Ben bu konuda yorum yazmayim, tutan arkadaslar tepki verebiliyor.
Printable View
Ben bu konuda yorum yazmayim, tutan arkadaslar tepki verebiliyor.
peki sizce portföydeki ideal hisse sayısı kaç olmalı ? bunun da analizi yapan oldu mu ?
herhalde kimse tek bir hisseye yatırım yapmak istemezler.. 25 hisseye de yatırım yapmak istemez.. peki ideal hisse sayısı kaç olmalı ?
Finans/taş,toprak/demir,çelik/petrol,kimyasal ürün/otomotiv / perakende/teknoloji sektörlerinden birer şirket yeterli olabilir. Unuttuğum sektörler olabilir.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayfa açılalı kimse yerli otoyu yapacak firmaların hisselerinden bahsetmedi arada Turkcell hariç:) uzun vade için ne düşündüldüğünü merak ediyorum.
YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkese selamlar
konu başlığı ve yazıları tam aradığım başlık. yaşım 27 bende artık temettü verimi olan büyümeye odaklı hisselerden aylık belli miktar alım yapıp biriktirmeye başladım. bist30 ağırlıklı bakıyorum ama olmayanlarda var. 3 yıl alım yapacağım inşallah birkaç yılda beklerim eğer yıllık ortalama %20 getirim olursa anaparama göre yola devam kriz zamanı ise alım fırsatı olur ama psikoloji işte. hektaş asels petkm ecilc takibimde. ufak bir miktar ereglide alım yapmayı düşünüyorum ama inşallah param kalır:) oyak koç ve iş grubu borsada güvenilir bence. iş ten soda ve şişede olabilir bence. bes gibi biriktireceğim için en fazla 5 şirket olacak. aylık 300 tl ile devam etmek hedefim. bütçemide sarsmak istemiyorum. deneyimliler borsa anılarıda yazsa güzel olur. kriz zamanlarında ne yaptılar merak ediyorum.