ABD de ne oldu da böyle ani yükseldi?
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ABD de ne oldu da böyle ani yükseldi?
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 nci senatör de demokratlara mı geçti acep
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Corona da kitlediler tahvilcileri 0 a. Yanı fiyat 100 üzerinden 100. Şimdi yüzde 1 oldu faiz yani fiyat 100 üzerinden 99. Hepsini meletecekler daha. Tahvilden kaçış başlayınca seyret cümbüşü [emoji16]
Hay maşallah endekse
Yarın 1511 geçilmeli..
İştah iştah iştah...
Kabardık iyice..
Kimse de sevinmiyor endeksin artı kapattığına alacağım olsun Vakıfbank..bir gitmedin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah ons 1955 iken çıktım. Şansa yaşıyoruz resmen. 'Benim' diyeni çiğ çiğ yerler buralarda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi siz değilsiniz..adam resmen karakter sayısına takılacak.tek tek yazmasa daha iyi...ama malûm.. şahıs..ama forumda vicdan yok ahali de ..tek tek yazılanı hemde anlamsız Türkçe'ye sesi çıkmıyor.. anlamsız Türkiye gerçekleri malûm herkes işine geldiğini okuyor..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tespitin dibi.. böyle mesajlar değer bulmuyor malûm..
Endeks 1511 bandı üstüne yerleşirse ki şuan saatlik bazda güçlü direnç..
1589 konuşuruz..gene short basarlar ahırda ki boğayı görmezler..
1 ton boğayı ahıra sokmadan kesemessin mundar olur hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cüneyt Arkın ile ilgili program vardı, İşte Hayatınız vs olabilir. Bir oyuncu beni Cüneyt Abi film sahnesinde dövmüştü diye konuştu diye hatırlıyorum, Cüneyt Arkın da bizim sahneler gerçekçiydi filan anlatıyordu.
Borsa oyun da olsa dayak gerçekçi.
ABD borsalarının palasının yerinde olsam şuanda AVRUPA zirvedeyken avrupa borsalarında son dakikalarda çaktırmadan satış yapardım veya short girerdim.
AVRUPA kapanıncada ver küsküyü DOW-SP ye....yarında avrupa açılınca aşağıdan al...
Türk bankacılık endeksi kadar tehlikeli bi balondu grm tl 447 kırılırsa 403 e kadar önü açık.
tanıdığım öğretmen ,hemşire,memur kesim 540 dan gram altın aldı..
tek gerekçe yükseliyor olduğuydu.neyse işi öğrenecekler..
onsun adını bilmez güvenle gelir altın alır...
Reis,
Gafam garışık...
Dolar bazlı bir rakam vardı aklımda,dolar düşünce bist100 orayı geçti...
Şayet yurt dışı gevşemezse,,,
Öküzün coştuğunda,kıçını başını oynata oynata koşup,yorulana kadar bekleyip...
Dili dışarı düşüp dizinin üstüne çöktüğünde BASACAN PIÇAA..
Koşul yurt dışı bozmazsa...
dolar endeksinin cikmasi tehlikeli ralliyi bitirir
Abi bizimkisi bi bilemedin iki jeton, maksat oyun olsun.
Grafikler kafayı bükünce, sistemler sat verince, tepeden 10bin puan düşünce, kör buzağı topallayınca, oyunagelen abinin emaresi oluşunca, ariston abinin göbek seviyesinde kallavi şortu basıp, diz seviyesinde kapatmayı düşünüyorum.
yurt dışı endekslerin bu akşam kapanışa kadar kırmızıya dönme ihtimali nedir sizce.
hiç resim eğitimi almamış birilerinin ressamlardan daha güzel tablo yaptığını gördüm.
hiç konservatuvara gitmemiş şahsın sesiyle herkesi etkilediğini gördüm.
ÖYS de çıkan 52 soruluk matematik testinde full çeken 5-10 kişi olduğunu bilirim.oysaki sizce kaç matematik öğretmeni full çekerdi?söylemeyeyim.
yani bu iş ilgili dalda lisans eğitimiyle olmuyor.diploma feşitizmi var.vatandaş bu bölümle ilgili eğitim alınca kasıyor.
mantıklı düşündüğü için en karamsar anda hisse almayın diyor..:)
oysa işin piri derki:Boğa piyasası en karanlık anda doğar,kuşku ile yeşerir,şüphe ile ilerler, ve çoşku ile son bulur.
Bayım hoş geldin
bu hafta portföyün % 50 sini kapattım.... kalan önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyecek... hesap tutarsa hepsi boşaltılır.... hesap yanlış çıkarsa (olasılık%17) tekrar poza girerim ......etkileme olmasın ..genel beklentim.....
poz spot+ vadeli ....
trump konuşuyor bakalım. amerika karışacak mı. bi çılgınlık yapar mı. inşşşşalllahh
1660 daki pivottan sekip 1670 üstüne atınca bir de dış piyasalarda banka hisseleri %7 ye yakın yükseliş yapıyor diyince boğaların önünden 1 günlük çekilelim ayı kardeşler..stratejik ayılık bunu gerektirir yoksa nefes yetmez..:oleyo: maliyetlerimizde güzelleşir..ha spotta hep boğayız o ayrı konu..
Kotancı ingilizcem yoktur.Ne diyo başkan😊YTD
Ne hallere düştük yahu.İnanın kimseyi eleştirmek için yazmıyorum,sadece geçmişte ki gördüklerimdir..Burada aylarcak 50.000-60.000 hatta endeks 83.000 düştüğünde daha bu fragman..1930 yılında buhran oldu buhran😅Yav arkadaş gördük buhranı😊Şimdi o kişiler yine okuyor bu sayfaları ama ne hikmetse artık buhranvari veyahut frangman işlerini yazmıyolar.YTD
*Pence Says He Does Not Have Authority to Overturn Presidential Vote
MaşaAllah topik paraları saymaya doyamıyor
İstemeyenler varsa gözü çıkar
Avrupa özellikle ingiltere niye coşmuş ki?
ABD KONGRESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ NEDENİ ile KAPATILDI.
Kimse dışarı çıkamıyor.
Kongre içinde görüşmeler devam eder iken, binlerce Trump tarafı Kongre etrafında.
Zaman zaman gerginlikler yaşanıyor.
*Kaos çıkmaz ama gerginlik var.
Hafta sonu kapanışları 100 de 1500 üzeri 30 da 1650 üzeri olursa hedef sırayla 1600 ve 1800 olur.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fasulyeden 1 adet daha arttı poz
[emoji23]
Günlükler sat verinceye kadar böyle idare edeceğiz artık.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b8d9c35a5d.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koc hocamizi goremez oldum. piyasalar ve indikatorleri onu terse mi getirdi ne? Insallah kendisi iyidir.
xu 100 pazartesi en yüksekten çarşamba en yükseğe 950 puan yukarda
xu 30 pazartesi en yüksekten çarşamba en yükseğe 330 puan aşağıda
sizce bir anlamı var mı? Ne düşünmek lazım.