Dün akşam biraz yorgundum.. Bu hafta tatsız şeyler yaşadım.. Sirayet etti davranışlarıma.. Yavaş yavaş kendime geliyorum:kalp:
Ama eğlenceli.. Biz Selim bey ile çok kapışırdık.. Güzel bakmak lazım ki güzel olsun..
Hoşuma gitti bu düello:):):)
Printable View
Dün akşam biraz yorgundum.. Bu hafta tatsız şeyler yaşadım.. Sirayet etti davranışlarıma.. Yavaş yavaş kendime geliyorum:kalp:
Ama eğlenceli.. Biz Selim bey ile çok kapışırdık.. Güzel bakmak lazım ki güzel olsun..
Hoşuma gitti bu düello:):):)
dur bi dakka (ŞİMDİ) kabul değil
ben size 11.02.2025 gününde ''satın , düşecek '' demiştim
o günden sonra gelen hareket, böyle oldu... zor bela % 3 düşebildi ancak
https://i.hizliresim.com/g7gy7xc.jpg
ve sizin gibi bende bir TRADER'ım
ve anlık görüntü bende buna döndü... fiyat bütün çizgilerin üstünde
(OCAK ayında fiyat çizgilerin üstüne geçince gelen hareketi grafikten görebilirsiniz... 42500'den, 45000 yaptı )
şuanki, 43875 aktif fiyattan, aşağı düşer demem
bir TEPKİ'ye çalışacaklardır..
yeni AL veya SAT sinyalini sonra belirleyeceğim... şimdilik flat say beni
nasıl siz long-flat gidiyorsanız, benimda aynı hakka sahip olup, long-şort-flat gitme hakkım olmalı diye düşünüyorum
Mızıtmak mı istiyorsun citak:)
Dün akşam yıkım ekibini indiriyorum sahaya demistin. Şimdi çektin mi?
Grafigin sana haber vermedi mi dün sabah çıkacağını.. hareket olduktan sonra grafiği döndü diyorsun..
Seninle anlaşamadığımız konu bu.. Ben pala longta dedim hep long actim.. Düşse bile..
Ocak ayında 43580 den pala longa geçti demiştim ben de.. Hep kendini hatırlıyorsun.. Ben net yazıyorum.. Pozisyonumu da net yazıyorum.. Islemlerim de gerçek..
43500 lerden pala longa geçti demiştim 45100 gördü..
Yani stratejim doğru.. Yanılmadım..
Şimdi ekliyorum pala çok ama çok long artırdı.. Ben longa halen devam ediyorum..
Sen de grafigin döndü ise long aç.. Sat verdiyse short aç.. Buraya da yaz görelim..
Grafigin hareketi haber veriyorsa hep kazanman lazım.. Ben hep kazandım palayı takip ettim..
Düello benim için bitmiştir.. Başlamadan.
Tradelerimi yaziyorum buraya.. Yazmak isteyen pozisyonunu yazsin akil vermesin..
Önemli olan pozisyon açmaktır.. Stratejin doğrultusunda..
Kimseyle strateji yarıştırmak değilim..
Teknik geriden gelir dedim.. Sen düzeltmeleri tutup da teknik önceden haber veriyor diye söylüyorsun bize..
Ben ise silkelen diyorum..
Neden çünkü adamlar düştükçe poz artiriyorlar.. O sebeple..