Originally Posted by
ayhan53
Birgün: "Mehmet Şimşekâ€â•in ekibinde tek maaş alan hiçbir bürokrat olmadığı ortaya çıktı.
1âÆâ€™£ Abdullah Erdem Cantimur: Hazine ve Maliye Bakan Ya rdımcısı, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi.
2âÆâ€™£ İsmail İlhan Hatipoğlu: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı.
3âÆâ€™£ Osman Çelik: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı.
4âÆâ€™£ Zekeriya Kaya: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Üyesi.
5âÆâ€™£ Selçuk Sevinç: Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Üyesi.
6âÆâ€™£ Mustafa Koç: Hazine ve Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı, Devlet Malzeme Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi.
7âÆâ€™£ Mert Özarar: Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi.
8âÆâ€™£ Fatih Altınkayık: Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü, Türkşeker Yönetim Kurulu Üyesi.
9âÆâ€™£ Didem Bahar Özgün Yılmaz: Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü, Türk Eximbank Yönetim Kurul Üyesi.
ğŸâ€Ÿ Serdar Ülker: Hazine ve Maliye Bakanlığı Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcısı, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£1âÆâ€™£ Kerem Dönmez: Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü, Katılım Finans Kefalet A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Yönetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£2âÆâ€™£ Muhammet Faruk Aykut: Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürü, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£3âÆâ€™£ Ömer Karademir: Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü, Türkiye Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili.
1âÆâ€™£5âÆâ€™£ Bekir Bayrakdar: Gelir İdaresiâ€â•nin Başkanı, Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi, ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£6âÆâ€™£ Faruk Gözübüyük: Bakanlığa bağlı Gelir İdaresiâ€â•nin Başkan Yardımcısı, İller Bankası Denetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£7âÆâ€™£ Mehmet Arabacı: Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi.
1âÆâ€™£8âÆâ€™£ Bekir Emre Haykır: Özelleştirme İdaresiâ€â•nin Başkanı, PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi, Ereğli Demir Ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi.