Bugün kim alıyor, kim satıyor arkadaşlar?
Printable View
Bugün kim alıyor, kim satıyor arkadaşlar?
Bugün kimse yazmıyor. Gesancılar bayram tatiline çıktılar galiba.:notr:
Maaşallah iyi gidiyor. En gözde sektörde Gesan gibi bir şirket kurup sahibi olanmayacağımıza göre hissesine ortak olabiliyoruz. Behiç dede ve ortakları bizim için çalışıyor. Bize de yan gelip yatmak düşüyor.
Düşerken dövüyor diyenler cikarkende dayak yemiyorsunuz degilmi . Yoksa 85de verip 78 e alışmı yazdiniz
Şeker yatırım geçen yaptığı karı bugün verdi herhalde fazlasını da vermiş olabilir telefondan detaylı bakamadım ama 596k lotu 89 ortalama ile almış..
Tahta da bu hareketler çok ta iyi değil geçen olağanüstü fiyat hareketi kap i gelmisti. Bugün yine gelir sonra ceza da verirler..
Umarım olmaz birsey..
Geçen hafta sonu geçirdiğimiz haftanın stratejisini yapmış ve kesinlikle ekran takip etmemek gerektiğini söylemiştim. Stratejime uydum geçen hafta hiç ekran bakmadım. Böylece %15'lik bir yükselişten faydalandım. Önümüzdeki hafta borsa İstanbul'da genele yayılan bir Yükseliş bekliyorum. Bu aşamada özellikle bist 30 kağıtlarını da değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Hedefimdeki piyasa değerlerine gelirse bir miktar realize olup bist 30'la seçim öncesi son minik ralliyi yakalamak isterim. Hepimiz için hayırlısı olsun
Bu hafta sonu ılk defa gördüm gesan da kimse yazmadı. Ne oluyor gesaniler tahtacı al sata alıştırdı, yoksa al sat yaparken hisselerinizi mi kaybettiniz. Al sat yaparken çoğunlukla kazandım ama kümülatife bakınca zarardayım. zira bir bir kazanıp on on veriyorsun.
ssss
Bence kalanların keyfi yerinde.
Hiç sesleri solukları çıkmıyor benim gibi.
Sesleri çıksa da çıkmasa da tahtacı bildiğini yapıyor ve aslında bence güzel yapıyor.
Sabır edildikçe daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum.
Benim gibi kuluçkaya yatanlar memnun.
Son bir senenin açık ara en çok kazandıran İMKB senedinde beklemenin keyfini çıkarıyorlar diye düşünüyorum.
İyi haftalar.:wave:
günaydın Hayırlı Kandiller..
iyi haftalar bol kazançlar.. haftamız güzel bitsin :)
şeker yatırım cuma aldıklarını satışa koyuyor umarım hepsini koymaz..
hatta nisan 6 dan beri elinde hala 500k lot var bir salın bizi ya
Hayırlı kandiller.
2.116.948 kişiye bireysel tarafında dağıtım gerçekleşmiş. Yanlış bilmiyorsam talep eden yatırımcı sayısı rekoru kırılmış durumda. İlk gün başvuranlara 24 adet ikinci gün bavuranlara 23 adet gelecek gibi. 50 milyon lot küçük yatırımcıda + 1,5 milyon lot çalışanlarda + 8,5 milyon lot kurumsallarda konsolide olmuş durumda. Tahmin ettiğim gibi beklenti gerçekleşti satışı var tahtada. Europower işleme açıldığında tavan rekoru kırılabilir çünkü malın büyük bir kısmı zaten küçük yatırımcıda ve portföyü artırmak isteyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar yüksek. Bugünü az hasarlı atlatabilirsek süper olur.
şeker cumadan aldıklarının hepsini verdi 2bin lot kaldı ama 6 nisandan hala 200k lot var..
bankof ta bugun defansta karşıladı..
6 nisandan 97bin lot kaldı versinde tamamen kurtulalım.
Ramazan Bayramı Pay Piyasası işlem ve takas tarihleri
20 Nisan 2023 Perşembe yarım gün seans yapılacaktır.
18 Nisan 2023 Salı tarihli işlemlerin takası 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde gerçekleşecektir.
19 Nisan 2023 Çarşamba ve 20 Nisan 2023 Perşembe tarihli işlemlerin takası 25 Nisan 2023 Salı tarihinde gerçekleşecektir
Hareketler agresif ve dinamik. Europower halka arz onayı sonrası hacimde ilk onun dışına çıkmadık. Bugünde koza grubundaki mahkeme kararı sonucuna rağmen ilk beşteyiz. Buradan yukarı sürerse yeni ufuklara yelken açarız. Ancak, ben sakinliği tercih ederim. Durduk yerde anlamsız bir ceza yemeyelim SPK'dan. Gerçi alışveriş başarıyla sonuçlandı herhalde o tarafta. Tahtada küçük yatırımcı ağırlığınının hafiflediğini düşünüyorum. Tüm haftasonu topicte paylaşım yapılmaması bilimsel olarak buna dalalet.
Neyse? Sakin olup plana güveniyoruz
Alfas yeotk iyi, kontr yeşilde. Sektör hisseleri bu ara iyi gidiyor. Bu yıl yenilenebilir enerjide talep artarak devam edecek gibi gözüküyor. Şirket de Halka arzla gelen para ile planladığı yatırımlara start verecektir. Güzel haberler gelecektir diye düşünüyor, Sn mzffr in dediği gibi plana güvenniyoruz.
City'nin takası 239.446 tane artmış gözüküyor bugün.
buralardan artık dönmesi lazım yeter bu kadar eksi :) önümüz bayram gesan bayramları sever :)
europower sahifesini okuyamıyorum bu yaşıma kadar böylesine iğrenç küfürler ne gördüm ne duydum moderatörler nerede
Hocam çirkin şeyler ama şöylede bişey var, bazıları sanki karşısındakini hiç küfür bilmiyomuş her hakareti beyefendi şekilde karşılayacak zannediyo, küfür sevimsiz şey ama bazıları doğuştan kendisine küfür edilmesini istiyo adamın yaratılışı herkes bana küfretsin şeklinde :)
Perşembe gününün takası gelmiş, city 800 bin lot almış. Direnç üzerinden bu kadar yüklü mal alan bir kurum var. Bugün şekerin malını da genelde City karşıladı. Yani burada ciddi maliyetlenmeler oluyor. O yüzden burada da bir arkadaşın söylediği gibi plana sadık kalmanin faydası var
Kadir geceniz mübarek olsun dostlar. Bu gece tüm İsma âlemi, aileleriniz, sevdikleriniz için hayırlar ve bereketlere vesile olsun.
Bakalım devamı ne olacak kabak gibi belli oluyor
Deuts - 7.176
Cıty +7.176
Gap gap diye diye illaki oraya indirtecekler. Ne gapmış arkadaş. Sanki orada boşluk olunca grafik ayakta duramıyor mu? Bu borsa sırf algı ve manipülasyondan ibaret vesselam