daha çok test edersin. şunu da söylim. eğer 3.50 nin altına sarkarsa, 3.47X dan dönmezse falan diye sıkıntı yok. 3.45 görülebilir ama çok az süre. sonra tekrar 3.50 üzeri.
YTD
Printable View
daha çok test edersin. şunu da söylim. eğer 3.50 nin altına sarkarsa, 3.47X dan dönmezse falan diye sıkıntı yok. 3.45 görülebilir ama çok az süre. sonra tekrar 3.50 üzeri.
YTD
bu Oliver a uymayin:))
Ston aldik düşüyor iyimi
Vay be...
Bay Kalın'ın; "üstad geldiğinde onun analizlerine layık olmayanlar da faydalanacak" diye hayıflandığı, milletin izlemek için birbirini öldüreceğini sandığı başlıkta in cin top oynuyor...
Üzüntü verici...
Çoşkulu piyasa olmayınca böyle fıs diye sönüveriyor bullish analizciler.
Artık grafik de yok galiba...:)
Neyse. hayırlı başarılar dilerim...
Bunca gönül kırmaya ne gerek vardı diye düşünüyor insan.
Bora Bey, siz bizden bu forumlarda daha tecrubelisiniz. bu tiplerden biz bile ne kadar gördüğümüze göre siz kimbilir daha ne kadar çok görmüşsünüzdür. yatırım tavsiyesi değildir, herkesin kişisel görüşüdür demek yetmiyor. bir kişi bile etkilenip zarar etse vebali büyük. dolar tabi ki artacak. ama etkilenen yönlendirilen kişinin sermayesi ne, vadesi ne. bu dönemde diğer alternatifleri degerlendiremedigini de düşündüğünüzde sonuç daha da sıkıntılı olabiliyor. o yüzden herkes bu konuda çok dikkatli olmalı.
Budran yukari kirar mi ayin 3. De satmamm lazim.
abi sen on sene kadar evvel karahan'dı galiba, birine takmıştın bir ara onu hatırladım.. üstad-ı azam kendinde yüksek kerametler bulan üstün şahsiyeti anlatan ironik yazılar yazardın, mizahlı anlatımın çok iyiydi :)
tabii, karahan yine nispeten donanımlı ne yazdığını az çok bilen biriydi, bugünün forexçi eskilerinin altyapısı sıfır, belli ki forexte batmış don gömlek olmuş, burada kendini tatmin ediyor 5 dakkalık supdemlerle
Aynen...:)
Karahan (kulakları çınlasın) hergün başlıkta onlarca kişinin beklediği , benim üstadı azam muazzam tiplememe ilham veren sanal dünya şampiyonu idi.
İstemediği adamı bir işaretle attırırdı forumdan...
Sonradan konuşmaya başladığımızda "abi yıllar önce şu forumdan seni yöneticiye söyleyip attıran bendim" demişti...:)
Tabi bunlarla kıyaslanamaz ne bilgi, ne sempati, ne popülerlik olarak...
Umarım sağ ve esendir sevgili Karahan...