kıvrak dansöz videolarımı :yahoo:
Printable View
isveçin nato üyeliğine alınması savaş başladıktan hemen sonra gündeme gelmişti, nerdeyse iki sene oldu.. o günden beri amerikalılar için masadaki ilk ve en önemli dosya oldu, ocak sonu mutlu sona ulaştı.. tr-batı ilişkileri açısından dönüm noktası bi imza, sadece f16 satmayı kabul etmekten daha kapsamlı bi çerçevesi olmalı, bu çerçevenin finansal boytu da vardır illa ki, o yüzden hem gri liste hem halkb işleri çözülebilir, gri liste daa kritik
1009100 den longu kapamadık iyimi :vk:
en son bir grafikte 1009600'de bir direnç vardı... sahat 11'e kadar altına gelmezse (ki sanırım gelmeyecek ) oda geçilmiş olacak
Hayırlı olsun uçmuş ağır ağabey.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaş pirostat oldumu bi kontrol edelim
1010700 yarım şort
ALLAHH ALLAAAH
aylar sonra ilk defa sağ kulvardan devre devre diye üçlü çektiren bir hisse görüyorum :party: hayret
ASELSAN alkışlıyoruz kendisini :bravo:
10.111 ilk kurşun atıldı şort her 30 puanda 1 olmak üzere 3 adet daha yazıldı
Benim yeni indikatör Bozkurt
tepe işaretlediyse LONG
dibi işaretlerse SHORT
vob yapanlara tiyo olsun istatistik var elimde
ulan bu akbank nasıl bir senettir... senet deel altın madeni sanki
28.40 :ok:
Amiral çok geride kaldı :ok:
gün onun günü olabilir :ok:
Yönetimden istifa 3dicem,bermuda gibi,kafada iki tüy kaldi onuda paladan önce bunlar alacak
Yahşi bir gün olacak gibi :)
Neden düşüyor bu şimdi
Mazota zamda geldi halbuki,
10.088 ve 98 e 2 adet pasife girdik bakalım verecek mi şortları
rıfkı efendi haydi geçirde şu direnci gerçekten hocamısın değil misin anlıyalım...
https://resmim.net/cdn/2024/02/21/ZclWfc.png
ayhan dün kendinden küçük dilipak için bunamış diyordu... :)
Bu yazındaki ortak noktamız ; geç kalkmak ben de uyuyakalmışım bugün.
Yüzümü yıkamadan kaat alıp sattım.
gerçi sattığım hissedir kaat değil kaatlar başka.
portföyümde olmayı hakedebilecek toplam şu ortamda 12 hisse filan var sadece biri hisse bana göre diğerleri kaat.
ama haklarını yemiyeyim sıradan kaat değil fligranlı kaat.:)
Bugün kazandığımız paralarınan mahallenin girişindeki çınar ağacının yanına çeşme yaptıralım, gelen geçen su içtikçe dua eder, kiminin parası kimimin duası
Pambik eller cebe, daha siftah yapamaduk eccük sallayın masayı bahriyeli abi :he:
kapı komşum bizim bloğun eniştemde yan bloğun yöneticisi .
zaten 6 blok 14*5 +12*13 şeklinde.
zor bir iş mi ? evet bence zor.
Depremden sonra herkes önce can sonra mal derdine düştü.
bizim 2 blok da bodruma iyi bakmış yalnız arka tarafdaki blokdada dairesi olan biri
" sen ne biçin apartman yöneticisin bodrumun su almasına nasıl izin verirsin seni mahkemeye vereceğim diyordu"
Bence zor bir iş ama şartlar zorluysa daha da zorlaşıyor.
2024 yılı için bir miktar altın bulundurun hesaplarda...
Kaan uçmuş inmiş,ben grur duydum,inşallah hükumet gittiğinde gelenler elini bu projelerden cekmezler..
Ben o konuda emin değilim...
Savunma sanayi konusunda Erdoğan sonrası için tereddütlerim var...
Gene geçmişteki gibi Pkk ülke içinde karakollara yüzlerce terörist ile saldırırken, ABD yada İsrail in ağzına bakıp Siha bilgisi rica edip !, teröristler ülke sınırı dışına çıkınca boş dağı taşı bombalama günlerine dönmezler umarım ..
Zaten bunca hayat pahalılığı ve berbat ekonomiye rağmen iktidar hala bu psikolojik güç ile devrilmiyor..
Ben hükümeti çok eleştiririm ama yaşı benim gibi 50 ye yaklaşan yada benden büyükler ne demek istediğimi iyi biliyor...
Askeri sanayide kendine yetmen lazım....