bana ve eşime aşı çıktı
ankara şehir hastanesinde aşı olacaklara sistem biontecmi olursunuz yoksa sinovac mı diye soruyor
Printable View
bana ve eşime aşı çıktı
ankara şehir hastanesinde aşı olacaklara sistem biontecmi olursunuz yoksa sinovac mı diye soruyor
https://invst.ly/ubogn
Dün 1,77 görmesine rağmen, o seviyelerde kapatamadı. Bu haftayı bu seviyelerden kapatırsa, yeşile kadar salınım beklentim var. O arada dolarda gevşesin, "TOSPA" nın belirttiği Gap ı kapatsın, ne hoş olur...
Hareketli Ortalamalar şu haldeyken, daytrade harici sigara-kahve yapmaktan başka hiçbir şey yapmayı kendime uygun görmüyorum. Daha çok çalkalarız. Bugünden yarına bir iki ayda falan düzelecek, yön gösterecek bir durum görmüyorum şahsen. Orta-uzun vade yatırım yapmak için beklemek en iyisi. Yani şu holarla falan ne bileyim. Bugün 5 çıksa, yarın 10 düşer. Kabak çiçeği gibi açılmış ortalamaların toplanması, piyasa fiyatlaması ile hoların benzer düzleme gelmesi lazım.
https://i.resmim.net/lYv26.png
Nerede topiğin number one ları.
Hadi biz %70 spotta duruma göre trede ediyoruz.
Vıop çularda nerde :)
Herkes çalı arkasındamı
herkes trılc almış yatıyo:)
https://i.hizliresim.com/U7cObs.png
saatlik süpertrendi yukarı kırdı endex..çaktırmadan alıorlar gibi...şortu kapayıp hafif hafif longa gecıom gencler... dolores şortlarda duruyor...
Başkan sen 2 tahta yazdın ya , inan bana piyasada tanıdığım iş yerime gelip muhabbet ettiğim çok dostum en aşağı 20 tahta söyle di .
Hepsi uçtu :)Tabi dost muhabbetlerinde bu mevzular açıldımı kulaktan dolma , yaşanmışlıklar anlatıldığında şunu gördüm ,
Sistem 15-20 sene önceki gibi mecnun,galip,rıza, tarmar ın oyun düzeneği gibi değil.
Farklı çok değişik meblada para yönetenler var , burada yazamadığım çok değişik oyuncular.
Bu yüzden her tahta uçar gider , yeterki taraflar anlaşsın .
şu anda ak yatırımcı daha doğrusu spekülatör kaynıyor ortalık her biri bir iki kağıda yapışmış onları uçuruyorlar
Vob bu mavinin altına bir daha kayar hele hele kapanış yaparsa bu kez kırmızı da tutmaz. En mühim destek bu nokta bende.
https://i.resmim.net/lo4rB.png
şu anda tüm borsanın gözü yoncada bi işaret verse bankaların hepsi fişekleyecek ha bugün ha yarın bi umut bekleşiyor herkes ama o halen ölü eşşek modunda bacakalrı dikmiş yukarı yatıyor
Ben toryuma geçtim. Kafa rahat oh mis. Kahve alıp satacam yakında. Toryum-kahve, toryum-kahve eğrisi.
Mansur Baba dan başkasını tanımam aga. Reis reis herif.
oha GARAN 6,68 e bile satış geldi...
Abi orası karanlık artık. Akşam acayip çalıştım tüm tarihsel verileri 8 işlemcili beynimle süzgeçten geçirdim. O gap bu gap değilmiş abi. Tarihi bir gap o. Ya dolar 14-15 lira yolculuğuna başladı, ya da uzun bir süre 9 lirayı falan görür görmez. Ortası yok bitti artık. Devir değişti, yeni periyot açıldı dolarda. Unut geçmişi unut herşeyi abi unut gitsin:)
garanda diagonelin sonlarındayız bence. nisan vadeden 6.70 long .
