tamamen size katılıyorum.en kötümser senaryoda dahi 4 tl civarında temettü vereceği öngörüsü var.bist'te 4 tl temettü veten bir hissenin fiyatı kaç tl seviyelerinde herkesin malumu.
Printable View
İyi ama gecenler de sayın İkigözüm temettu verme potansıyelı yok yazmıstı yanlısmı hatırlıyorum belki bedelsiz yapabilir diye temettü olursa ne zaman verebilir
Şirketin kendi beklentisi yıl sonu 270
Piyasa beklentisi, dedikodular 300-380
Bugun ben 11 den cıktım 8.8-9 arası aldıklarımı
Tahtayı takipteyım
Geri gelirim 1-2 güne
http://htemlak.haberturk.com/hemen-t...i-hemen-teslim
Mistral İzmir Fiyat Listesi! Hemen Teslim
14 Mart 2017 Salı, 15:03:10
**
İzmir Bayraklı’da yükselen Mistral İzmir Fiyatları 265 bin Dolardan başlıyor. Projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Detaylar Haberimizde…
Mistral Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Mistral İzmir projesi İzmir Bayraklı’da 13 bin 923 metrekare alan üzerinde yükseliyor.
Mistral İzmir projesi toplamda 263 rezidanstan meydana geliyor. Projenin konut seçenekleri arasında 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri ise 100 ile 350 metrekare arasınd değişiyor.
Mistral İzmir projesinin fiyat listesi ise şu şekilde;
1+1 daireler 265 bin Dolar’dan
2+1 daireler 445 bin Dolar ile 500 bin Dolar
3+1 daireler 550 bin Dolar ile 673 bin Dolar*
4+1 daireler ise 1 Milyon 600 bin Dolardan satışa sunuluyor.
Konut teslimleri hemen yapılan Mistral İzmir projesinde peşin ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Projede şirket bünyesinde kişiye özel alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor.
Mistral İzmir projesi Şifa Hastanesi ve İzmir Adliyesine yakın mesafede yer alıyor. Proje toplu taşıma araçlarına ise yürüme mesafesinde yer alıyor.
Mistral İzmir projesinin sosyal olanakları arasında ise;
•** *Otopark
•** *Güvenlik
•** *Fitness salonu
•** *Buhar odaları
•** *Yüzme havuzu
•** *Güneşlenme terası
•** *Masaj odaları*
•** *Çocuk oyun alanları
•** *Yürüyüş alanları yer alıyor.
mistral'in satışları dolar üzerindenmiş.ben bunu bilmiyordum.fiyatlara bakınca oy oy oyyy diyorum.