:) merhaba üstad
Printable View
:) merhaba üstad
SKBNK konusunda haklı çıktın üstadım. Çok teşekkür ederim. Seni saygıyla selamlıyorum. Allah razı olsun, yolun açık olsun
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Sevgili üstadım.
Vaktin olursa cevaplamanı umduğum bir sorum olacak.
Hisse analizi yaparken sizce hangi hangi göstergeleri izlemeliyiz.
Hangi şartlarda hangisi daha sağlıklı sonuçlar üretmemizi sağlar sizce?
Sizin sıklıkla kullandığınız göstergeler hangileri ?
Saygılar
Bu arada bayramda büyük bir ihtimalle çalışıyor olacağım. Şimdiden tüm forum arkadaşlarıma huzurlu, mutlu bir bayram dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, sağlık sıhhat dilerim..
İndikatörlerin hiçbirisi arzu edilen neticeyi vermiyor. İncelemediğim osilatör kalmadı. Hepsi kritik zamanlarda çuvallıyorlar. İş işten geçtikten günler sonra sinyal veriyorlar.
Veya tam şekil oluşuyor, işaret geldi gibi oluyor ama sonuçta ters köşe çok oluyor. O nedenle indikatörlerle yola çıkan yolda kalır. Fakat az olsun, geç olsun diye düşünülüyorsa ve işlemlerin birçoğunda da zarara razı iseniz Osilatörleri kullanmaya devam edebilirsiniz.
Osilatörler her zaman fiyatlardan sonra gelir!!!
O nedenle fiyatlara ve formasyonlara odaklanmak gerekir. Bu durumda da beni takip edenlerin bildiği gibi
- BB, Ortalamalar ve kendi Osilatörüm ile MACD (Ortalalamalardan türüyor yine) dışında gerekmedikçe Osilatör kullanmam ve buna göre işlem yapmam.
Osilatörü destekleme amaçlı kullanırım. Dip oluşumu tamam mı? Zirveye geldik mi? gibi veya toplanıyor mu, dağılıyor mu? AccDist osilatörü gibi..
Yine de en verimli çalışmalar hep Ortalamalardan elde ediliyor. Diğer teknikler de var.
- Elliot, fibonacci, formasyonlar, trend takip ve en önemlisi Sistem...
Bunları tek dönem olrak değil de tüm dönemler olarak değerlendirdiğinizde hata yapma olasılığınız azalacaktır. günlükte yükselirken, haftalıkta düşüş trendi içerisinde olabilirsiniz. Bu durumlara azami dikkat gerekiyor... Yahut tam tersi aylıkta yükselen trendde iken; haftalık ve günlükde düzeltme yaşıyor olabilirsiniz. Nereden çıkıp gireceğiniz önemli olacaktır. Uzun vadeci ve yatırımcı iseniz böyle bir durumda hiç işlem yapmamak daha iyi bile olabilir...
Abi biliyor musun?
Sen bitanesin
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.