Oldukca acik sorayim. Cunku hala anlayamadim.
Ortaklari, burda amac nedir? Yani nasil bir sonuc almak istiyorsunuz veya nasil bir sonuc almaya calisiyorsunuz?
Printable View
Oldukca acik sorayim. Cunku hala anlayamadim.
Ortaklari, burda amac nedir? Yani nasil bir sonuc almak istiyorsunuz veya nasil bir sonuc almaya calisiyorsunuz?
bizimki ( müjdat kardeşim) 7000 jeneratör satmış, parayı almış..beleşemi vereceğiz jeneratörleri.
leasing şirketi, bize kredi açmamış ki.....bizi ne bağlar.....borçlu olan biz değilizki......
parayı ödemeyen, gitsin 7000 jeneratörü versin.
biz o parayı yiyeli çooooook oldu.
biz iso500 e girdiysek, o alışveriş sayesinde girdik.....
git lesaing kredisi ayarla, müjdat kardeşim , sana 10 bin jeneratör faturası kessin, jeneratörleride teslim etsin. lafımı olur.
Ortada jenerator yok ki? Ne jeneratoru? Kirci'ya jenerator verdim diye gosteriyor, Kirci da gidip o jeneratorler karsiliginda kredi aliyor. Seri numaralari ile oynuyorlar, onu bunu degistiyorlar, ayni mala 6 yerden kredi aliyorlar. Ayni sekilde Kirci aldim diye fatura gosteriyor, Genpower da gidip onun karsiliginda kredi aliyor.
Bu adamlarin davasi (senin Mujdat sahtekarinin da) 2013 tarihli. O tarihte yurtdisina cikma yasagi konuluyor Mujdat sahtekarina. Yani bu hisseleri alan yatirimci bu olaylara hic bakmamis mi? Hissenin rallisi Kircinin iflas istemesi ile basliyor.
Ortada birsey yok. Bu sirketten hala ne almak pesindesiniz? Niye soylemiyorsunuz. Sahtekar ucan kusu dolandirmis, herseyi aktarip kacirmis, gunahini bile kopartamazsiniz.
Alıntı:
Tabloda da görüleceği üzere, Kırcı'nın 2013 yılından satıcısı Genpower olan 161 milyon dolar tutarlı leasing kredilerden, 171 milyon lira ve 9 milyon 999 bin dolar Genpower tarafından aynı gün veya birkaç gün içerisinde tekrar Kırcı’nın hesaplarına transfer ediliyor. Genpower ayrıca söz konusu kredilerden sonra Kırcı'nın yanı sıra EOVİ Mülk. Yön. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ( EOVİ) hesaplarına da 61 milyon lira ve 3 milyon 750 bin dolar tutarında transfer gerçekleştiriyor. EOVİ'nin banka hesaplarının incelenmesi neticesinde 2013 yılında EOVİ ile Kırcı'nın yoğun bir para hareketi içerisinde olduğu ortaya çıkıyor.
Ayrıca söz konusu firmanın yöneticisinin, Kırcı’nın operasyon yetkilisi olan Yılmaz Ergün Dursun olduğu ve aynı şahsın eşinin şirket ortağı olduğu tespit ediliyor. Genpower tarafından Kırcı ve EVOİ’ye aktarılan toplam tutar 232 milyon lira ve 13 milyon 749 bin doları buluyor.
Eski takaslari olan biri atabilir mi? 2013 senesinden beri. Ordan cikarmaya calisayim bu Uslu'nun ne zaman aldigini.
Ben bu Uslu'ya takildim. Adam 6 ay "bu isi bilen mali musavir mal aliyor" algisi olusturmus forumlarda kapanmadan once tahtanin sirasi. Ilk alimini ne zaman yapmis, meblagini bilen var mi?
Adam gercekten elinde mal patlamis kumarbaz mi, yoksa bunun baska bir hinligi mi var ona bakalim.
Riza Yildizdas... effendi bir doktora benziyor. Ne zaman almis yarim mlyon lotu bilen var mi? Kap'ta hic aciklama yok. Mazhar Zorlu iken mi almis?