Anlatmadın demedim ki abi, bademciklerin kulağını delmişler o yüzden bizden herzaman 1 adım öndeler
Printable View
tokatçı dün akşam benimle ilk baştan şort aştın kendi adıma güzel trade ettim sende kapattın sonra piyasa yukarı dönmeye başladı çıktın ben yemem hesabına yine şort açtın seni uyardım çok çabuk gaza gelip işlem yapıyorsun .
burayı kavga gibi düşün vurup indiremiyeceksen hasmını ayağa kalktığında ne yapacağınıda hesaplaman gerek bu arenada geçmiş olsun
Bademlilere 5 yıl önce söylediler savaşı..bu yüzden borsamızdaki kağıtlar 50-100-200 kat yükseldiler..
şimdide şişmiş fiyatın fiyatlaması yapılıyor..
Üç ayda %50 yo geçen var mı. Benim portföy yönetimim %50 den fazla. Beş kuruş da almadım. Brn dostlarımın da kazanmasından zevk alırım. Bende o kadar kazanç yok. Bende para yoktu malum bedelli yatırdık borç harç ocakta. Ama şuan para var. Yönetici olunca kredi kartına dokunamadım. Bana göre yüklü siteye ait borç vardı. Ödeyemem diye. Ondan sebepli baya birikti bana göre tabi.
Öğrenecez arkadaşlar geçmişte sırtımda odun kırmışlıkları var arada izlere bakarım unutmam :)
bugün eksi kapatırsak şaşırmam..:oleyo:
9.000 altında meletecem bunları..
Bizim iç dinamikler sıkıntılı ha bire tutukluyorlar bu iyi değil dünya uçsa bizimki yaya kalır
Benimki yeni maliyete geldi. Masa tenisi seyreder gibi seyrettim haftalardır yanıp sönen ışıkları. Alsat beceremediğimden, ya düşer ya çıkar, yüzde elli şansım oluyor.
en sonunda sapığım da oldu burda..ülen get ötede sümüğünü akıt..ben mi aldırdım sana hisse..
ağlayacaktın ne diye aldın kaat..hem beyinciğinizi kullanmayın hem sümüğünüzü bulaştırın etrafa
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 58 kişi okumaktadır. (16 üye ve 42 ziyaretçi)
sindoma53, *Bozkurt, 1selm, afl, alyel, Ayasofya 2005, bb79, Denizdenizli61, EMLAK, KARADUMAN, Küçük Çiftçi, loto, mavsar+, TEK, TIFIL, TOKATYILDIZI470:dvr::dvr:
emlak sabah sayımını yaptım sen öğlenleri uyuyorsun onu bozkurt yapsın akşam sen yaparsın:)
İsrail İran füze attı diyor ateşkesten sonra
Ne oldu dow vs aldıklarını veriyor bizimki belli oda haberle vade sonu kapanış hikayesi indir bindir makina spor
bizim küçük yatırımcını güzel örneğisin sen..herkes kazanırken ben de kazanayım dediler..simitçisi çaycısı memuru esnafı sapığı herkes aldı hisse..gerçekleri görünce sümük akıtıyor..olum sizin sümüğünüz bitmez gari..siz seçilmiş kesimsiniz..
sisin kaderiniz bu..
Ben sana yazdikca haz aliyorsun kabul et. Bundan besleniyorsun. Tavukla toprakla ugrasacagina burada etkilesim almak icin geliyorsun. Ditas bir tl de olsa almazsin cunku o zamanda niye elli kurus olmasin dersin. Teneke seni
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Habere bak biraz..Yatanyahu yine yatıracak piyasayı..uyuma yine..hem beyinciğinizi kullanmayın hemde sümük akıtıın etrafa
Kanal içine aldığım kertik kürtük araziyi geçebilirsek sanki biraz düzlüğe çıkarız: https://invst.ly/1b4025
İris Cibre
@iriscibre
·
21s
Haziran ayında, enflasyon beklentisi 1.60% seviyesinde
Benim beklentim, akaryakıt zamları ile beraber 1.90%
Beklentim doğrultusunda geldiği takdirde, enflasyonun yıllık bazda, 1 senedir ilk defa yükseldiğini göreceğiz
Baz etkisi bittiğinden dolayı, 1.64% üzeri her data yıllığı yukarı atar
(piyasanın 1.61% bekliyor olma nedeni ise, anketin akaryakıt zamları öncesinde yapılmış olması)
neyse 9.000 olduğunda mesaj atın bana..
:kahkah::kahkah:
belli olmuyor benim durum.. bazen iki gün uyumuyorum sonraki tüm gün malak gibim uyabiliyorumda.
denüşük..
uyumadığım zamanlar gece 4 gibi denizin dibine dalıyom.. yok böyle bi karanlık. :oleyo: denemeyin ilk girdiğinizde aklınızı yitirebilirsiniz .: he:
görebileceğin en kara siyah.. denizin dibinde.
deniz çarşaf gibi oluyor...
nerde kalmıştık .... bozkurt geri ver ulan paraamııııı :drunk:
bozkurt tebrikler pozisyonlar için.
ben kahve molası veriyorum .
kolay gelsin
bugün kütahyadaki fabrikaya geldiğim için ekrandan uzak kaldım. bu arada coşku olmuş
sindooo açtım pozları bırakacak kadar aptal mıyım.....yüzlerce haber kanalını tarayan kaynak haber portallarına aboneliklerim var....sence koyduğum parayı takip etmeyecek göz var mı....bura viop anlık işlemlerin hesabı düzgün yapmayan bir sürü insanı sildiler.....
sen rahat ol.....şuan işlemsiz flattttttttttt
aeşkes ihlal haberleri var.......heran ateşkes bozulabilir yönünde yorumlar var.......
10.437 ortalama ile ............................19 adet Şorttttt......açtık............... reel time.....................
Piyasa gizliyor şuan
İsrail; İran bu ihlalin bedelini ağır ödeyecek,Tahranı vuracaz..CNN turk..bademliler şamşırttı, piyasaların haberi yok gibi yapıyor..
Mala bağladı bunlar