ekranda soda yok muydu?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ekranda soda yok muydu?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen haklısınız [emoji1]
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyor. Size de cevap veriyor.. Ancak siz de haklısınız netice de siz de yatırımcısınız. 500 tane hisse var.. Herkesin hissesine 1 dk ayırsanız 500 dk eder.. Saygılar
Ben aslinda her sorulan hisseye grafik acip bakiyorum.
Begenmedigime cevap vermiyorum.
Birde cok hakim olamadigim grafiklere cevap vermiyorum.
Mesela bir kac sayfa geride birisi prkme de ucgeni paylasmis.
Begendim izlemeye aldim.
Cevapta yazdim.
Bunun gibi guzel olusumlar. Farkli bakis acilari tercihim.
Mesela yukarda gerel sorulmus.
Ben bu kagidi 5 lerde soledim 5.60 larda poz actim.
Gitti 7.40 lara ekmegi yendi simdi duzeltiyor.
Buraya kadarki yolda ekmegini yiyemeyen suan duzeltmede zor yer.
Yani yorum yapmama gerek yok. Zaman kaybi.
Simdi sorulan sorunun, o anki formasyonun, genel konjukturun, zamanlamanin, hissenin tekniginin, macdin acisina kadar.
Herseyin onemi var.
Bu zamanlamayi iyi yapipta soru soranin. Yada paylasim yapanin ☆☆☆ lari yuksek oluyor bende.
Doas görüyonmu sacro iki gündür ne sağlam duruyor 8,76 deneyecek gibi duruyor aksilik olmazssa
Başkan bir süredir yazıyorum tekrar sorayım, ya da paylaşayım. Listenizde yoksa da bir izleyin derim. #ORGE bugün gk vardı. %150 bedelsiz açıkladı. Başvuru yapacaklar. Asuza %230 bedelsiz ile ilk etapta %40-50 gitmişti.. İzleyip göreceğiz bakalım. Birlikte izlemek keyifli olurdu.. 😁 Ytd
banvt de çok geçmez buralara yakın yerlerden dönecek gibi?...ytd..
Gyo lardan cebinde nakit parası dolmuş taşmış ve 2 aydır aşağı aşağı saldıkları ayrıca bedelsiz potansiyeli çok yüksek #ALGYO var. Bilgilerinize ytd
Sacro başkan boşuna mı göltaş dedi.. Mojet geldi diye bir jest olsun dedi.. [emoji1]
Herkes bir pir bekliyor, aslında pir içinizde ama 0.00001 anlıyor maalesef..
Bunda mohikanın da sayımı var bakabilirsiniz. Uv de 16,77 yi de 2 ye katlanabilir diyor. Tabi ki ytd. Sadece yorumdur.
Ne bileyim,içimde bir his belirdi.Yürüyecek bu borsalarda, bu yerel şirketlerde..Bu kadar çekilen çilenin bir bedeli olacak bu MİLLETİN..Herşeyin borsa olduğu ise bu sistemde,insana bu kadar zulüm içinde bu kadar İNSANA değer veren bir toplum bu dünyada, işte o biziz..Bu kadar basit bu sistem.NOT:28.03.2018 diye saat 01:24 diye düşülsün.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8d2640784a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...597d677254.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...60e9a1118a.jpg
citi bey ne yapıyorsunuz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adam açıkca her önüne gelen bana hisse sormasın ben iyilik meleği degilim diyor
yapın analiz buraya taşıyın güzelse bende yorumlarım hep beraber kazanırız diyor
ilk başlarda bol bol grafik attı paylaştı şimdi ise grafik atmaktansa aldıgını yazıyor ,sattıgını yazıyor
eğer usta olarak görüyorsanız dedigini alırsınız ama hala gelip XXX hissesini bana yorumlasana , YYY hissesi çok gidecekmiş öyle diyolar tarzı yazılar geliyor. aslında adam cevap vermeyerek niyetini belli ediyor çünkü yazmaktan bunalmış.
yazılarım kimseyi kişisel olarak muhatap almamakta sadece genel olarak yazdım , kişisel saldırı olarak lütfen almayınız.
bu arada sacroya da adam deyip durdum oda kusura bakmasın :)
hani özetle durum şu
sacro diyorki AAA hissesi gidecek 30-60lık kesti roket yapacak. biri geliyor diyorki usta BBB hissesi napacak
elcevap: .......
takdir ve yorum sizin
grafik paylaşalım istişare edelim hep beraber fikir yürütelim.
bilmeyenler ise birşeyler öğrenmeye çalışsın çünkü sacro burayı kimseye degil kendine para kazandırmak için açtı. öğrenemiyorsanız burda yazılanları takip edip. ama kafadan gelipde falan hisse ne olur diye beleş soru sormayın hem topigin hem sacronun hem de kendi iyiliginiz için
bol kazançlar dilerim. (bu ara epey testere modda gidecek gibi)
BIST tehlikeli sularda dolaşıyor. 115 altı 110 bine kadar yolu var. Sanki uçurum kenarına getirip aşağıya gösteriyor, cesareti olan var mı yok mu onu deniyorlar...
Bu oyunun sonu hazin bitebilir...
Herkes dikkatli olsun...
115.500 Stop olurum 2 ay açmam ekranı....
Günaydın herkese....
Yuzde 60 nakit.
Sadece ykgyo yunsa devam
Sacro dostum asuzu 30 ve 60 lıklar sonda gibi....ytd
Birazdan tombul kuşu sürerler piyasaya...
1 ayda 6,64 teki tahtayı 1,64 getirilmiş bunu sacro ve tekniğini beğendiğim bir avuç insanlar bile stop yapamaz bu tahtada para kazanılmaz kazanırsan tesadüftür ama alırsa senden kol almaz kapitalin hepsini alır ve oyun biter
6.65 te grafik koyan arkadaşlara söyle o zaman şuan dibe yakın seviyelerde citinin alımları gözüküyor takasta, sacro üstad dün gyolar takip edicem dedi bende diptekilerden ekledim, hemen saldır mal pzarlanmaya başlamış diye dipteki tahtanın nesini pazarlıcaz 6.65 te pazarlamışlar zarwn yeteri kadar. vakkoyu 5.45 ten savunan sen değilmisin bak ne oldu ? 3 liradan geldi buraya pazarlamışmışmımoldun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dövüşmeden oynayın ;)
sayın akrep, ben bu bloğu hergün okuyan ama pek yazmayan biriyim. Teknik ve temelden hiç anlamam. Avgyo nun kap haberlerini inceledim. Galip'in diğer şirketi metro son 10 gün içinde 1.8 milyon lot alım yapmış. Bunlar gereksiz yere bu işi yapmayacaklarını bilirsiniz. Bu konuda düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.
Şahsen akrep arkadaşımızın yazılarını severim, bence gereksiz bir itham olmuş.