Dikkatli olun devam ediyor
https://i.resmim.net/pwsfU.png
aday olursa sanki imamoğlundan 1 tık önde gibi...ben imamoğlu'na verdim İBB seçimlerinde ama cumbaba seçiminde mansur başkan sanki daha mantıklı gibi...böylece ciddi anlamda mhp oylarını ve akp oylarını alır...kürt seçmenin oylarını kaybedebilir belki chp ama diğer taraftan bence daha fazlası gelir...
mansur başkan çok düzgün çalışıyor ankara'da...her seçimde chp ye oy veren birisi olarak bu chp nin hdp ile iç içe olması beni çok rahatsız ediyor...bunların oylarını almaya çalışacağına git akp ve mhp oylarının peşine düş....
coniyler, hanslar, başladılar gene, Garan satıp Tl den çıkışı
heralde son lota kadar satmaya niyetli bunlar
ne kadar lotları kaldı acaba?
Valla bizde öyle dedik daha ne kadar düşebilir ki dedik aldık 7.30 dan maşallah her gün herkese veriyor hemde endeks çok düşmezken bakalım Nisan vade sonu kapanışı kaç olacak SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne garantiymiş ya sat ne satacaksan düş yakamızdan 😀 Merkez bankası başkanı özür diledi. Ben ettim siz etmeyin dedi. Daha ne desin adam. Gazetede yazdığı gibi dönmüyor dünya. Londra ne isterse o olur]
getirin lan şunu 6.40 a sizde rahat edin bizde
https://resimyukle.imageupload.worke...7zc_kchol6.PNG
geçen haftanın dibine göre hala sürünen başlıca iki hisse var yanılmıyorsam: garan ve kchol
kchol benimde işlem yaptığım bir kagıt.
bu dağılımda "diğer" ciddi long pozda.. satış tarafında ise diğer resmen 2 kontrat gözüküyor.. oldukça dramatik..23 bin civarı açık kontrat var. 2.5 milyon lota yakın..
gelen garan zolaliyor giden garan zopaliyor bugunde unlu satista..cok dayak yedi ayilmasi zaman alir ayilsada yakalar bi daha doverler
Parayı takibe devam... Doggu Argentino... Unutmayın, siz unutsanızda Tl Pezzoz elinden geleni yapacak...
butun bankalar geçen hafta dibinde, biraz üstünde ve biraz altında olanlar var gelen ve hala bitmeyen yabancı satış ordinosunun büyüklüğüyle bağlantılı olarak..
sahol ve kchol de içindeki akbnk ve ykbnk sebebiyle yine aynı şekilde dipten çıkamadı...
garantideki ordino artık bitiyor, zaten kasım başından beri giren tüm yabancı satıp çıktı nerdeyse diyenler var ama kesin bilemez kimse tabi...
Bu arada şu gün ons altın varken tl varlıklarla uğraşmanızı anlayamıyorum :)
GARAN_ ölmüş eşek denilsede, piyasayı en azından kokusu rahatsız eder...
Bugün itibariyle tüm param interactive brokers hesabında xauusd long pozisyonda... 2500 usd bekliyore..
Pozisyonu boşalttığımda dolar 12 üzeri olursa beleşe belkim mallanırık :)
kchol 4. ay vadeli kontrat: akyatırım en büyük net alıcı. %44 . karşısında en iyi net satıcı "diğer" var, %54. bu tablo kendi başına oldukça dramatik..
ayrıca akyatırım işlemlerin yogunlaşması açısından kurumsal bir tercihin sonucuysa, sabancı holding kagıtlarına karşı hedge olarak kullanılmış da olabilir. sahol 4.ay da akyatırım 2. en büyük net alıcı gözüküyor. yorumların ikisinde de doğruluk payı olabilir, hedge olarak başlayan işlemler "diğer" 'e karşı bir savaşa da dönmüş olabilir, neticede kaynak sorunu olmayan bir kurumsal yapı var (varsayım dogruysa), vakite oynayabilr..
diğer yandan, satış ordinoları önemli, ama kchol bilançosu içinde sanayi ağırlığı çok daha fazla.. sahol bankacılıktan çok etkilenebilir ama kchol o kadar etkilenmez..fakat satışlarda sıra sanayilere geldiyse o zaman kchol etkilenecektir daha fazla..