İyi Akşamlar Blcyt ,
Pasta var mı acaba ?
Gönderebilir misiniz ?
Teşekkürler.
Printable View
İyi Akşamlar Blcyt ,
Pasta var mı acaba ?
Gönderebilir misiniz ?
Teşekkürler.
Yabancı ;
Citi , bir kaç gündür satıcı
Deutsche , bir kaç gündür alım yapmıyor. En son 66K adet alım yapmıştı deutsche.
sayın kazan kazan yabancı oranı nasıl bu ara satıstalar gozukuyor sankı
Grafiği çok da kötü değil fakat baskı var tahtada endeksin iyi olmasına rahmen enteresan
Pek akıl ile hareket yok...yabancı erken çıkış yaparsa işler zor...hedefimize zor gideceğe benziyor... ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin kazan kazan senbyazmassan kimse yazmiyor sanki HSBC ve yatirim almis bugun en azindan arada yabanci takasi felan biseyler yazsan sayfa sessiz kaliyor
İyi Akşamlar BLCYT ,
Yabancı oranı %7,90 larda.
Citi alıyor , deutsche hala siperde.
Yatırım finans’ın alması iyi. Sonuçta , genellikle yabancıya virmanlıyor.
Dağın yamaçlarındayız yorumu biraz üstü kapalı ampül_wari olmuş.
Son çeyrek verileri önemli.
2020 de ne yapacağı da önemli diye düşünüyorum.
Herkese bol kazançlar
Ben bilmem rabb’im bilir.
Beetlejuice
Günaydın BLCYT ,
BIST dünkü kapanış sonucunda ; bugün sabah hafif satıcılı olur , daha sonra toparlar diyorduk ama VAKIFLAR BANKASI'nın %58'5 lik kısmının hazine ve maliye bakanlığına dewredilmesi yine soru işareti oldu aklımda
Kısa bir anket yapalım , ampül kafalılar matılmasın ama :)
Allah Allah , Vakıfbank'ın %58,5'u neden Hazine ve Maliye Bakanlığına devredilmiş ki ;
:):):):):):):)
Damat'a kızıyorlar bir de ;
a - ekonomi çok iyiye gittiği için dewredildi ampül kafalılar ;
b - ülkenin kaynakları süper idare ediliyor.
c - Dünyanın en iyi 13ncü değil , 3ncü ekonomisi olmak istiyoruz
d - Fütö ve dış güçler zorladı
e - Ekrem İBB'yi iyi idare edemiyor.
f - yedim yedim doymadım , daha yok mu ?
Herkese bol kazançlar
Ben bilmem , Rabb'im bilir.
Beetlejuice
Yabancı oranımız T-2 olarak %8,18 oldu
Citi aldı
Deutsche notr
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice içindekileri kendi içinde tartış burasu blcyt formu git vakıfbankı başka yerde tartış anketini başka yerde yap kimseye hakaret etme.. Ha ben hükümet yanlısı falan değilim ama senin gşbi beyinler bu ğlkede zihniyet bölücülüğüne sebep oluyo sonra ne oluyo biliyon mu uzun zaman sınra istanbula gidiyom kadın gelip eşime metroda siz çok bindiniz metro artık bizim diyo ve sizin gşbiler bu canım ülkede bu tür ayrımcılıklara yağ sürüyosunuz..
Rallide en güvendiğim hisseydi en kazandığım bu oldu, huyunu yeni yeni çözmeye başladım.
Ralli mi? Ralli sankoda oldu. Bu patinajda yokuş yukarı. Aşağı salmazsaki yabanı el atmış arkadan bi hareket çeker. Yoksa şu an daha fıs bu rasyolarla
Borsanın beleşin beleşi bana göre ilk 5 tedir.
Diğer hisselerdeki sert yükseliş biliciyi yeniden görece ucuzlattı kanaatindeyim.Borsada sert düşüşler olmasa bilançoda sıkıntı olmasa hedefe doğru emin adımlarla gidebilir.Yabancı gerçek yabancı mı onu bilmek lazım.Uzun vadeli yabancı olduğunu sanmam o da bir hedef koymuş topluyordur hedefe gelice 2 günde hepsini boşaltabilir. YTD
05.12.2019 saat 11:05
citi : 5,87 % almış
deutsche : 2,62 % notr
toplam 8,49%
saat 15:00 ten sonra final takası görürüz
T-2 dir unutmayınız.
herkese bol kazançlar
05.12.2019 saat :15:02
CITIBANK YABANCI A.S. 871.036 %5,85 42.500+ alış
DEUTSCHE BANK A.S.(YABANCI) 426.939 %2,87 36.509+ alış
T O P L A M %8,72
HSBC ; Bizim yerli Johnny olabilir.
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
3.5 hedefim vardi. 1.6 1.9 arasi aldim. Aradan maastan artan ile aldim. Hala diyebilirimki en iyi bilancoya sahip sirket ama 2 gundur cogunu sattim. Sise beklicem. Saglicakla kalin. Eger duserse gelirim. Ama zanetmiyorum.
İyi akşamlar Blcyt ,
Citi’nin yanına alımda Deutsche’de geldi. Yabancı oranı gördüğüm kadarıyla 9% u geçti.
Hsbc aldıklarını virman yapacak mı ? Yoksa kendine mi aldı.
