Yine de bir şey anlatıyor mutlaka abi. Çözene güzel para bırakır. Neyse cok konuştuk bugünlük yeter izleyelim conileriSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yine de bir şey anlatıyor mutlaka abi. Çözene güzel para bırakır. Neyse cok konuştuk bugünlük yeter izleyelim conileriSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar bir sey soracagim, 1 senedir vadeli islemler yapiyorum ondan once de 2 sene varant islemleri yapiyordum ancak opsiyon islemlerini de merak ediyorum call nedir put nedir avrupa tipi amerikan tipi opsiyonlar theta gamma delta falan her seyi ezberledik de nasil aliniyor bu opsiyonlar bilen var mi?😁 opsiyonlarin kodlarini falan anliyorum kullanim fiyatlari, vadesi türü falan ama alamiyorum bir turlu... pay opsiyonlarinda zaten islem hic gecmiyor galiba ama endeks opsiyonlarini da alamiyorum. Opsiyonun primi falan nerede yaziyor anlamadim hic, mesela ekim 2020 vadeli xu30 put opsiyonlarinin birkac tanesi 20 tl civarlarinda geziyor fiyatlari ama bu opsiyon primi mi? Oyleyse neden alamiyorum? Yardimci olabilecek olan varsa cok sevinirim ne google'da ne de youtube'da ezber bilgiler haricinde bir sey bulamadim.
Günlük pastalar fake oluyor
Mümkünse 2 yada 3 günlük bakmak lazım belki 1 hafta okadar orostototoş olmuş bu işler