Yatırımcı hikaye severr
Denizlide petrol
Rwe hisse satışı
Opsiyon
Şarj
Deşarj
Tarak
Vs
Hikaye sever yatırımcı.
Hele birde konulu ise
Hele birde birkaç hikaye ise😂😂
Printable View
Kesin net bilgi , saat 13 den sonra piyasa düşmez diyebilirim🤣
Dün halkbank üzerinden endekste kurgu yaptınız , tamam da bugünde halk %7-8 artıda. Endeks mokoko. Hisseler zaten mokoko
Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur. Nice mutlu bayramlara... :)
Shit coin gibi oynak tahta. 15 kademe havada uçuşuyor yazık
Açsınlar Koç şirketlerinin yıllık faaliyet raporlarına, çeyreklik sunumlara baksınlar. Bu kadar zor olmamalı. Hala faaliyet raporu yok.
Otomotiv satışları her ay yeni rekor kırıyor, bu araçlara yakıt sağlayan sektör lideri sürünüyor.
Karanlık odada patron sublimimal mesaj vermiş anladığım.
Aytemiz 320 ediyorsa benimki 1407 eder😂😂
Shell para kazanamıyorsa, bedavaya satsın en azından sevap kazanır
Ne güzel piyasa. Eldekiler %5 ile devre kesiyor
Vizyonsuz Shell gitsin Komagene ile anlaşsın. Her istasyona bir çiğ köfte- ayran standı…
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...YeXKTPUPQDCusg
Yakında TOGG teslimatları gerçekleşecekmiş… Almanya orda mısın, Amerika orda mısın, Japonya- Çin hazır mısınız…… Geliyor gelmekte olan🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Çok samimi birşey söyleyeyim.
Feci halde alma arzum var ama ortalama yükseltmeyeyim diye alamıyorum😂😂
Hamama giren terler.. Seçim önü borsada pozisyonu olan yatırımcı, bu riskleri göze almalı
Açık kaynaklardan akaryakıt satış hacimlerine dair son veri Ocak 2023 e ait.. Marjlarla ilgili veriler daha günce ( Mart 2023)..
Ben daha basit düşünerek, rekor araç satışlarından kaynaklı , litre bazlı ilk çeyrek büyüme olacağını düşünüyorum. Motorin den ziyade benzin tarafı daha güçlü büyüme göstermiş olmalı…
Uzaya gideceğiz derken, döviz alım- satımına 70-80 kuruş makas attık 🤣🤣
Çoğu küçük- orta ölçekli yan tahtalarda , ikili dip benzeri bir yapı var. İnşallah buralardsn döneriz
Hepimiz uzun vadeci olduğumuza göre artık geyik dönebilir topicde
Zaten tüm tahtalar %35-50 arası düşmüştü, endeksle beraber yeni diplere kaydılar. Baksan endeks bugün dahil anca %20 düşmüş, her şey yarı fiyatına
Borsanın gerçek işçileri güccük yatırımcıların 1 mayısı kutlu olsun
Bilanço gelmek üzere artık bir anlamı var mı bilmiyorum ama Şubat ayında ( deprem) benzin satışları %11.79 artmış, motorin satışları %2 azalmış.. ( Şubat 2022-şubat 2023 aylık karşılaştırma)
%20 pazar payının AQ
Küccük yatırımcıya kitlemişler malı.
Dibi bilemeyiz artık.
😂😂
Endeks diyelim + kapadı, bizim elimizdeki %3-4 düşenler ne yapacak ? Çokomelli