Milletin ümidi kalmamış hisse ile ilgili, dün trive , evvelki gün denizin alımları vardı ama hisse yükselsin istemiyorlar hemen satış yiyor çok değişik, kimseyi istemiyorlar hissede , ytd.
Printable View
Milletin ümidi kalmamış hisse ile ilgili, dün trive , evvelki gün denizin alımları vardı ama hisse yükselsin istemiyorlar hemen satış yiyor çok değişik, kimseyi istemiyorlar hissede , ytd.
4.5 milyon euroluk iş alıyor gene hisseyi aşağıya veriyorlar, tuhaf bir süreç var hissede , ytd.
Tam çiftlik öyle para kazanılmaz diyor atlayanlara böyle 5 lira aşağıdan geri verirsiniz bizim tahtacı psikopat galiba
Eski hikayelere benziyor , sıkışınca patronun yardım etmesi.
dolar bazında 2004 seviyesinde kimsenin para kazandığı yok....
2004 yılı askeri ücret : 318 TL PKART : 3.12 TL - 1000 lot alman için 9.43 askeri ücret lazım!!
2024 yılı askeri ücret: 17.002 TL PKART : 69.10 TL - 1000 lot almak için 4 askeri ücret lazım yani şuan 160 TL olsun ki TL bazında değerini korusun...
kalav ortak forumda yazmanda fayda var okuyorsan....ceza aldıktan sonra hayata mı küstün ne oldu...para gelir geçer ortak dert etme...senin paraya değer verdiğini düşünmüyorum...forumda laf atanlar ya olayı anlıyor ya da anlamıyor gibi davranıyor....dümenin başında olmak ile arka koltukta oturup konuşmak farklı o yüzden boş laflara kulak asmayın derim...inanmayan için borsada seçenek çok...
kalav ortak okuyorsan ya buradan ya özelden cevap yazarsan sevinirim...durdo için öngörün nedir beni bayağı yordu...