sonuna kadar kardeşim arkandayım :bravo:
Printable View
bugun kimler alıyor görebilen arkadaşlar varmı
nanagihodinin şirketi 2 yi bi geçemedinnn 7 den 77 ye nanagihodiiiiiiiiiiiiiii
initeyirrüz nimitkis itekriş
nines ünülö inirid miyekis
sagolsun makine takım sayesinde yeni diller öğreniyoruz.:bravo::vk::vk:
Aynısından on yüz milyon kere de benden. Bunların hepsi süzme iyi aile çocuğu. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok çıktın tabiki düşeceksin nanagihodinin şirketi ulan ünlü seninde 7 den 77 nin nanagihodii
hep beraberrr
:halay: 5 lira olmadan sadece 3 ün 1 alırsınnnnn haberin olssun ünlüüüüüüüüüüüüü
Elimdeki hisseler hep yukseliste cogu hedeflerimide gecti kar aldik birtek bu hedefe ulasamadi zararda degiliz beklemeye devam :) Al sat tut tavsiyesi degildir
tabi bende oyle sans varki tukaş 1,50 maliyetle vardı zararına sattım şimdi 14 lira tire denen adi kagıtı 10 sene bekledim 1,78 maliyetle zararına sattım simdi 7 tl ben benların sonra 7 den 77 nin nanagihodi diyorum da kabahatmi
yalnız sunu hala anlayamadım ulan bir aracı kurum kendi şirketine bağlı şirketi neden habire baskılayarak düşürür. çek yukarı karına sat istedin fiyata ama insan iyi aile çocuğu olunca ve birde nanagihodi olunca böyle oluyormuş.kendine yatırım yapan kucuk yatırımcı kazanmasında ne olursa olsun he ulan sizin 7 den 77 nizin nanagihodiiiiiiiiiiiiiii
birisi habire gıdım gıdım toluyor bakalım sonu ne olacak
gıdım gıdım toplayan nanagihodinin evlâdı deste deste satıyor simdi.e.s
ö ... d...... s... nanagihodisi
sat sat deli gibi sat a... sat k.... sat...
e....s.... şirketini satsalarda kurtulsak sunlardan
ünlü denen iyi aile aracı kurumu bu şirkette işlem yapmasaydı şuan en az 5 tl de olurdu bu hisse ama burda maalesef nanagihodiiii
ünlü 95 bin lot mal satmış. Bekle kardeşim millet alıyor zaten. Yükselsin 3 lirada satarsın.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
209 gordu 2.15 e ne kaldi hadi bakalim :) Al sat tut tavsiyesi degildir
borsa rekor kırıyor ama bu da haysiyetsizlikte rekor kırıyor.dustuk nanagihodilerin eline bakalım ne olacak.hayden hep beraber nanagihodiiiiiiiiiiii
hala gözü aşağıda borsa düssede bir düşsem derdinde sizin 7 den 77 nizin nanagihodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üzünüzög mikis nizis numudok irelzisrefes
nanagihodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makine takmmm
Hissenin çoğunluğunu elinde bulunduran fon, Makina Takımın temel analizinde düzelme görür ise Ünlünün elindekinide alır bir gün.
Dolar bazında yıllarca düşük kalmış.
Kısmet bekliyelim bakalım.
Makina takım eskilerin çok iyi bildiği bir hissedir.Hareketlerinide iyi bilir.
Makina Takımın yıllarca bu fiyatta kalmasına nasıl izin vermişler ilginç.
Endekse göre çok ucuz kalmış.
tam bir acemi spek yukardan yüksek lotları alıp sonra hacimsiz düşürüyor. be mal düşürmede seneti almasınlarda alanada yukardan ver..
yine başladı ulan şu 2.15 bi geç geçte sınır etme bizi.yine başladı acemi çaylak ver ver aşağıdan ver millete yukardan alırsın mal herif
kesin ünlü denilen ünlü aile çocuğu düşürüyor hisseyi.
kım almış kım satmış gören varmı arkadaşlar varsa paylasırmısınız
,
ş...………………..
ciğeriiini biliyom bu şirketin yeterki borsa eksiye geçsiz bu dünden düşmeye hazır ama nanagihodinin şirketi borsa çıkarken çıkmaz .e.s..