Sonuna kadar destekliyorum. İhtiyaçtan fazla para kişiyi kendine esir eder. Dünyada görülecek, tadilacak o kadar güzel şey varki. Ömür kısa.
Printable View
sacro hocamın dünkü paylaşımı sonrası küçük miktar evladiyelik kenarda bırakıp tüm KAREL leri yolladım. aşağı gelirse tekrar dalarım. ESCOM-LINK ufaktan eklemeye devam. sacro üstat ın olursa yeni listeyi de beklemeye başladım kenarda :)
Merhaba henüz emtialar tepe yapmadı her rallye emtialar eslik etmistir. Bir acayip durum dünyada ki endeksler
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ATPET
Biraz daha zamanı var sanıyordum, hareket başladı gibi..
https://i.hizliresim.com/4MaWYL.jpg
Tav için teşekkürler hocam borsa için hedefiniz nedir 105 i bulduk daha yolu var mı .haklısınız farklı bir ralli çünkü çoktan düşerdi mayista
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa al keyfine bak iki de ağaç dik[emoji2]
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sacro üstat IPEKE de de tam hedef sayenizde. KOZAA yı yakalar dediğinizde 2.xx larda idi. 2.6x lardan aldıklarımızı bugün postaladık. Allah senden razı olsun. büyüksün vessalam. deli rally de kazanmaya devam sayende. saygılar. :)
dedğiniz IPEKE sonradan açılır KOZAA nın peşine takılır aynen çıktı hocam. sayenizde güzel bir kar bıraktı (23% kısa zamanda süperr) :) :)
tek hayıflandığım ULUUN u geçen buralarda yeni KAREL olacağı söylenmeye başlandığından bugüne 30% kadar gitti onu fazla kullanamadık. buna da şükür. sağolsun tüm üstatlar :) :bravo::halay::bravo::halay::bravo::halay::bravo:: halay::bravo::halay::bravo::halay:
birazsa ARENA eklemeye başladım heybeye. yine yeni yeniden BILIŞIM lere devam. mahşerin üç atlısı : LINK - ESCOM - ARENA :)
mahşerin üç atlısı : LINK - ESCOM - ARENA'nın yanında da ATEKS (arsa beklentili) , PNSUT, AEFES ile devam. ayrıca fantazi olsun diye azzzcık YKGYO ve birazcık da TUKAS & KLGYO. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yatirimcisini uzun yillar surundurdu.Borc yapilandirmasi (azaltma) operasyonu tamamlanmis gibi.Yakin tarihte portfoyumde olmasi gereken hisse.Spekulasyon kagit gibi gorunsede, artik cok gerilerde kaldi.Yatirim literaturune ters o kadar kagit zirvelere giderken, bunu kacirmam.Ilk gidecegi yer orta vade 4 TL.>>>Kasim/Aralik er yada gec.:whistling:
Kesinlikle YTD.
https://pbs.twimg.com/media/DEjlkteXcAAKYYO.jpg:large
Uzun vade için Algyo düşünüyorum. Bunu biriktirmeyi düşünüyorum. Piyasa değeri emsallerine göre epey düşük. Karlılığı müthiş. Ayrıca bünyesinde arsa gibi gizli servetler barındırıyor.
Fakat çok uzun süreçte gyo sektörü nasıl olur endişeliyim. İstanbulda konut balonu, inşaaat ekonomisinin sönmesi gibi sebebler beni kaygılandırıyor.
LİDFA hakkında bilgisi ve ilgisi olan var mıdır ?
Kozaal ve dyoby bugün sabah alımım dmsas beklemede
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Sacro escom 1.40 gunluk kapanis gerceklestirdi.bu konuda gorusunuz nedir
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soda-Petkm oleeee.....
Ben garanti kagitlarda ozel emirle stoplossumu koyar gittigi yere kadar giderim. Duygusalliga ongoruye tahminlere yer yok :)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın aksa günü sacro üstat ne dersin bugün dyoby 5.06 dedim 5.60 kozal 25 dedim daha devamı var ama yarın aksa günü... 14.20 ıkına ıkına deldim sonunda...
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yayla günü günlerdir sorularıma cevap verilmedi yarın yayla cevabı verecek inşallah
ordunun dereleri aksa yukarı aksa diyonuz he üstadlar:halay: iyi geceler bol kazançlar
endeks 110 bine kadar gidecek benzini var teknik olarak!!!! '' tabi ilk etapta''
sonrasını fibo üzerindeki duruşunda izliycem
ytd değildir kişisel düşüncemdir
usd namı diğer wcusd 3,54 kırarsa 3,50 deki sağlam destek diye adlandırılan desteği corrrttt diye kırılır
dolardan maksimum 1 sene bir şey olmaz yada sonra kaç para olur??????*
seni önce düşüceğine alıştırcak ağa
nasıl çıkışına inandırıp3,90 dan satııysa:yahoo:
ben 3,85 de nevarsa bozmuştum pankadan
nezaman medyada, sosyal medyada, borsa topıklerinde usd artık ölmüştür yatırım yapılmaz
ülkemiz şaha kalkıyor, ihracat arttı, ithalat arttı, kişi başına milli gelir şukadar, ithalatın artması iç piyasa için iyidir, hane halkı harcamalarının iyi olduğunu alım gücü olduğunu gösterir diye diye gazlarlar, biber gazı yerine:kahkah:
haydi bastır re re re ro ro ro
ver gazı verler başladığında
beyaz adam paranın yenmeyecek birşey olduğunu anlayacak
TATGD çok sıkıştığı, hareketleneceği hakkında bir beklenti var. Üstadlarımız siz ne düşünüyorsunuz????
dmsaş uçar kozaal uçar aksa yürür artık...
Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
sana cevabı verecem sonunda. :D
ama böyle bir kağıt için yorum yapmak istemiyorum açıkcası. :D
kağıda inandığını görüyorum. ve inanmaktada haklısın bence.
4 ü taşş :D
SACRO HOCA YAZDIKTAN SONRA DAŞ OLUR ARTIK
müridi olan 10 hayırsever 5 er bin alsa davana merdiven olur :)