Dusecegi asikar
Ama uzun vadede cikacagi da asikar
Altin alacagima tht aliyorum
Ytd
webster üstad benim AFS takıntım devam ediyor. karınca misali hergün ekliyorum azar azar. bu TENCENT bence ileride dünyanın en büyük firması olacak. O olmazsa ALİBABA olacak.
Amerikan şirketlerine artık pek şans vermiyorum 5 sene sonra işleri biter, ÇİN lilerle rekabet etmeleri mümkün görünmüyor! Müsait zamanda TENCENT ve ALİBABA nın yazılım ekosisteminin nasıl genişlediğini analiz edin. Uçtan uca herşey var ve ÇİN pazarında denenmiş ürünleri olacak game network social chat stream video cloud payment vs vs. ne Google ne facebook ne amazon ne apple baş edemez bunlarla.
eğer büyük düşüş olursa global borsalarda ALTIN daki param hariç tüm doları yarı yarıya direk hisse olarak TENCENT ve ALİBABA ya gömeceğim üstad.
MB deki memur Wc ye gitmiş olabilir dolar 7,50 yi kırdı gene
İki dakika debuga gittim ne oldu bizim karhaneye
da işte ondan rahatsız ediyorum ya sizi. çok şükür herhangi bi bok olmayacağını öğrendik sayende. oLursa ne olur. onu SORUYOG
Gözünü sevdiğim KRDMD si. Asaleti yeter filinta gibi. aynı gün alıp aynı gün verip eve ekmeği götürüyoruz. 3,12 den aldık 3,20 den verdik. hisse bu. çayın taşı ile çayın kuşunu vur.
Link ve armada olmaza tte eksi kapatacak
Üstadlar nasıl geçti gün?
Çorba durumları nasıl? Kazan kaynadı mı?
Link armada ve pkart sayesinde tte arti 1 civari gelecek
Bu ucu olmasa eksi 1 di
Helal
Onurum kos kos
Nasdak cakildi
Eksi 0.03 de suan
😀😀😀😀😀
işim vardi napiosunuz bakalim
benim bebe hisse bugün %5 yapmis
hedefime kadar satmicam
Tte den sonra Aft de şov yaparsa bol gaymaklı ekmek gadayıfı parası çıkar [emoji16]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın yüklü miktarda bi bankanin hissesini alacam
yarın bizim borsaya da çakarlar tahminimce. globaldeki amirallere verdikçe veriyorlar azar azar.
Dolar 5,80 hedefine doğru hızla ilerliyor.
Sonra uyarmadı demeyin.
Fed konustumu film izliyorum bakamadim
VAKBN için yarın alış yapmayı düşünüyorum.3,5 kadar da alış için parasını ayırdım. Banka hisselerinin dışındaki hiç bir hisse bana sıcak gelmiyor.
KRDMD de yıllardır çok iyi çalışıyor. Onu bir banka ile evlendireyim diyorum da olmuyor bi türlü. işe beraber gitsin gelsinler diye TSKB yi aldık anlaşamadılar.
Bakalım VAKBN ile anlaşacaklar mı.
Bu seferde tutmazsa ekim ayının sonunda bi tane bankayı barındırmam artık. ABD yi yeniden keşfetmeye çıkarız..
24 Eylül 2021'e kadar beklerim sorun yok diyenler
Ana para koruma garantili 2 yeni fon var
Akporftföy
1.si APK 43--Gümüş ve Altın Borsa Yatırım Fonu Sepeti
2.si APK42--Alphabet Inc., Amazon.Com Inc., Facebook Inc., ve Microsoft Corp. ortaklık hisse senetlerinin eşit ağırlıklı bulunduğu sepet fonu
Fonlara 17 Eylül 2020-- 28 Eylül 2020 tarihlerinde Akbank Mobil, Akbank Direkt İnternet Şubesi ve Akbank şubelerinden ya da Odeabank A.Ş. ve Burgan Bank A.Ş. üzerinden 500 TL ve üzeri miktarlarda yatırım yapabilirsiniz.
Fondan ayda 2 kez, ayın 1. ve 10. iş günlerinde hesaplanacak fiyat üzerinden çıkabilirsiniz. Vade sonundan önce fondan çıkmanız durumunda, anapara koruması geçerli değildir. Bununla birlikte fondan çıkış yapılan tarihte piyasa şartlarına bağlı olarak getiri elde edilebilir.