinde malı kitleyecek adam arıyoruz demek istemişler. Mahkeme uzadı diye haber gonderince malımızı geri verin demek istiyolar. Iblisin öğretmeni bunlar. Neyse shortlar kapandı 50 kuruş alacağımız kaldı. 13.55 den biraz mal alındı. Ama çok pislik bir ekip..
Belirsizlik bitmedi ki kağıt belini doğrultusun. İşimiz iş bununla. Maalesef bun ayatırım yapmakla hata ettik yine. Acaba nereye kadar düşer????
Ağbal sonrası görülen 126k endeks değerini geldi tahta. 3 lü dip olur dönerse iyi, yoksa kötü.
Bofa satıyor. Daha önce satan Tacirler azar azar yerine koyuyor da, acelesi de yok gibi ..mk
En azından şimdilik sadece Bofa nın ( 600k) satışta olması iyi. Farklı farklı kurumlardan 500-600k satışlar gelseydi, daha kötü bir senaryo olurdu
Tacirler sattığı malı geri alıyor.
Bununla ilgili şöyle bir haber vardı fikir verebilir belki;
https://www.google.com/amp/s/www.soz...2-1735974/amp/
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Otel güzelmiş, temettü yerine hisse oranına göre ücretsiz konaklama günü versinler bari.
13.9'a kafa atıyor, kıramıyor, kaç kere daha deneyecek bakalım. Umarım ilk denemede kırar artık, 10 günlük düşeni kırdı, 8-25 hazirandan gelen düşeni de 13.90la beraber kırar umarım bugün veya yarın. İyi bir haber veya haberimsi bir kapa ihtiyaç var. 13.60 - 13.90 arası yataya oturdu şimdilik
Yatırım tavsiyesi değildir.
Diğer grup şirketlerine göre yüksek iskontosu, mevcut altın seviyeleri, buradaki pozitif beklentim ve piyasa değerinin aşırı iskontoya ulaştığını düşünmem nedeniyle tekrardan bir miktar aldım hayırlısı bakalım :)
Teknik olarak:
Kozaa/Kozal
https://www.tradingview.com/x/gQm7oOjS/
Kozaa/XAUTRYG
https://www.tradingview.com/x/FC51Nof4/
ççççççççççççççççççççççççççççççççç
Ne mal bir kağıtsin azıcık kafayı kaldırınca beynine beynine basıyorlar. Bisey olsada düşsem diye başı bozuk eşşek gibi dolaşıyorsun. TAM BİR EŞŞEK... Birkaç milletvekili bebesi gelsede alsa bari arkasına sondaj çalışmalarında 10 milyon ons altin rezerve felan rastladık diye kapa haber gonderseniz. Bizde aldigimiz mali birine itelesek olmaz mı?
Devletin elinde altın bile teneke oluyor…