elimizde iyice sıkıştı,elimizde patlayacak ve elimizi kaybedeceğiz anlaşılan....y.t.d.
Printable View
elimizde iyice sıkıştı,elimizde patlayacak ve elimizi kaybedeceğiz anlaşılan....y.t.d.
Bugün bile bütün metro kağıtları % 3 primlendi ama bunda tik yok 19 18 20 arası gidip geliyor ağam çok baskiliyii elmi yaban benmi yaban göreceğiz ağam....
Bi kıpırdama var bakalim noluyor
avgyo dan cikan avtura giriyor...bir iki gune bisey olacak gibi...23 onemliydi bu gun azimsanmayacak alim oldu 23ten...
grafik alinti...
https://resmim.net/f/XoSgX7.jpeg
https://resmim.net/f/1HrlfA.png
Metroda az almis 32 bin lot nedir arkadas al 1 milyon ama olsun belki bir kıvılcım ateşi tutuşturur diye hayal kuralım...
22 ekim de 1.30 u görmüş ve bir daha görmemiş,tahta yapıcıların bazıları o.k.b. hastası olabiliyor,bizim tahta yapıcı da bu hastalığa düçhar olmuşsa eğer bekleyeceğiz daha.....y.t.d.
cok sinsi takiliyor hala...uzun cubuk bu gunde olmadi; uzun cubuk olmadan genelde geri donmuyor ama bakalim...
https://resmim.net/f/clxBQ7.png
herşeye ragmen bir de negatif tarafa bakalim...bu gün 3/4. kez denedigi 23 direncini gine gecemedi ve 22 kapadi...bu arada mum formasyonu negatife sinyal cakmaya basladi; kros hamile ayi formasyonu olustu. Eger bu uzun cubuk öncesi bir korkutma ve teknikci avlama tuzagi ise sorun yok fakat teknigi isletirse eger galipcim ilk asamada 18 ve ikinci asamada bollinger dibi 14 e dokundurarak yukselis formasyonunu bozma ihtima li de var...bu nedenle 18 ara destegin altina sarkmamasi muhim...bakalim uzun cubukla 35lerimi denetecek yoksa yeniden bir ayi tuzagina yonelip 18 ve akabinde 14 umu deneyecek...yarin sinyalin yonu dahada netlesecektir
https://resmim.net/f/VrUmgA.png
1.24 kapatması hiç yoktan iyi oldu bakalim ileriki günlerde ne olacak hep beraber göreceğiz
Ah galipcim ah ne zaman güldürecen yüzümüzü
ne sinsi takılyorlar aptal bi speği var ne aşağı nede yukarı bi hareket yok:28::28::28:
kimseler yok bu grupta bi hareket lazım buraya :yahoo:
uzuncuyum arkadaşlar 1,30 maliyet hedef 4-5 tl arası
hayırlı olsun..metro yatırım da avtur almaya başlamış...ben bugün sattım :( y.t.d.
Nasibimize bakalım ne çıkacak
Bu nasıl iş hisse alımı yapıyor nerdeyse 1 haftadır patronlar hisse ya düşüyor yada yerinde sayıyor
Hisse toplanmadan fiyatı yükseltmezler kafi derecede hisse toplandımı hareket başlar ben en az 1 ay daha buralada takılcagını düşünüyorum.
Bul karayı al parayı işine döndü mepet mi avtur mu... Yine havayı bulacağım gibi
Zamanı geldi dedi içimdeki ses. Ben geldim. Turizm şirketleri harekete başladı. Bu da fazla tepkisiz kalamaz.
Tahtaya tamamen hisse sahipleri hakim artık. Eski yüksek maliyetli ky nin elindeki mal artık çözülmez. Dökülen dmkülmüş zaten. Tahtada spek satış kısmına yüksek lotlar yazıp korku ile son üç beş döküntü peşinde. Tahtada sürekli emir yazma ve silmeler var. Tahtaya aldanmayın.
2.5 yıldır 3. 03 maliyetle bekliyorum g.tü yüyosa gelsin alsın buralardan, çakmazsam namerdim yok öyle
bu hisse ilgimi çekiyor elimde rygyo var hedefime varınca satıp buna geçmeyi düşünüyorum tabiki bu seviyelerde kalırsa.
Aşağı salarken kademelerde 10 bin lot bile yok. Gerizekalılar siz alttan almak için öyle lavuk işlemler yaparken biz armut mu toplarız. Alırım da satmam asla... İşinize gelirse..
Var mı arkadaşlar benşm gibi uzun süre dir bekleyen
Yaz sil kademelerde oyna. Çaresizlik içinde bekleyeceksin. Kendiniz çalıp kendiniz oynayın şimdilik.
Bizi de bekletecekler ama kendileri de çok bekler. Azar azar bizde alıyoruz kardeş. Sağol uygun alma fırsatları sunduğun için. Yakında bu sınır ötesi harekat ta bitecek. Aralığa doğru göreceğiz seni.
Vardır bir bildikleri...
Hacı 5 liradan 8 liradan hisse sattıklarından bu işi bilmeyenler elendi gitti. Kalanlar ortalama düşürür vermez. Boşuna kademelerde karı gibi sil yaz yaparak kıvırıp durma. Senden başkası işlem yapmıyor şu aralar. 1 milyon lota kadar yüklenirim demedi deme...
Sıkılmadan bekliyorum.
Spek sürekli 1 lot işlem yapıyor. Kazık gibi 1 lot. Ara sırada 31 lot. Ruh hastası mı oldu, yoksa başka bi ****lik mi çözemedim..
Metro gurubu yaklaşık 2385 000 lot mal aldi kağıt yerinden bile kıpırdamadı. Demekki sağ cepten sol cebe aktarma oldu ...başkada bir anlam yok...yatmaya devam diyorlar.adam gibi oyun yok..ytd
Belli ki toplayamamış hacı. Çok zoruna gidiyordur ama yıl sonuna kadar siyasi durumlarda olumlu olursa işi bozulur, toplayamaz fazla.
Metro 80 kuruştan 3 katına geldi. Bu da gelecek. Ucuz ucuz alma fırsatı verir sadece. Beklemeyi sevene 1 veya 2 yıl içinde % 100 ün üzerinde kazandırır.
Tahtada her kademede kendileri oynuyor. Sıkıntıdan oyun tahtasına çevirdiler tahtayı. Ky den alamıyorlar. Yüksek maliyetli ky bi köşeye attı ve unuttu aldığını. Yükselmeden vermez. Ucuz alan ky de çıtırcılık yapar ara sıra bu şekilde davranırsa sürekli.
Neden mi tahtada kendilerinden başka kimse yok. İşlemlere bakan anlar. Gün içinde 1,38 , 1,39 ve 1,40 ı süpürenler başka salaklar olsa şimdi 1,38 den de işlem yapardı. 15 dakikadır 1 lot işlem olmadı. 1,37 ye veriliyor ayağı çekiyor. Son dakikada da 1,36 alışa varsa üç beş sazanın vermesi için salacak. Varmı öyle sazanlar. Evet var. 1,40 tan 270 bin lot alan sazanlara geçmiş olsun. 10 000 lira içerdeler.