Kavcıoğlu: (20 Aralık) O gün MB tek kuruş satmamıştır, bireysel ve kurumsallar 2,2 milyar dolar bir satış gerçekleştirmiştir
Printable View
Kavcıoğlu: (20 Aralık) O gün MB tek kuruş satmamıştır, bireysel ve kurumsallar 2,2 milyar dolar bir satış gerçekleştirmiştir
Kavcıoğlu: Rezervlerimizin yükseltilmesi yönündeki çalışmalarımız daha yoğun şekilde devam ediyor, 1-2 ülke ile swap anlaşması görüşmeleri daha devam ediyor
Kavcıoğlu: Lira'daki değer kaybının faiz indirimiyle ilgisi yok
Kavcıoğlu: Faizler aşağı geliyor, gelmeye de devam edecek
Kavcıoğlu: (Piyasa faizleri) Aralık ayında yaşanan olayları baz alarak konuşmak çok doğru değil, bankalarla biz de görüşüyoruz, bankalar da gerekli adımı atacaktır
Kavcıoğlu: TCMB bütün kararlarını teknik ekibin çalışmaları sonucu, veriye dayalı olarak almaktadır ve bu noktada politikalarını oluşturmaktadır, biz aynı şekilde veri odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
1.5 TL ye aldığım Maydonozu dün 3.45 TL den aldım ve dallarda çok azdı.
Kuzu kulağı ve Tere yide 4.25 den aldım bunların tamamı 1.5 TL di.Dallarda azalma var.
Yani çift taraflı geçiriyorlar enflasyon ustaları.
Birde bence ortada Sirke de yok.
Kimse ATAM'ın tırnağının tozu bile olamaz.
Heleki kandıranlar,yalan söyleyenler,iftira atanlar,kumpas kuranlar,uydurma belge işi yapanlar ve anında dönenler.
Bu para bolluğunda ve faiz düşüklüğünde ÜLKEMİ geri götürenlerin essamasi okunmaz hiçde dikkate almam.
Sn. British yazmayınca Twitter paylaşımlarından haberimiz olmuyor.
:whistling:
Migros,Karfursa ve Çağdaş değişmiyor.
Bir Gimsa belki ucuzdur geçen orada maydonozu 2 TL civarı aldım.Ve dalları gene seyrekdi.
Gimsadan uzaklaştım.
https://www.migros.com.tr/maydanoz-adet-p-1af36a9
https://www.carrefoursa.com/maydanoz-adet-p-30015608
Bende balkon üretimi deneyeceğim bu yıl.2 tane büyük balkonum var ve tamamen güneşli.
Üst kattayım güneş paneli takayım dedim yönetim masraflardan ve gazdan kaçamazsın dedi.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
bizim vahhun vardı yeni forumda pert nikini almıştı oda 1 senedir yok
Günaydın arkadaşlar
ukrayna gerilimi tırmanmaya / tırmadırılmaya çalşıyor..putin in türkiyeye geleceği konuşılıyor..
borsacılar dikkatli olsun
Ukrayna Savunma Bakanına göre, Rusya sınırında önemli ölçüde farklı hiçbir askeri olay yok
KİEV (AA) - Ukrayna Savunma Bakanı Oleksiy Reznikov, Belarus'a tatbikat için giden Rus askerlerinin hareketlerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Askeri anlamda, Rusya sınırında geçen yılın ilkbahar dönemine kıyasla önemli ölçüde farklı hiçbir askeri olay veya eylem yok." dedi.
Reznikov, Ukrayna parlamentosunda hükümet yetkililerinin Ukrayna-Rusya arasındaki askeri gerginliğe ilişkin sorularını yanıtladı.
Ukrayna güvenlik birimleriyle sınırdaki durumu sürekli gözlemlediklerini aktaran Reznikov, "Askeri anlamda, Rusya sınırında geçen yılın ilkbahar dönemine kıyasla önemli ölçüde farklı hiçbir askeri olay veya eylem yok." diye konuştu.
Belarus'taki durumun ise farklı olduğuna işaret eden Reznikov, "Durumu yakından takip ediyoruz. Belarus'ta tatbikat yapan Rus birlikleri şu anda bir saldırı grubundan ziyade işgal birliğine benziyorlar ve Ukrayna'dan çok Minsk için bir tehdit oluşturuyorlar. Belarus halkına karşı çok sıcak duygular besliyoruz ve Belarus'a karşı herhangi bir eylem, Ukrayna'nın çıkarlarına aykırıdır. Minsk'in de bunu duymasını istiyorum." dedi.
Reznikov, başta enformasyon olmak üzere "hibrid adımların" yoğunlaştığını ve bu adımların Ukrayna'daki makroekonomik durumu etkilediğini sözlerine ekledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
TCMB'de 1 milyar euro depo hesabı açan Azeri kurumun Devlet Petrol Fonu olduğu açıklandı- Bloomberg HT
Artık yalamalarında canı yanmaya başladı:one:
Seray Sever elektrik faturasını paylaştı: Ben buna oha diyorum
Sunucu ve oyuncu Seray Sever elektrik faturasını sosyal medyadan paylaştı. Gelen faturaya isyan eden Seray Sever paylaşımında "Ben buna oha diyorum" ifadelerini kullandı.
5 aylık hamile olan Seray Sever 4 bin 100 TL gelen faturasını paylaşarak "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" diyerek sitem etti.
https://www.mynet.com/seray-sever-el...4413-mymagazin
Sanırım elektrik parası yüzünden çoklarının canı yanacak,en fazlada iktidara destek verenlerin:he:
Doğal gaz hala ucuz dünyaya göre,onada katlama zam gelebilir ileride:bravo:
Ben 220-250 ödüyordum 3'lü indirimli sisteme göre banada 547 gelmiş,demekki sisteme dahil olmasaymışım 1000 cıvarı olurdu:notr: