Musterinin yediginden ictiginden hessp kitap yapanlar.. sirketinin hissesini alma gafletinde bulunanlara n'apmaz???sorsan zengin bunlar...
Printable View
Musterinin yediginden ictiginden hessp kitap yapanlar.. sirketinin hissesini alma gafletinde bulunanlara n'apmaz???sorsan zengin bunlar...
Enseyi karartmayalım..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hafra SPK bilançosu gelecektir. Son tarih 11/03/2019. Süpriz yapar mı acaba? 40 milyon üstü filan😀
7 milyon silmeseydi yapabilirdi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço yine sermayeye yakın bir kar gelecek gibi. Tahminim 32-35 milyon TL arası. Beklenenden iyi. Bu kara bakalım temettü vercek mi patron. Hisse 4,71 den döndü. Piyasa iyi olursa ikinci bir atak yaparak 5 TL ye doğru bir hareket yapabilir. Ytd
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Şuan ihtiyacımız olan tek şey işlem hacmi.
Beklenen hareketi önceden yaparsa bilançoda daha iyi bir yükseliş beklerim. Ancak bilanço öncesi bu hali devam ederse */*4 benim için sat noktası olur. Grafik te yükseliş gecikti şu an */*3 geriden gidiyor herhalde denkleşmeyi bilançoda yapacaklar.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cibiliyetsiz patronlar bilanço gönderecek te sonra yükselecek biz de bekliyoruz... Herşeyleri katakulle devran döner aklınızı başınıza alın adam olun
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ihracat rakamlarini cek ettim. Guzel gorunuyorlar. Patron izin verirse atak yapmali
Bu nasil bir hisse...
Adami ruh hastasi yaparlar...
Yahu hic mi kalmadi vicdan..ar...
beni bir ürperti tuttu,yine bir önceki bilançodaki .... yiyecekler bilanço sonrası salacaklar aşağıya diye ki bunlar o derece kötü insanlar ALLAH dediklerine bile inanmıyacaksın arkadaş hakkım hukukum zehir zıkkım olsun dilerim,RABBİM başlarından müsibeti eksik etmesin inşallah,bugün yarıdan çoğunu kendilerine verdim hayrını görmesinler. Ruhsuz hisse ruhsuz adamlar.....y t d
Saat 21:00 da TGRT haberde patron aciklamalar yapacakmis
11/03/20019 bilanço gönderiminin son günü. Son güne kadar bekleme güzelliğini yine göstereceğe benziyor.
İki gündür Şeker Yatırımdan ufak ufak alıyorlar,bakalım ne olacak hadi hayırlısı
YTD!!!
Bende aldım 4.60-4.63 civarından 1000 lot kadar düşürmesinler diye ama onları 4.70 den çıkarım yani .. trade amaçlı aldım çünkü
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi bakilir tekrar
Şeker yatırım iki günde 82 bin lota yakın alım yapmış. Bu ky bu havada bu kadar para sokmaz bu hisseye. Birileri bilançoya oynuyor görüntüsü var bence.
2,5 yıldır çekiyoruz biz. Sabır ile kanka olduk. Patron biliyor işi. Vuruyor kırbaçı. 😂😂😂
Sevecek bir gün mutlaka. Biz buradan çıkıp gittiğimizde😀😀😀.
Az kaldı sanki sabredene ekmek çıkar diye düşünüyorum.
Bizim hissede çok kar edenler var herhalde,biraz başını kaldırıp gitmek istiyorum dese hemen set çekiyorlar önüne :(
resmen bilancoyu bot ettiler :) senin gibi yönetimin son 2 günbakalım ne zaman gonderecekler
Kimsenin bilançodan haberi yok gibi ne aşağı saliyorlar ne de yukarı
Şeker alımlara devam ediyor ne yazık ki o alımlar dahi fiyatı yükselteceğine düşürüyor. Cepten cepe gibi görünüyor.
Yatırımcıyı bu kadar inletmeyi seven bir patron olamaz. Son gün son dakikaya kadar beklemeye ne kadar heveslimiymişin be kardeşim. Vereceğin üç kuruşluk temetyüyü bile son gününe kadar vermeyen yamyamlardan da başka bir şey beklenmez. Yani kendine layık olanı yapıyor eleman.
Bilanço kaç geldi kutpo nün. Vergi dairesi bilançosu geldi mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutahya'dan muhtar adayi olsa kazanamaz dedi Kutahyali bir aekadas..Yani hemsehrilerine kendini bu kaddar sevdirmis!!! adam! yatirimcisini sevmeden birakir mi?
https://s17.directupload.net/images/190309/as7yedk7.jpg
3 aylık takas.
Burda da sabreden çok kazanacak inşallah sabır arkadaşlar.Bu kadar sıkma bezdirme boşuna değil orta uzun vadede zirveyi geçecektir.Log grafiği açın bakın Hedefin nereler olduğunu görürsünüz.2009 krizinden sonrada kalkışta bezdirmişti sonra kalkış talimatı geldi mi durmadı.Patronların bir çoğu ahlaksız kendinden başkasını istemiyor.
Pazartesi dalcam buna kafa göz ne giderse gitsin
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri tahtada maaşlı çalışıyor. Sahipli tahta robotta yok. Tam organik el emeği ile
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cıti 300 bin lot toplamış. Şeker son üç gündür alım yaptı. Pazartesi bilanço gelecek. Kısaca bir şeyler olacak. Hep kötüye alışık olduğumuz için güzel günlerin özlemini çekiyoruz. Tahta sahipleri fiyatı aşağı basarak ky’cıyı perişan etti. Bakalım bundan sonraki süreçte ne yapacaklar. Ne oyunlar peşinde koşacaklar.