iki kalem karlılığı bozuyor
düzelir diye düşünüyorum
Printable View
Karlılık düzelir de, karakter değişmez ağabey..
Saygılar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir yerde göremedim, açıklamadılar herhalde. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettü açıklandı arkadaşlar 7 kuruş civarı idi sanırım ama dağıtım tarihi net değil kafasına göre yönetim istediği zaman dolarcıkları bozar verir temettüyüü
Blanco derdi bitti.simdilik 15.80 16 dip olur insallah.artik spek nasil isterse o olacak.ama citiden dagitlan mal daha cikilmadi.onu cikmak icin sert hareketler olacaktir diye mantik dusunuyorum.
Vergi dairesine gönderilen beyannamedeki satış hasılatı solo Klimasan vergi usul kanununca oluşan hasılatı göstermekteyken KAP’ta açıklanan satış hasılatı konsolide finansal tablolar Sermaye Piyasası Kurulu’nun (“SPK”) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan II-14.1 sayılı “Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği” (“Tebliğ”) hükümleri uyarınca Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (“KGK”) tarafından yürürlüğe konulmuş olan Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına (“TFRS”ler) uygun olarak hazırlanmıştır. TFRS’ler; KGK tarafından Türkiye Muhasebe Standartları (“TMS”), Türkiye Finansal Raporlama Standartları, TMS Yorumları ve TFRS Yorumları adlarıyla yayımlanan Standart ve Yorumları içermektedir.
Şirketten gelen cevap bu sekilde. Anlayanlar anlamayanlara bi zahmet anlatsın :)
Teşekkürler @cefaks
Çek yukarı devamını da verecem
Naz etme hadi ...
yeni yıla 23 lira ile giren spek derdin ne arkadaş senin senenin yarısı boşa geçti
Mail attım yatırımcı ilişkilerine. Temettü dağıtımı kesin tarihi netleşmemiş. Tarih netleştiğinde KAP'ta açıklanacakmış. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıfırladım, artık elimde tek lot klimasan yok.
Topikteki herkese çok teşekkür ediyorum burada çok şey öğrendim, benimde birilerine faydam olduysa ne mutlu :)
Bol kazançlar herkese
Saygılar ..
Net 0.5684 kuruşFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayıs ayından belli idi, tavan yapmıştı temettü haberiyle hatırlarsanız. Temettü tarihi açıklanınca yine tavan yapar belki, belli mi olur... [emoji57]FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin garibi temettü dağıtım tarihine genel kurulda neden karar vermediler. En uygun mecra orasıydı.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissedeki ******** grup dökülmeden bi cacık olmayacak anlaşılan
Milletin alacağı üç kuruş temettüye göz dikmişlerdir.Fiyata takoz koyan her kimse en edebi- edepsiz küfürlere maruz şu an anda . Bu aşamada bende boş geçmeyim bari . Hisseyİ engelleyen şeref yoksunu şahıs sanadır bu sözüm; buralara nasıl geldin bilmiyorum ama ( tahta yapma hisse kontrol etme gücü ) BÜYÜDÜĞÜN GİBİ KÜÇÜLÜRSÜN İNŞALLAH . Eminim benim gibi bir çok kişi aynı öfkeye sahiptir.Hissede lanet okunuyorsa karanlığın da bittiği noktalardayızdır umarım .
Kondor fund denen fonun lotu bitti. 1.7 milton lotu verdi 10 gunde. Artik hissenin onu acik sabreden kazanmaya basliycak artik
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klimasanin geçtiğimiz yıl iyi olacağını yazanlardanim.Ki 23 lere kadar gitti.Dahada üstü beklenirken virüs patladı.Bunu dünyada kimse beklemiyordu.Uzucu olanda sezonda bu iş oldu.Bircok hisse gibi bundada sıkıntılı günler.
bunu kadar kan emici kagıt görmedim valla bravo...temettü tarihi bile belli degil...
