Vay arkadas . Birisi burada 7.5 olacak demisti. Adam asinda bayagi iyimsetlemis. 4 lira oldu amk kagidi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Vay arkadas . Birisi burada 7.5 olacak demisti. Adam asinda bayagi iyimsetlemis. 4 lira oldu amk kagidi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar 500 lot hektaş ım var. Hiçbir şey yapmasam ne olur?
Hesabında 1166 liran yoksa yine 500 lot hektaşın olur. Varsa aracı kurumun parayı kullanıp rüçhanlarını 1166 lota daha dönüstürür ve mevcut 500 lotun 1666 ya çıkar. Bu iş için aracı kurumunuzu aramanız gerekebilir. Bazıları hesapta yeterli bakiye varsa kendi yapıyormuş sanırım
Sermaye artırımına katılmayacak olan arkadaşlar için yazıyorum.Birşey yapmadan beklemeyin en geç 26 eylülde hektsr yazan rucanlarınızı satmanız gerekiyor.Bunu yapmazsanız ve aracı kurumunuz insiyatif almazsa bu konuda ciddi zarar yazarsınız.Hakkınız kaybolur.Saygılar.
Dolar bazlı falan geçtim tl bazlı milleti iyi soydular. Hemde bu süper enflasyon ortamında.
Birde üzerine yüzde 230 mu ne bedelli dediler. Maliyetin yukarıda olup beklemeye karar verenlere bedelli ile sağlam bi öpücük daha kondurdular. Hiç affetmediler resmen kafese sokup. Neyse. Çok bile isteye bir manipülasyon çekildi. İlahi adalet varsa bu işin içinde olanlar insider lar şunlar bunlar ama bu hayatta olmadı diğerinde o da olmadı çoluk çocuğundan çıkar bu iş .
Sayın DUDU küsmez ama cevabıyla ders verir.. Dediklerini iyi dinleyin .. O bir Hektaş Master..İyi akşamlar.
niye acısınlar ki bas bas bağırdık burda 1 yılda 10 kat çıkmış hisseye atlarsan böyle öpücük kondururlar:shh:
kimse ağlamayacak bu saatten sonra
uzaya mı çıkmasını bekliyordunuz
burda lüks araba şarap püro resimleri paylaşanlara mı aldandınız:kahkah:
benim zaten maliyetim sıfır düşerse düşsün diyenlere mi inandınız:kahkah:
herkes ektiğini biçer üzülmeyin ders çıkarın:yes:
Akıllı bir hektaşçı bu saatten sonra bedel ödemez.. Öderse zaman kaybınıda göze alır..Sermayenin çıkacağı yer çok büyük karlar gerektirecek.. Dolares sağlam düzeltme yaparsa ki ben 50-65 tl arası bekliyorum.. Zararda olanlar biraz nefes alır.. O dolar 100-130 tl arasına geldiği zaman krizde bitmiş olur.. Hektaş ondan sonra sağlam karlar yazmaya başlayabilir.. Depoları korkunç kedi köpek vs maması doldu.. Satamıyor.. Sıkıntılar çoook.. Sadece fiyata takılmayın.. Birazda kenardan izlemeyi deneyin.. Syglr.
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191039586862
Degisen bi sey yok henuz..
Eski hesapla 33 centde duruyoruz..
Bedelli oncesi bi yukari cektiler ki millet bedelliye katilsin..
Elinde kalanlar mecbur ya kuponlari satacaklar ya da bedelliye katilacaklar, yoksa buyuk zarar yazarlar..
33 cent yerleri yeni hesapla 12 cente tekabul ediyor cunku biraz da taze para girdi 2.33 TL kadar...
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191043473893
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191044572018
Buyuk resim dususun sonuna gelmis olabiliriz ama uzunca bir sure yatay gitmesi gerekiyor diyor...
Bu enflasyonist ortamda parayi pul eder bir sene erken girmis olmak...
Bana ilismeyene ben de ilismem.
Torunlarıniza miras bırakabilirsiniz.
Bu ve buna benzer çoğu hisse uzun yıllar zarar yazacak belki de kalıcı zarar
İnsanlar çok profesyonelce endeks ne olursa olsun hisseleri surekli aşağı basilmasini çok geç farketti hala ayilamayan yuzbinler var
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191051173112
8,4 Milyar yeni sermaye...
Bunun %44.59 u halka acik..
Piyasa degeri ise onca dususe ragmen hala 1 Milyar dolar.
