Son yıllarda en az on hisse içinde taşıdığım en lanet hisse..! Abartısız...
Tek buna bel bağlasaydım ömür törpüsü olurdu...
Printable View
Ceza almıştım ortaklar. Özlediniz mi beni. Hepinizin duygularına tercüman oluyordum. Bir süre uzaklaştırma aldım.
Bilanço açıklanmış. 33.500 kar açıklamış.
Beklentisi neydi. Satış yemiş yine
adanalı, hoş geldin!
4.çeyrek Forex medyan beklentisi: 10,4 milyon.
2018 4. çeyrek: 6,9 milyon, şimdi: 11,7 milyon
2018 yıllık: 21,6 milyon, şimdi: 33,5 milyon
BU ŞEREFSİZ YARIN YİNE DÜŞER.
Not: Asıl bilançoda ne gibi bir farklılık olabilir bir fikrim yok.
Şöyle bir düşünce geldi zihnime: Yarın tavana gidecek kağıt.
Neden derseniz, şöyle düşündüm: Kağıdı 13'ten hiçbir neden yokken 10 küsura çektiler. 13'ten tavan yaptırsalardı kâğıdın kaç lira olacağı malum. Bunu istemediler. Blançoyu da biliyorlardı. Bu yüzden bugünkü fiyata çektiler. yarın tavan olsa 13 küsur olur. Yani kısa zaman önce gördüğümüz seviye. Böyle olur ve hafif aşağı salarsa daha önce datmayış da mdi satmadığına lanet okuyanların mallarını alır. Bu işlem sonunda "tamam" derseler yüzde 2, 4, neyse gider.
Not: Tamamen gece sayıklamalarıdır.
3 milyar TL borcu olan ve bunu ödeme ihtimali sıfır olan bjk tspor gsaray her gün yükselirken Bizim halimize bak.
8,10 yolculuguna başlıyor gibi . bakalım kaç günde ulaşacak oralara. Allahın belası seni.
Ulan ******** adi kağıt sanki suriye de idlipte marketlerin mi var da düşüyorsun.
Zarardan kara geçtin,
Temmettü vermeye başladın,
2019 yılını 40 trilyon karla kapadın,
Kasanda para fazlası var,
Faiz gelirin faiz giderinden fazla neden düşüyorsun adiiiii.
Kaç kişiyiz bilmiyorum ama bir grup kurarak, SPK - Cumhurbaşkanlığı - Kamu Gözetim kurumu ne kadar şikayet edecek kamu kruum ve kuruluşu varsa şikayet etmeye başlasak nasıl olur.
https://i.hizliresim.com/17jVWB.jpg
9,70'e girdim. Birkaç kec 9, 71'e gelip emri silip silmeyeceğimi test etti. Sonunda verdi.
Bindik bir alamate, gidiyoz kıyamete...
Daha aşağılarda da bekliyorum kendilerini.
Biraz daha gelirse yukardan buna güvenilmez diye sattiklarimi geri alacagim
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar kadar kaliteli süzme aile bireyleri yoktur. Çok kaliteliler. Bu fiyat oynaklığı piyasanın değil tamamen kendileri fiyatları yönetiyor. Satanın ta.... 30 liraya kadar bekleyeceğim. İsteseler tekrar 5 liraya düşürsünler.
1 liralık tspor bizimle aynı fiyatta. Batık bjk 2 ye katladı. Fener 20 TL oldu.
Teşekkür ederim Bizim toptan mağazaları.
1 ay önce GUBRF yerine bu aşağılık uyuz şirketin hisselerini satsaydım.. C segment sıfır bir araç kenara koyabilirdim.. Onu sattık %100 den fazla prim yaptı... Bunu satmadık %30 geri düştü...
9,35'e girdim. Epey takıldı orada ama vermedi tamamını.
İnsan soyundan değil bunlar.
https://i.hizliresim.com/agPlg7.jpg
Aaaaa bızım artıya geçmiş.....
yıllar sonra fırsat yakaladık 13 tlye ama satmadık :) gene surundurmeye devam :) du bakali ..
26 Mart ta genel kurul toplantısı var. Kar dağıtımı ve bedelsiz kararı olurmu. Bu baskı altında kalan hisseleri de toplamaya devam ediyor lar. AMK çocukları yine ekside kapattılar.
Ben pek anlamıyorum. Bedelli yapması mümkün mü? Koşulları var mı?
https://resmim.net/f/KQ71CD.jpg
haftalık takas
Ne yapmak istiyorlar? Tahminleriniz nedir?
Tam borsadan çıkmak üzereydim, bu mendeburun yüzünden çıkamadım. 2 senedeki kazancımızı 1 ayda geri aldı.
Her şeyi yapacak kadar kaliteli olduklarını yaşayıp gördüm. 5 liraya kadar düşürebilirler. 50 liraya kadar çıkarabilirler. Hisse kontrolleri altında. Normal şartlarda iyileşen bilançolarla geçen aylarda iyimser piyasada 20 li rakamların üzerine atmıştı. 13 ten gelen düşüş eğilimi ile 9 liraya geriledi.
Düşürmek için bahaneye gerek yok. Bunu gördük.
Yükseltmek için kesinlikle sebep olmalı.
Ortaklık, bedelsiz, ortak satışı vs haberi gelmeli.
Gelir mi bilinmez. Hissede en uzun süre bekleyen küçük yatırımcı ben olmalıyım. Olumlu haber olsa dahi hissenin en çok artan 10 içinde hiç görmedim ama düşenlerde çok gördüm.
Kimse bana zorla aldırmadı. Kendi yorumuma göre aldım. Çok zarar ve strese girdim.
Gerisi size kalmış.
Genel kurulda "Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri " başlığı altında "Kar Payı Dağıtımı" diye madde var.
Ama bu kurulda onaylanır mı ?
Oran ne olur ?
Ne zaman dağıtılır ?
Geçen seneki gibi kararı alıp, tarihi belirlemeyerek, dağıtmak için aralık ayının son 2 haftasını mı beklerler ?
Bekleyip göreceğiz genel kurul sonucuna göre