Mantığını anladım, excel dosyasını E-Tablo olarak aç dedim. Söylediğiniz gibi tamamını açtı. Satır ve sütun değerlerini bozdu. Köprüler, bağlantılar, formüller ve makrolar kayboldu. Köprüler, bağlantılar, formüller tekrar yazılabilir, kurulabilir. Ama makroyu içe aktarabilecek bir işlev bulamadım. Makro da belki tekrar kaydedilebilir. Kullandığım tabloda aynı sayfanın tablonun görünen kısmı dışındaki hücrelerden ve başka sekmelerden veri almaktayım. Yarışmacı sayısının artması durumunda ve hafta ve ay kapanışlarından sonra veritabanını tekrar tekrar düzenlemekteyim. Bunu normal excel dosyası ile yapmak çok kolay ama E-Tablo'ya dökmek imkansız değil ama benim için çok zor. Her şeyi göze aldığımı düşünsek bile;
Size sadece bir soru sormak istiyorum. Bunun çözümü varsa uğraşalım ama yoksa E-Tablo kullanmak benim için pratik olmayacak...
18/12/2024 ÇAHARŞEMBE U100 KAPANIŞ : 9,915.76
1.miz Sayın çıtak : 9,917.15
2.miz Sayın EGEDUK : 9,935.98
3.müz Sayın BJK Coccinella : 9,941.19
Bravo, şampiyonları tebrik ederiz.
Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Her gün tablodan önce yazdığımız sıralamayı gösteren bu metni oluşturmak için EXCEL'den WORD'e (yardım ile) SQL kullanarak veri çekmekteyim. E-Tablodan bu veriyi Word'e taşımanın bir yolu var mı?