Evet, KAP'ta açıklanmış. 0.56 kuruş. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço zarar geldiği gün bu fiyatlardan zararina vermistim. Aynı gün tenettü haberiyle kagidi alip göturmuslerdi. Tuh vah ettik ama yine geldi aynı fiyatlara. Buralardan gene 3000 lot kadar aldîm. Bugünde temettü tarihi belli oldu. Bakalim ne kadar etki edecek.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapmayın arkadaşlar, bu inat niye?
Hisseden 2020 yılında hayır olmadığı rahatça görünüyor. İlk yarı satışlarının geçen senenin 70% i bile olması sürpriz olur.
Dolayısıyla geçen seneye göre yapılacak bir rasyo analizinde tüm göstergelerin negatife kayması büyük ihtimal.
Uzun bir süredir takip etmiyorum ama eğer biraz yukarıda yazdığı üzere Kondor da satışta bulunduysa, elini boşalttıysa bu durum 6 aylık bilançonun boktan geleceğinin direkt göstergesi olarak kabul edilmelidir.
Bırakın Enver kendi kendine alsın-satsın, sizin dersiniz olmasın.. Evet şirket kötü bir şirket değil ama ne yazık ki 2020 yılı Klimasan’a yaramadı, hepsi bu.
Süreç olgunlaştığında, zamanı gelince döner tekrar alırsınız. Olası genel düşüşe (Covid yeni dalga vs.-olacaksa tabi), bu hissede yakalanmayın bari.
Hepinize bol kazançlar, sağlıklı günler dilerim.
%4 net temettü verecek bence bu zamanda takdir edilecek bir davranış. Tupras bile bu sene temettü vermedi. Bu hisse borsada ucuz fiyatlama ile işlem görüyor. Piyasa değeri 90 milyon dolar. Komik bir değerleme çünkü pazar lideri ihracatı olan bir firma. Hisse fiyatı gayet mantıklı rakamlarda . Korkacak bir durum yok. Temettü veren hisseden korkmayın sevin.
Klimasan şirket politikası artık değişti az yada çok heryıl temettü veren şirketler grubuna girmek istiyor son 5 yıllık çalışmalar kurumsallık ve büyüme adına bu yönde trend gösteriyor bunu sürdüren yönetime desteğimiz yatırımcı olarak sürmeli firmada bunu suistimal eden şeytan kapkaççılara müsade etmemeli
Arkadaşlar sıcaklar oldukça bu şirketin işi azalmaz. Kolayı birayı soğuk içecek olan varmi? Cafe restoran sektörü zorda olsada büyümeye devam ediyor. Şirketin sektörü en az gıda sektörü kadar iyi sektör. Burada elinde hisse olmayan boş boş konuşuyor. Ulan elinde hisse yoksa bas git. Boş insan çok
KLMSN _15.440.649 hisse adedi var .
Arkadaşın dediği doğruysa
Kondor fondan 1.7 milyon lotu ( %10 dan fazlası) bu büyük miktarlı hisseyi kim aldı ?
Şirketin %10 luk payı piyasada satıldı .19.00 tl den 16.22 lere düştü tahta yıkılmadı sağlam duruyor.
Buna göre olası senaryolar;
1. 1.7 milyon lot gömlekçilerde, piyasaya yukarı çıktıkça yediriyorlar.
2.Merilly teyze geçtiğimiz hafta sahneye çıktı. Fondaki lotlar bir şekilde merilly teyzeye yöneldi el değiştirdi.
Bilanço konusuna gelince sanayi şirketleri arasında olumsuz etkilenen tek KLMSN mı ?
Üstelik yurtdışı eksenli döviz getirisi potansiyeli olması bakımından değerlendirmek lazım diye düşünüyorum
DÜZELTME
Aklıma takılmıştı bir daha bakayım dedim . Merilly Linc alımını başka bir hisseyle karıştırmışım sanırım .Affola
Kimseyi farklı bir şekilde etkilemek istemem .
Sonuç itibariyle fondan çıkan mallar birileri tarafından alındı ve
hisse fiyatını keskin bir şekilde etkilemedi düşüncesindeyim.
Yatırım tavsiyesi değildir.