Patron twitterden paylaşım yapmış.Hisse fiyatı ucuz diye paylaşım yapmışlar o da aynen öyle demiş..Paylaşım yapmak önemli degil hissene sahip çıkacaksın 3 lira üstü maliytli arkadaşlarımız var
Printable View
Patron twitterden paylaşım yapmış.Hisse fiyatı ucuz diye paylaşım yapmışlar o da aynen öyle demiş..Paylaşım yapmak önemli degil hissene sahip çıkacaksın 3 lira üstü maliytli arkadaşlarımız var
Patron bu tweeti attığında ucuz dediği değer 0,34 dolar şu anki fiyat is 0,37 dolar. Yani dolar bazlı %10 artış sağlamış :) bu arada benim maliyetim 2,88 tl yani hisseyi aldığım günün kuruyla 0,7 dolar. Ben TL bazlı kaybımı nasıl telafi ederim diye kara kara düşünüyorum. Dolar bazlı kaybımın telafisini hayal bile edemiyorum :)
Yukaridan maliyetlenen arkadaslar icin zor gunler ve hala sabir gostermekten baska carede yok...
Bundan sonra euro nun dusmesi ve hizli buyumenin getirdigi borc sarmalindan cikmanin emareleri gozukurse hisse farkli bir boyuta atlar yoksa buralara yada daha asagilara demir kazik cakar bayagi bir sure...
2.88 nasıl bir ortalama. Ben 1.75 ten bekliyemiyorum nasıl bir sabır olcak hayret
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yani siz ne olmasını bekliyorsunuz burda bizim bile elimize verdiler
Ne adi bir kağıtsın arkadaş gün boyu 1.75 1.76 da kaya gibi durdun karanlık odada 1.71 e düşürdüler
Öncelikli beklentim endeksin yükselişe geçmesi ve 105.000 olduğunda hissede maliyetime ulaşmak. Sonraki adımı ise piyasanın durumuna göre belirlerim. Eğer pozitif gözüküyorsa hissede kalırım ve Sn. atomcu'nun maliyeti hedefim olabilir.
Borsadan daha hızlı düşüyor
Kademeler çok yüklü değil. Patron söz verdiği gibi geri alımı bu kademelerden yapsa yukarı yönlü hareket çabuk olur ama patron kendi firmasına bizim güvendiğimiz kadar güvenemiyor :)
su serefsızu nlu menkul satmasaydı guzeldı elınde 1,363m lot var.....
West arada atarmısın bu tabloyu
yabancılara bakın en fazla sattıgı hisseler dun ve suana kadar......
https://i.hizliresim.com/lZ3Y6g.png
yabancı bunlarda aldıgı dun ve bugun.........
https://i.hizliresim.com/mo4l9Z.png
1 ay dan belkı fazla oldu hısse alımı yapacagız ayırdıkları parayla neredne baksan kaba taslak hesapla 11m lot yapıyor halen daha alal ala 300k lot aldınız alsanız sımdıden madem yerlı ve mıllı hıssenıze destek cıksanınız yonetım ????????????
https://i.hizliresim.com/oV0QvQ.png
Bu hisse senedi 1 yıl önce 5 tl imiş 3 ay önce 3 tl imiş ne olduda 1.33 e kadar düştü..bu kadar büyük düşüş neden oldu 1 yıldır..geçmişini bilmediğim için soruyorum
en buyuk etken euro borcu o zamanlar 3 yıl once euro 2885 tl ıdı sımdı 5,5 tl euro borcu cok baltaladı bu hısseyı ama soyle cozumunu buldular ınanılmaz bır sekılde yurt dısına cok subeler ve ortaklıklar yaptı sımdıde onlardan gelecek olan para euro yada dolar bu da euro borcunu euro olarak kapatmasına yansıyacak bırde hısse alımında hızlanlasar bıraz ........
Hisse geri alımı burdan niye yapsınki 1.30 1.40 larda yapardı 1 ay önce yani
Piyasalar rahatlamadık tan sonra patron da neden alsın ki kimse akan suyun karşısında durmak istemez...
Muhtemelen 1,40 civarı yaptı zaten ve hisse hızlıca önce 1,60 sonra da 1,80 bantlarına çıktı. Ama bu geri alım bence yeterli değil hatta kayıpları göze alırsak hiçbir şey değil. O yüzden patrondan genel beklenti kademeli olarak alım yaparak hissenin kayıplarını telafi etmesi ve yatırımcının tekrar güvenini kazanması
EURO biraz gevşemesi ve açılan mağazaların ciroya katkıları izlendikçe toparlıyacaktır ama bunlar zaman ala şeyler...
2 rakamları gormesı ıcın ıolk once daha once kıramadagı 1,92 kırması lazım 2 defa geldı gecemedı......
Ortada olumlu yansıyacak bir beklenti varmı
Kağıt üzerinde özel bir beklenti varmı diye soru soruyorum forum bunların konuşulduğu yer değilmi..endeks %3 düşüyor bu kağıt %6 düşüyor
................................
resmen tecavüz etti hisse bugun küçük yatırımcıya yine. Bugun düşen hisse senetleri içersinde 2.sırada.. patron suskun şirket suskun. geri alım programı açıkladı ama 300 bin lot dışında alımını görmedik.. 3,80 maliyetle bekliyoruz..
yazık bizlere ve sizlere
dolar 4,90 a dayandı yine. yarın bist eksi açabilir. bu kagıtı bir önceki DİP seviyesi 1,33 TL ye degdirirlerse şaşırmam
Yeni mağdurlar mağdurlar borsa çok kötü batıracak hepimizi
Dün gece dolar 4,97 gördü bu hesapla dolar bazında hisse fiyatı 0,3 dolar civarına düştü. Patron 0,34 iken çok ucuz diye yorum yapıldığında katılıyorum demişti. Şimdi paçavra oldu desek yine katılacak mı ? Evet endeks düşüyor ve bu ortamda düşüşe karşı koymasına imkan yok ama BİST'te ne fazla düşen kağıt olmasına sebep ne ? Patron buna izin vermemeli işte. Bizim patrona kızdığımız konu bu !
1 yılda 5 liradan 1 liraya düşen bir şirket batmış demektir.başındaki patronda züğürt ağadır
Alış satış paylaşabilecek arkadaş var mı acaba.
Hadi bakalım, yine burdayız. Bakalım ne olcek ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analizi iyi olan bir arkadaş,günlükte tobo var mı acaba veya üçlü tip oluştu diyebilirmiyiz? teşekkürler.
Yahu bu hisse 3 gün önce 1.89 görmemiş miydi ? Ordan hooop 1.43. Gelde hisseye güven. Düzelteyim, gel de borsaya Güven
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.