Yatırım finans yabancıya alırsa extra süper olur
İyi tatiller
Beetlejuice
Bu yükseliş furyasını es geçti bakalım düşüşlerde ne yapacak ?
Bekleyelim bakalım , ayyylardır bekliyoruz.
T-2 takas : citi ve deutsche almış.
KY , 3-5 kademe düşse satar kaçar zaten.
Mevlam ne eyler , ne eylerse güzel eyler.
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
T - 2 : yABANCI
CITIBANK YABANCI A.S. 981.325 %6,59 12.664+ADET
DEUTSCHE BANK A.S.(YABANCI) 568.615 %3,82 18.286+ADET
**** %10,41 YABANCI ORANIMIZ
Herkese bol kazançlar
Yabancılar sessiz sedasız almaya devam ediyor, hiç aceleleri yok.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/803093
BLCYT
147
Bugün 18:41
GLOBAL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.Esas Sözleşme
146
Bugün 18:41
DERLÜKS DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
145
Bugün 18:39
VERUSA HOLDİNG A.Ş.Şirket Genel Bilgi Formu
144
VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.Şirket Genel Bilgi Formu
143
TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel)
142
Bugün 18:38
MARTI OTEL İŞLETMELERİ A.Ş.Esas Sözleşme Tadili
141
Bugün 18:35
BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.Özel Durum Açıklaması (Genel) / TSGYO
140
Bugün 18:32
BORSA İSTANBUL A.Ş.BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu / ARMDA
Daha Fazla Göster...
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
BLCYT
Gönderim Tarihi
11.12.2019 18:35:12
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Adi Ortaklık Tür Değişimi Hk.
İlgili Şirketler
[TSGYO]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim kurulumuzun bugünkü toplantısında ;
Adana Ticaret Odası'na 69178 Ticaret Sicil numarası ile kayıtlı olan %50 - %50 oranında TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ile iştirak ettiğimiz Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı Şirketin tür değiştirilmek suretiyle tüm aktif ve pasifleri ile birlikte bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.
%50 oranında iştirak ettiğimiz Adi Ortaklığın tür değiştirmesinin amacı; işletmenin tür değişimi yapıldıktan sonra 31.12.2019 tarihine kadar TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ile %50 - %50 oranında eşit hissedar olduğumuz Anavarza Otelcilik A.Ş. ile birleştirilmesidir. Pay sahipleri bu birleşme ile herhangi bir hak kaybına uğramamaktadır.
Bu birleşme ile;
· Adi Ortaklığın infisahi halinde Adi Ortaklık üzerinde bulunan ve Otel'in mütemmim cüzü olan demirbaşların bölünemeyecek olması ve eşit oranda paylaşımında yaşanacak sıkıntılar ortadan kalkacaktır.
· Adi Ortaklık işletmemizde daha önce Otel'in demirbaş alımları için temin edilen Yatırım Teşvik Belgesi Anavarza Otelcilik A.Ş. unvanlı Şirketimize geçecektir. Bu teşvik belgesinde bulunan %60 oranında Kurumlar Vergisi indirimi ve %25 oranında yatırıma katkı payından Anavarza Otelcilik A.Ş. faydalanacaktır. 2019 yılı Vergi indirim tutarı yaklaşık 4.500.000 TL olup, bu tutar her yıl endekslemeye tabi olacaktır.
· Anavarza Otelcilik Şirketi nakit akımına olumlu etki yapacak ve diğer vergisel avantajlara da sahip olunacaktır.
Bu birleşme ile hissedarlık yapısında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
Bu herden bi cik çıkmaz
Niye çıkmasın? Allah Allah. %60 ve %25 krumlar fergisi indirimi vr yatırım katkı payı var. Ve 2019 yılı için 4.,5 milyon şirkete fayda var ve gelecek yıllar endekslemeye tabi. Bu otele deli serbest nakit akımı sağlar. Nokta. Bilici ailesi yatırımın geri dönüşünü alacaktır.
Bence yeni şirketi borsaya açacaklar.
Halka arz parası da bilici ve tskb gyo ye girecek.
Bir nevi otel satılacak diyebiliriz.
Ayrıca isteseler tsgyo ya devretme hakkının veya oteli tamamen almanın önüde açılmıştır. Otelin kar edeceğini sezinliyorum ki buda haberde gizli.
Tsgyo ya almak yakışır. Arkasında işbank var aslen.
Böyle bir iş olursa kısa vade olmaz bakalım. Kıstası borsada akfen gyo olabilir. 21 otel ve kol gibi borcu ile.lakin 9 aylık karı 50 milyon. Otellerin hepsi 3 max 4 yıldızlı. Bizimkisi 5 yıldızlı. otele yılsonu yeniden değerlenme de gelecek. Bakalım yılsonu bilanço nasıl gelecek. Hayalim 35 üstü. Otel haberi boş bir haber değil bence.
Yine hayal alemine daldınız...ne satılması ne kârlılık..ölü yatırımdam başka bir şey değil... e 5 üzerinde otel mi olur gidin bakın bi otel nerde.günde 200 bin aracın geçtiği yola sıfır bir otel...
Tskb gyo da zaten adam gibi bir yatırımı yok bu sene bedelli ile borçlarını ödedi ama hala bi dünya borçları var...arsa fiyatına alan olursa satsınlar hemem