Ulkedi girisimlerin yuzde 99 u kobi sinifinda. Asgari ucrete yuzde 50 artis, elektrige, dogalgaza, kiralara, akaryakita bu kadar zam gelince duser o enflasyon dayu. Duser duser tut tut tut yakala len sifira gidiyor tutun.
Printable View
Ulkedi girisimlerin yuzde 99 u kobi sinifinda. Asgari ucrete yuzde 50 artis, elektrige, dogalgaza, kiralara, akaryakita bu kadar zam gelince duser o enflasyon dayu. Duser duser tut tut tut yakala len sifira gidiyor tutun.
İTO cum Aralik tufe 9,65 yillik 34 kusur bulmus. Bulmusta ev esyasinda aylik artisi yuzde 20 bulurken gidada yuzde 14 bulmus. Hadi len tospik. Milletin gozunun icine baka baka yalan bari soylemeyin. Hic yapmayin bu isi birakin daha onurlu olur.
Cikin kardesim icinde bulundugumuz sartlar dolayisiyla İstanbul un enflasyon olcumunu yapmayi biraktik diyin daha evla olur. Ev esyasi 20 gida 14 oyle mi len?
Çare Mansur Yavaş.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Aynen bizim stok işi de patladı artık stok yapmakta fayda etmiyecek mecburi istikamet tasarruf herşeyden kısmak lazım artık PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada ozel okullarin yeni donem kaydi pazartesiden itibaren basliyor. onlar ne kadar sokacak. Delik kalmadi la.... artik siraya gireceksiniz oyle her isteyen sokayamayacak.
Almanya 4 bin euroya 1 buçuk milyon işçi alacak!
Dayı Almanca kursu açın.
Dayı 2022 de komple herşeyi birileri gelip alabilir rakamlara dikkat dayı sıfır herşeyin fiyatının önünde 0. Euro ile başlıyor.
Sataram ha köyü. Agam beni kovir misen? Kovmirem lan kovmirem.
Yeni yıla girerken hiç bir beklentim kalmadı. Eskiden Türki cumhuriyetlerinde zenginlik buzdolabı doluysa zengin sayılıyor du bizde onları yakaladık. Bundan sonra hedef Somali Etiyopya olur.
Az dur biz 2016 da deutche bank i satın alıyorduk la
Puhahahahah bulayım haberi neredenn nereye
ABD'de 2 trilyon dolarlık altyapı projesi Demokrat ve Cumhuriyetçıler anlaştı. 1,5 trilyon dolarlık bir paket daha yolda.
"Beton ya resulallah" diyen ben, Amerikan firmalarına başvuruyorum. Bir kendimizi atalım da, onlara da öğretiriz bizim götürü taşeronluğu...
Zor günler geçiren Deutsche Bank için en ilginç önerilerden biri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan gelmişti.
Bulut Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Her zaman Almanlar bankaları ele geçirecek değil! Şimdi onlar için satma zamanı. Üzerinde ciddi bir çalışma yapıp Türk sermayesinin, Türk Varlık Fonu'nun veya Türk Kamu Bankaları Konsorsiyum'unun uygun bir fiyata Deutsche Bank'ı satın alması düşünülebilir” demişti
https://www.google.com/amp/s/busines...i-satin-alamaz
5 yil sonra doktorlar Almanya ya çalışmak için göç ediyor neredenn nereye
Benim çocukluğumda memura zekat verilirdi. Memur beyaz eşya alırken esnaf kefil istiyorlardı. O günlere döndük.
Yakında Peygamber efendimiz günü üç hurma ile geçirirdi edebiyatını yapar bu.
Memursun dediler kiz vermedilere dogru gidiyor bu is:)
kombi kapalı baktık üşür gibi olduk. Açtım bir hemşin horonu
Herkez ısındı :halay::halay: şiddetle tavsiye ederim.
sabah kahvaltısını öğlen yapıyoruz. Akşam yemeğini sekizde yiyoruz. Tek yemek
VOB yapmayın hayatınız zehir olur aklınızı kacirirsiniz hisse yatırımında bile hayatınız zehir olur..
Benim ikisinde de hayatım mahvoldu..
Kağıtlar sıfıra geldi.
Bu işlere bulaşmayın heves etmeyin
Hadi adios
Başkanın TMO buğdayı 380 dolara alıp 155 dolara satıyor. Elektrik %130 doğalgaz %50 zamlı. Bu seçim sonu ekmek 8 olmaz artık 10 TL. Tabi kuru hiç oynamadı kabuk ettik. Ekmeğin arasına ne koyacan onu düşün. Ekmeği ısıt arasına tereyağı sür incecik çok lezzetli oluyor şuan onu deniyorum.