2018 den kalan bide hiper ultra mega enflasyon vardi !!!? onu kullanmiyorsun hayret
yonetim sn. medwig veya guneysu bu arkadas konusunda bir cozum bulunmali !!!
Printable View
sn Refaba bu dönemde kriz ne kadar derinleşirse de çok aşağıya salacağını düşünmüyorum, şuan ucu açık para basma ve stagflasyon dönemi, her şeyin fiyatı artıyor, artmayan tek şey servetimiz, sn Watcher46'ında dediği gibi elde avuçta olanın, servetimizin, altın, döviz bazında korursak öpüp başımıza koyma dönemi.
dolar endeksinde momentum göstergesi dönüş sinyali veriyor https://i.hizliresim.com/IFd0pS.png
Bloomberg) --Konuya yakın kaynakların Bloomberg’e verdiği bilgiye göre yetkililer, uluslararası yatırım bankalarının yurt içinde liraya erişimi üzerindeki kısıtlamaları gevşetecek muafiyet düzenlemesi üzerine çalışıyor.
Bu islemler Ankara Marti'larinin isi olmali.
5.72'lerden itibaren almis olanlar,bence, karlarini realize ettiler.
Hani borsa, surdan alacan burdan verecen ya..
Simdi siz,Ankara Marti'sini da bilmezsiniz, borsaya yeni katilanlari kastediyorum.
Ankara'ya gelecek balik, Samsun'da kamyonlara yuklenir, yola cikar.
Marti'lar da, pesinden, taa Ankara'ya kadar.
Ankara'da kamyonlar bosalir, baligin pesine dusmus olan Martilar, geri de donemez, kalir Ankara bozkirinda.
AKSA'yi bilenler mıh gibi durur, milim kipirdamaz.
AKSA, 20'leri gectiginde, Martilar baslar anlatmaya, ben bunu 8'lerden vermistim, var ya.
Bu hep boyle olmustur.
Bosuna adama kus beyinli demiyorlar..
--------------------
Yeni katilanlarla ilgili AKSA topiginde yazmistik.
Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 31 Temmuz itibarıyla 26,48 milyar dolar oldu(Önceki 28,74Mlr)
CDS : 622 düzeyinde
konut kredileri %1000 artmış bir kısmı parasız bir kısmı paralı ama ikiside kredi çekiyor biri konut kredisini zor öder diğeri kredi karşılığını borsaya yatırarak malı götürecek krediyi bedavaya getirecek hayali ile yaşıyor sonuçta ikiside krediyi ödeyemeyecek ben ise tamamını doalra yatırarak şimdiden kredinin %10a yakınını kurtardım modundayım 6.40 dan dolar bozacağıma 0.74 den kredi çekiverdim
Sen gelince dolar düşüyordu...
Hadi bakalım bu sefer ne olacak?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet dolarda altında para kazandım diye seviniyor ama akp yapacağı zamlarla bu kazancı geri alacaktır.1000 cc araba 200.000 tl olmuş.büyük ihtimal sene sonuna kadar 300.000 tl olur.edinilen kazançlar realize edilir.
One of Turkey's many strengths is the flexible exchange rate. We spent the second half of 2018 arguing strongly that $/TRY overshooting of our then 5.50 fair value wasn't warranted. An overshooting of our now 7.50 fair value is similarly unwarranted. Lira is nearing fair value...
https://pbs.twimg.com/media/EevLQHtX...png&name=small
Crash tüm hızıyla yolda.!!!!!
Dövizde yeni hedef: 1 Capon Yeni 1 TL olacak. Hedef 2023
Tcmb: Araçlar oynaklığın azaltılması doğrultusunda kullanılacak
tcmb : piyasadaki gelişmeleri yakından izliyoruz demiş. Tüm Türkiye izliyor, sen de izle bişey olmaz.
Bir ara yöneticilerimiz '' Elhamdülillah , borsamız yükseliyor ekonominin yolunda olduğunun ispatı '' benzeri şeyler söylüyorlardı. O zaman şöyle mi anlamalıyız ; Borsa düştükçe ekonominin kötüye gittiğinin ispatı mı oluyor ?
borsa ile ekonominin gidişi arasında bağ kuran hiç kimse ekonomiden anlamıyordur
Aslında , kanal İstanbul işine muhalefet çelme takmasaydı ! ( ironi ) şu anda dolar 4 liralarda olurdu. Çünkü ; Katar İstanbul sahipleri yeni ülkelerinin zora girmesini istemezlerdi. ( böyle bir düşünce nasıl işlerdi acaba )
https://m.youtube.com/watch?v=O-f4hYg9OhA
https://m.youtube.com/watch?v=O-f4hYg9OhA
Jöleli ne haberrrr..!!!
Memlekette sahtekarlar..!!
vatandaşı KEK LEDi..!!. Yanında çay beleş.!!
Crash tüm hızıyla yolda.!!!!
Şahsen artık dolar alacak param olmadığından , sadece aldığım maaşın nasıl eridiğini görüyorum. Bugün aldığım peynir, yumurta, et , hatta suyu bir ay sonra alabilecekmiyim kaygısını yaşıyorum. Yine de mutluyum, pandemi, patlama ve savaşlardan zarar gören her devlete ve kabileye yardım eden bir ülkem olduğu için kendi açlığımı unutuyorum !! :((
Faizi artırıp doları dizginlemesi lazım,6 puan artırsa ateş söner.