Printable View
Alıntı: Originally Posted by Economics bay dönere laf yok, ortağıyız. teftişe gidiyormusun... :)
Alıntı: Originally Posted by akcay teftişe gidiyormusun... :) ahaha hiç gitmedim...
OVP saat 14.00'te açıklanacak. O saate kadar doldur-boşaltla hacim yapacak herhalde. Sonrasında "OVP beğenildi rallisi" olmalı..
Alıntı: Originally Posted by cash_is_king OVP saat 14.00'te açıklanacak. O saate kadar doldur-boşaltla hacim yapacak herhalde. Sonrasında "OVP beğenildi rallisi" olmalı.. Ben de aynını düşünüyorum. Ovp beğendi rallisi olmalı diye. Ismen devam mı abi? Ne diyorsun?
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Reis açıklayacak. Acı reçete ilan edeceğini beklemiyorum. ortodoks Memet'in 2 seçeneği var ya putperest olacak ya da kaçacak
Alıntı: Originally Posted by ALPER Ben de aynını düşünüyorum. Ovp beğendi rallisi olmalı diye. Ismen devam mı abi? Ne diyorsun? ISMEN ve DOAS'la bağlarımı kopardım. İkisinden de büyük kazık yedim, sonra ikisi de uçtu gitti :) Hacimler düşüyor biraz. Yine de bu çeyrek iyi gelir. Yılsonuna doğru da fonlar alıp yukarı sürüyorlar. Biraz dinlenip devam etmesi lazım. Hele yabancı gelirse.
Alıntı: Originally Posted by cash_is_king ISMEN ve DOAS'la bağlarımı kopardım. İkisinden de büyük kazık yedim, sonra ikisi de uçtu gitti :) Hacimler düşüyor biraz. Yine de bu çeyrek iyi gelir. Yılsonuna doğru da fonlar alıp yukarı sürüyorlar. Biraz dinlenip devam etmesi lazım. Hele yabancı gelirse. Gecmis olsun. Tesekkurler.
Alıntı: Originally Posted by trust06 https://i.hizliresim.com/fymf08i.png bugün ya da yarın 8000 üzeri kapatmamız lazım. ytd bu hafta düzelttiler düzelttiler yoksa 9000 e kadar soluksuz gidebilir. :) Bu ay gündem yoğun. Beklentiler çok. ama negatif haberleri bahane ederlerse volatilite yüksek olur o vakit.