Boyle birseyi hic dusunmedim. Piyasa ilgilenmiyor hisse ile, cok fazla problemi var gecirilen krizlerden dolayi.
Ama eger mahkeme icin ucuz tutuluyorsaydi, uzlasmaya da gidilmis olabilir (zannetmiyorum).
Printable View
Köprüden geçerken at değiştirilmez. İşc bir kaç güne şekillenir. İşc de 4,70 büyük kale. Oradaki gelişmeler bankaları etkileyebilir. Diğerlerine göre daha güçlü olmasına rağmen şimdilik en geride kalan oldu.
acemi_yatirimci, seni de mi bezdirdi? Vallahi ben hep olumlu bakan Bist100'e sasirdim.
Yarisini devlete, yarsini da corbacilara gecirecektim tahsisli vesilesi ile...
Hem devlet rahat uyuyor, hem de kademeye donen corbacilar.
Kurtlu mal yine bizde!
Sayın 666
buraya genelde yazamasam da vaktim oldukça tüm paylaşımları okumaya çalışıyorum
ben bezeli aslında çok oldu fakat mecburen bekliyorum . bunu satsam ne alacağım diye baktığımda bist de yine bankalar hariç ucuz şirket kalmadı . diğerlerine zaten hiç cesaretim yok. bankalarda neden bu kadar ucuz oda ayrı tartışma konusu
kısaca mecburen beklemek zorundayım. çekilecek daha çilemiz varsa aylardır zaten alıştırdı
içimde son bir umut var :) bakalım hayırlısı
selam ve saygılarımla
30 günde yabancı ak iş garanda toplam 450 milyon lot satmış. Bu üç bankada diğer satıcıda toplam 2 milyon var. Mesela garanda 1 ayda 44 bin lot diğer satıcı var. Garanı almayan kalmamış gibi. Tekrar topladım 450 bin değil 450 milyon lot. Swap gelirse bir tepki illaki olur. Sınırlıda olsa olur. Swap Japon’larda yarın açıklanacak deniyordu.