26tene de benden ,,
Printable View
Kimse kusura bakmasın bundan sonra
31 / 31 jeton atacağım artık
I.k yavşağı neye bakarak alıyor oda belli değil
125.550 10/10 cort daha son yarım saat hatırına seans sonu yeni açılanların hepsi kapanacak...zararda olursa tüm cortlar kapanacak...
Yapmayın etmeyin eylemeyin
129 bin yaptırtmayın gece gece
Evet dün gece kapattım. 4 longa geçtim. Sabah longları biraz daha artırdım düşük olunca. Hisse pozisyonlarını tuttum. Endeks longları kapattım gün içinde...
Gece rahat uyuyayım diye elimdeki hisse pozisyonu kadar yeniden shortladım. En azından gece yükselişi hisselere aynı oranda yansırsa, eş zamanlı kapamada % 50 karda olurum. Gece ters bir şey olur düşerse de bu sefer shorttan kar yazarım diye shortladım... Kendimce hedge ettim potansiyel karın % 50'sini vererek. Sabah ola hayrola...
Ulan spot yüzde 2 mi açılacak da basıyor yukarı bu kadar olmaz vallahi
Yarin gun icinde biraz zarari azalttik azalttik. Gun sonu gene verecekler elimize. Aksam aksam 16 milyon garan aldilar.
Noluyor yav ne ışık gördünüzde şort sort sabah olmayacak mi? Gece alıyorsa gündüz niye almasın.
Görünen o ki, shortla yetinmiyorlar...
İlla ürolog muayenesi yapacak şerefliler...
Yarın spot 110500 açar mı acaba? Endeksi bilmem de pay vadelilerde shortta kalanları sabaha bir güzel okşayacaklar gibi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
108500? Kapanışa göre vadeliyi 1600 puan aldılar nasıl eksi açacak?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hey Allahım ya sabır sen burayımı dinleyip işlem yapıyon ya grafiklerini boşunamı atıyon ozaman buralara ısrarla??yav abey senin iyice sağlığını bozmuşlar abey bırak emekliyim diyon git hayatın tadını çıkar birdediğin birine uymuyor yeminle şaka gibisin valla ciddiyim sakın beni yanlış anlama
128.675 den 2 parti short
Yarın ki hakkımı kullanıyorum
bu gece bu çalışırsa
yarın kurtarırım.
ama çalışırsa...
dow
saatlik
https://i.hizliresim.com/DJy5rx.png
Umarım dow yarın taban olur, butun long pozlar bamya olsun.
Ağalar global çete stoplatmaya oynamıyor. Hesap patlatmaya oynuyor. Shortlamayin bırakın nereye gidiyorsa gitsin. Inat edenlerin hesabını patlayacaklar.
Yarın 110 bin üzerinde geziniriz herhalde bloombergdeki yorumcu daaa gitcek yerimiz var dedi..... küçük hisseler den bahsediyorlar....
128.625 den
3 parti short
I.k palası yarın artı 2 bin aç götün giyiyorsa spotu
129650 uzak vade 1dene daha salladım....
SPX'in 1 puanı bizde 0,10'a denk geliyor gibi ama yükselişlerde...
Düşüşte bizimki stop yapıyor.
Aynen
3.124'e 128,600
Yurt dışına bakınca az bile aldı bence
Beyler az sakin olun
Açmayın short bekleyin adam Terste kaldımı basıyor matbaadan koyuyor borsaya diz nereden alıpta koyacaksınız
Sabah yazdım akşam sığ piyasada coşkuyu veriyor yarına rahat geçsin diye
Ben artık düşüşün ansızın olacağına inanıyorum çünkü açık piyasa onlar için kontrol edilebilir hale geldi
Bir sabah bir kalkmışız %5-%10 aşağı olacağı bu
her düşüşü artık bastığı para ile karşılıyorlar
Her satışı blokluyorlar tuzak durun sakin olun yavaş yavaş çıksın o bıksın eninde sonunda düşürecekler
Yetkide matbaada onlarda
Sizde olan sadece 3-5 kuruş para ve şeref
Sabredin oyun planları belli
Kabine değiştirmek nedir
Sinsi planlar ile ülke yönetiliyor
Vatandaş ve ülke namına zerre menfaat yok
Bekleyin sakin olun her hareketi işlem açmak olarak görmeyin
Sabır
128.600 den bende short yapam, vadeli saatlik rsi 87 hatırına...
7.88 yonca
79.00 tuprs
8.01 eregl oyuna devam.
Altın pozisyonumu sabah kapattım biraz teknik . biraz ortam dan dolayı. ince long pozisyonum var yarın flat olucam.
Hisselerle devam duruma göre aşağı dönerse endeks sigorta yaparız.
Bol kazançlar.
en büyük filtre bu sarı.
buda çalışmazsa
koyver gitsin.
kapat short pozları
kendime söyledim.
https://i.hizliresim.com/AbDISF.png
ne bitmez para var sizde. kademeli denilince tek kontrat mı algılanıyor.
tamam zarar eden benim. 108200 den shortladım; stoploss 108800 üzeriydi.(daha önce stratejiyi açıklamıştım).
normalde az zarar olurdu ama makas hikayesinden dolayı -2.200 puan zarar oldu.50 KONT. VARDI.
flat beklerim.
ha şurada poz. yazmak direk ayağına sıkmaktır.bunu unutmuşum. saatlik endeks ne zaman sat derse o zamana kadar FLAT DEVAM...
Benim short poz alma hakkım doldu artık
Spot olarak 111 e dokuna bilir mantığıyla oynuyordum
Akşam seansı ile bu olmuş gibi oldu bence
Bu sebepten artık hisse vadelilerine geçiyorum
Hisseler de maliyet yapmaya başlayacağım
Ytd değildir
Xu30 da 10 bin tl ye 2 poz alacak şekilde poz alım işlemi gerçekleşti