Ben ilk defa alirken 2012 de 100 Mio dolar altinda idi PD
Sermaye 75 Mio TL, bir dolar 1.5-1.7 TL gibi idi.
Hisse fiyati da 2-3 TL gibi...
Her sene mis gibi 15-20 krs da temettu veriyordu lakin fiyat artmiyordu..
Eski borsacilar soyle derlerdi:
Bir sirket sermayesi kadar kar edebilirse 10TL hisse fiyatini hak eder.
Bu hikayeleri zamanında okumuştuk. ki size karşı olanları banladılar. Şimdi ayn hikayeleri anlatmayın. Bilmeyen olabilir sizin burada uzun vadeci olmadığınızı bilsinler. O yüzden inanmıyorum. Trederlerinize devam.
2 Ekime kadar bedelli parasını yatıranlar hisselerine kavuşurlar. Satanlar, elinde olmayanlar burada çok konoşmasınlar. İnandırıcı olmuyor.
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191100365457
Kademelere bakin...
Esek olusu oldu iyice...
Bana ilismeyene ben de ilismem...
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191104255456
Piyasada 1 Milyar adetin uzerinde hisse var..
Kol gibi borc var.
Kari biraktim satis bile dusmus...
Halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu hikayesine benzemiş. Hala hayal aleminde senaryolar yazıyorsunuz. Şu son yukarı yönlü manasız harekette akıllıca hamleler yapıp zararı minimize ederek hisseyi elinden çıkartamayanların, hatta üstüne bedelliye katılıp batık şirkete para aktaranların sızlanmaya hakkı yok bence artık.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Bu saatten sonra bu firmanın reklamını yapwn bu dolandırıcaların ortağı demektir. Biraz haysiyet
LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yara bırakmış millette be.Ellerinde hisse yok rucan yok yinede sabah akşam burda yazıyorlar.Ya tamam yazında sürekli kötülemeyin be kardeşim yeter anladık bok hisse ;))
Selamlar,
Rüçhan kuponlarımı satmayı düşünüyorum. Bedelli öncesi diyelim elimde 100 tane hekts hissesi vardı. %233 oranında bedelli sermaye artırımı olduğuna göre, elimde 233 tane HEKTS.R 100 tane de HEKTS olması gerekmiyor mu?
İşcepten hisse satma bölümüne girdiğimde hem HEKTS hem de HEKTS.R satılabilir adet, bedelli öncesi kadar ki (bu örnekte 100 adet) olarak görünüyor?
http://share.matriksdata.com/shareMa...09191808395517
1 adet kupon 7,26 TL
1 adet ana hisse su anda 4,13 TL
Her bir kupon 2.33 TL odeyerek 2.33 hisseye donusecek..
Kendisi ile beraber toplamda bolunme oncesi 1 hisse bolunme sonrasi 2.33 hisse oluyor.
HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş.'nin 18.09.2024 tarihinde başlayan %233,20158 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş hisse
senetlerinin
rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin haklarını 02.10.2024 tarihi dahil olmak üzere
Merkezi Kaydi Sistem çalışma
süresi içerisinde kullanmaları gerekmektedir.
Gelemez o gidivan bi daha gelemez buralara... :)
Yılların kankalarının lot fiyatlarını eşitleyen şair (Sasa - Hektaş)
Yine ikisi ile birlikte
Dikeceğiz yatırımcıyı algısı mı yapmaktadır.
Dudu abi bugün ki alım yabancı sanırım
Ne dersin
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim gibi onbinlerce yatırımcının hesabında lot altı hisse ve rüçhanları var. 1 lot olmadığı için satamıyoruz da. Ne olacak bunların hali? Son bedellide yanlış hatırlamıyorsam 330 bin rüçhan kuponu sahibi bunları satmayı unutmuştu ve şirkete kalmıştı.
Oyakın bu bedelli sürecinde tek başına 3.25 milyar civarı para koyması gerekiyor bu işe. Rüçhanlarını da satamaz, satsa ortaklık payı azalır. Bizimki bu rakamın yanında devede tüy. Bu bedelliden sonra şu borç yükünü azaltıp, artık ne yapıp edip bir an önce para kazanmanın yollarını bulmaları lazım. İcat mı yaparlar, ihracat mı yaparlar, şapkadan tavşan mı çıkarırlar bilemem. Yoksa bu iş artık bedelli falan kaldırmaz