Milletin iradesine saygımız var derken insanın istanbul belediye seçimleri neden tekrarlandı diye sorasi geliyor.
Printable View
Milletin iradesine saygımız var derken insanın istanbul belediye seçimleri neden tekrarlandı diye sorasi geliyor.
Dostlar kim kazandırsa kazansın majör kırılma yok herhalde seçmende.
Millet parayı bulmuş.
Biz burda birbirimize kaat satıyoz herhal
Gözüken tek gerçek kk yerine daha dirayetli biri aday gösterilmiş olsaydı rte kesin gitmişti. Halk birazda arada bırakıldı.
Açılanlardaki oranları seçmen sayısına dağıtıp bir projeksiyon yaptım.
2 Tura kalabilir, hala ortada gibi.
https://secim2023.gdh.digital/cumhur...imi-1/bolge/2/
Sort hatalı olmuş tekrar yapıştırdım
https://i.hizliresim.com/lq6rcnb.jpg
Bizler belli bir ortalama yasin üstündeyim alacağımızı aldık yatirimimizi yaptık. Ben genclere ve çocuklara üzülüyorum.Normal bir gelirle dahi hicbirseye sahip olamayacaklar. Bu ekonomik sistemi kesin duzeltmeliler kim gelirse gelsin. Avrupa enflasyondan çok korkar o yüzden Avrupa..
47+47.3+5.2+0.5 bitecek gibi...
İkinci tura kaldı bence. Esas kötüsü mecliste cumhur milletten az fazla vekil alır diyordum..Görünen millet+hdp bile cumhurun altında kalabilir...bu durumda ikinci turda kk alsa bile, meclis durumu karışık....peki böyle bir senaryoda yarın bankalar taban olur mu? en azından son hafta aldığımız %10 geri verilir sanki???
Bu arada eğer yukarıdaki senaryo gerçekleşirse, bizim millet korkudan ikinci turda tayyibe de verebilir, hani meclis onlarda, başkan kk olursa işler yürümez vs?
2. tura kalıyor gibi.
https://secim2023.gdh.digital/cumhur...imi-1/bolge/2/
https://i.hizliresim.com/c0kbjn6.jpg
Vatandaş zam istemiyor. Yeterki hiç bir şeyin fiyatı artmasın zamlanmasın ve önünü görebilsin. İstikrar ve güven olsun. Güne kaygısız ve stressiz uyanan bi yurdum insanı yada genci kaldımı. Herşey daha ne kadar kötüye gidebilirki . Yemek yediğine , mangal yaptığına şükreden insanlar yaratıldı. Sanırsın daha önce afrikada yaşıyodu. Halbuki 70 80 lerde avrupa bile cok iyi degildi.
İkinci tura kalırsa ve meclisi Cumhur almış olursa psikolojik üstünlük tartışmasız Cumhur ittifakının olur.
Halkımız cüzdan, vicdan ve istikrar muhakemesi çok yapar , 2 tur stratejisi RTE kazanç sağlayacak mı büyük bir merak var net olan şu 1 turda önde olan avantajlıdır ve borsada çok çalkalansalar ben haklıyım ben ekonomistim diyen RTE seçilirse yeni cumhurbaşkanımız olarak ,ekonomide geri adım atmaz
Borsa kafasına göre takılır bu sene … aşağı yukarı gider gelir çıkar iner belki de … stres atmış olur !
Yavaş ve İmamoğlu ilk turda neler yapardı Meral Akşener haksız mıydı çok tartışılacak yarın ve 2 tur sonrası nasip henüz kesinleşmiş bir konu yok 2 tura kalmaması zor görünüyor !
İkinci tura kalıyor gibi.
Fakat açılan sandık oranı ile sayılan oy oranı farklı kavramlar.
74% açılan sandık oranı aslında 74% sayılan oy değil.
Sayılan oy oranı çok daha düşük seviyede, dolayısyla oy oranlarında değişiklikler çok fazla olabilir.
2. Tur formalite olacak gibi duruyor.
Meclis dağılımına göre halk başkanlık sisteminde devam diyor ve muhalefetin parlementer dönüş söylemi çöp olmuştur.
2.tura kalırsa rte nin memura zam yapması lazım kazanmak için, yoksa işi zor
--bence RTE alsın nasıl olsa 2 sene sonra erken seçim kaçınılmaz olur; o zaman kesin bir yenilgiye gider...
Aslında rte seçime asılamdı, enkaz olduğunu biliyor. Bir şekilde ihale erdoğana kalırsa bu batak ile kendisi uğraşır. Bizimde canımıza minnet.
CHP bir türlü bekleneni veremiyor.
Yeni bir lidere ihtiyacı var..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kknin erkek gibi istifa edip ikinci turla bizi ugrastirmamasi gerekir diye düşünüyorum.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali ihsan yavuz salı ya kadar itiraz süresinden bahsetti.
İBB seçimindeki hikaye uygulanıyor ,
psikolojik savaş mevcut zaten kolay maç olmayacakdır bunu herkes biliyor .
veriler girilmediği söyleniyor .
ortada açıklanmayan 11-12 milyon oy mevcut girilemeyen.
Akp nin bu oy oranı bu enflasyon ve yaşam şartlarına göre muhalefet için büyük hezimettir milletle barismayi beceremiyorlar bir türlü çok ilginç.
Milletvekili seçimlerinde AKP en düşük oyunu alacak gibi..
Anadolu Ajansı %36,65 gösteriyor..
Vallaha herkes malda abi bir adam tüm paramla short yaptım dedi o abi kimdi karakemal abi mi umarım yarın mutlu olur kimse aklım onda kaldı vallaha
Oranlar sandık sayısı oranı toplam oy sayısı değil. Sadece bir kere yönetime oy vererek katılıyoruz onu bile pic ediyorlar. Ne illet bir güruh bu? Para bu kadar mı tatlı arkadaş?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu Ajansı Milletvekili Dağılımı :
Açılan Sandık %70,56
Akp : %36,65 270 mv.
Chp %23,90 169 mv.
Mhp %11,06 51 mv.
İyi Parti : %9,93 46 mv
Yeşil Sol %8,29 58 mv