son altı aylık ağırlıklı ortalamanın aritmetik ortalamasına yakın seviyeler bence iyi yerler
Printable View
son altı aylık ağırlıklı ortalamanın aritmetik ortalamasına yakın seviyeler bence iyi yerler
yani bence %50 geri kaldı bu
Bu kagidin dolar bazli zirvesini gececegini hic mi hic tahmin etmemistim. Harbi kagitmis.
Amma bastılar aşağıya be
Hektaş Sasa beraber değerlenmek için yarış ederlerdi, şimdi ikisi de aynı yolu kullanıyor, yani ky ya mal satmak. Hektaş bugün 87 milyon açılış yaptı. İlginç olan ise kurumsal birine verdim demesi. Verdiği adam geldi hisseleri tahtada satıyor. Bu arada hektaşın defter değeri 1,3 lira. Piyasa değeri 23 lira. Daha nice 87 milyonlara.
tahsisli yapılsa ondan sonra rahatlar bence
Maliyeti epey düşük olanlar bile reel bazda enflasyon ve döviz karşısında zararda...
artık PTA açılışı ve diğer rafineri / liman yatırımlarını beklemek durumunda kaldık...
2 seneye kadar inşallah haber çıkar...
Bence son altı aylık ağırlıklı ortalamanın aritmetik ortalamasından yada bu seviyelere yakın yerden almak istiyor. Yukarı gitse aşadan alacak busefer millet diyecek patron bizi tokatladı, aşağı gitse yukardan alacak ulan helal olsun ne patronmuş be adam değerinin üstünde aldı derler.
Ne abuk subuk zarar eden kağıtlar aldım yükseldi . bu sasa başka bişi
Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Şeker'den PTA tesisleri ile ilgili sosyal medyada yeni bir paylaşım...
https://twitter.com/DrMehmetSeker/st...17433758634183
https://i.hizliresim.com/d8fh93v.PNG
Patron ne mutludur şimdi zewkten 4 köşe olmuştur şirketinin bu durumda olmasından
Erdemoğlu bizi öptü şimdide şeker abim öpecek
eyvah eyvah
Sasa ya olan aşkım bitti yeni sevgili buldum
svg
Konu cumhurbaşkanı olsa sayın yazmaz, abi nasıl bir bağlılıksa borsada yatırımcıyı dolandıran şirketin yöneticilerine sayın diye hitap ediyorlar. Yapmayın etmeyin bu adamları gözünüzde büyütmeyin, adamlar sizin paralarınızla buralara geldi ve şimdi size sahip çıkmıyor. Gözünüzü açın.
Bu kağıt bir gün m.ke m.ke gidecek. Ve bir kısım insan buradan kazanacakları para ile emekli olacak.
Elinde Sasa olmayıp da burada timsah gözyaşı döken diğer kısım insanlar ("iyilik melekleri"), o zaman muhtemelen başka kağıtlarda (ve muhtemelen değiştirilmiş hesaplardan) propoganda yapmaya devam edecekler.
Kağıdın ağzına s....lar
Ahhhhh dötğmmmmm
Şaşırdıkmı ? Tabiki hayır
Anasının şeyine düş
Hissenin içinden nasıl geçilir çalışmasında çok başarılı patron
Aşkım artık bana ızdırap veriyor bunalımdayım
svg
Bi patron malının içine anca böyle s...r
Patron ne yapsın daha milleti zengin etti adam, bana yaramadı ama sabredenler köşeyi döndü.
sasayı hiç bu kadar kötü görmemiştim. kötü gidişat düzelir umarım
Emmolu yine döktürmüş :) 11 ay sonra 800 ler 1000 ler havada uçuşuyor:)
Emmolu kim kardeş
eyvallah sağol. Bu isimleri bazen duyuyorumda demek ikiside aynı adammış.
Milletin elinden ucuza malı almak istiyorlar ş....fs......r
Asansör hareketleriyle iyice bokunu çıkardılar.
Bakalım sonu nereye varacak.
uzuncular için sıkıntı yok... bir sene sonraki fiyatı ile bambaşka bir dünya ortaya çıkabilir.
dayanamadım 200 lot daha aldım 51.75 den
Bence tahsisli bu seviyelerden olur onun için yükselmesini istemiyolar. Hisse 70 olsa holding şimdiki seviyelerden alsa millet derki patron bizi tokatladı, onun için şu tahsisli bitsede kurtulsak.
Yatırım fonları ( zaten 4 adet fon vardı ) satıyor , malı parça parça topluyorlar. 4.8.2023 de şarta bağlı paya dönüştürülebilir borçlanma aracı için SPK ya yapılan başvuru 4 milyar tl ye kadar Erdemoğlu Holding e satışını içeriyordu. Henüz onay veya red gelmedi. Bugünkü hisse fiyatı ile onaylansa 77.5 milyon lot yapıyor. Ne kadar düşük fiyat o kadar fazla lot sayısı. Aşırı baskının nedeni bu. SPK da bu oyunun parçası ise , geciktirdikçe geciktiriyor. Ama piyasa düştükce alıyor. Bakalım baskı bu şartlarda ne kadar,devam edecek. Ytd
Hepimiz haklı olarak kızıyoruz, bilanço kötü geldi... patronun talihsiz açıklamaları oldu... zarara uğrayanlar oldu...
Yatırımlar gecikti... PTA üretimi devreye girmesi Haziran aylarında olacaktı, muhtemelen sonbahara kaldı...
Ancak biraz düşünüp inceleyince şöyle bir sonuç çıkıyor...
Ülkemizde ithalata dayalı ihracat yapılıyor. Yani ara hammaddeleri ithal ediyoruz, mamül mala dönüştürüp ihraç ediyoruz...
Sasa Türkiye'de bir ilki gerçekleştirme peşinde olan bir şirket... Ürettiği ve ihraç ettiği malların ara hammaddelerini dışlardan almak yerine üretme peşinde olan ve bu konuda ciddi yatırımları olan bir şirket... Bence biraz daha sabır ve tolerans göstermek gerekiyor...