haklısınız da
yılların faiz topiği
kemikleşmiş artık
bi kişi için gitmek.
ki orayada gelir.
Printable View
Erdoğan ekonomik krizin sorumlusunu buldu: İsmet İnönü
Rahmetli mezarında bile ekonomiyi bozmuş töbe töbe.
Allah sonumuzu hayır etsin. bu gidiş iyi değil. her an sizlerden birinin isminide verebilir reis ekonomiyi bozan diye.
Yarın 300+ dönüşüm var, burgan ve odea'dan oran alacağım 26-27 civarı olacak büyük ihtimalle 32 gün bağlasam mı, yoksa gecelik 25-26 civarı ise bir hafta kadar orada mı kalmalı karar veremedim, faizlerde bir artış beklentisi var ama kesinde değil anladığım kadar ile bu hafta içi dönüşü olanlar ne yapmayı düşünüyorlar?
Doviz altın al sat yapmıyorsanız sormanız hata..
Ancak ben gecelik takılın derim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende seninle aynı ikilemi yaşadım, %26 32 gün temdit vakıfbank devam etmeyi tercih ettim. 27 verende oldu fakat vakıfbank daha güvenilir bulduğumdan orada kaldım.
mevduat faizleri %30 inşaallah olur, 12 ekim cuma günü olur mu ? Tezgah Altı Faizler gerçekten gerçek rakamlar mı ? ve burgan bank E-Mevduat / Dijital Müşteriler özellikleri nelerdir, neler yapılır. detaylı yazar mısınız bana
Ben o ihtiyar dediğiniz arkadaşdan yaş olarak daha büyüğüm. Ama şükürler olsun kendimi çok dinç ve sağlıklı hissediyorum. Mesajları okurken sizin mesajlarınıza da şöyle bir göz ucuyla bakıyorum. Sizin en büyük sorununuz uslup tarzı, sizi eleştirenlere hakaretamiz ifadeler ile karşınızdaki kişilere ders verir tarzda cevaplar yazmanız. Bütün bunlar sizi itici hale getiriyor. Daha saygılı ve dikkatli olmanızı öneririm.
Bravo....
Buranında suyunu çıkartdınız...
İlgisiz konulara girmeyin...
Cafe ye gidip,atın tutun...
Yeter be....
aynısı benimde başıma geldi yapı kredi de hesabım vardı benden önceki teyzeye 14.85 ten yeniledi miktarı bilmiyorum ama benimkide aynı orandı ilk önce sordum mt ye oranlar artmadı mı diye %16 olmuş hemen güncelliyorum dedi ben önceden tüm bankaları gezip kaşeli ve mt den günlük aldım oranları gösterdim çıkış yapıcam diye bir anda %18 dedi ben halen çıkıcam dedigimde müdür %18.50 teklif üstünü veren banka zarar eder ayda 200 250 tl için onları degişmemi söyledi oysaki onlar ben sesimi çıkarmasam %14.85 vericekti halkbank bile %18.75 denizbank %18.50 vermişti tabi ben çıkış yapıp vakıfa hesap açtım giriş %19.50.
Kavga yok
Küslük yok..
Ne var?
Barış var
Dostluk var
Kardeşlik var...
Paylaşım var...
Birde ne var?
"PARANIN FİYATI:FAİZ" VAR...
saygılar/başarılar
Yaw ne seviyomuşuz kavgayı yahu?
Gelen geçen "bir yorum da ben yapayım" dedikçe sündükçe sündüüüüüüü konu...
Bana laf söylemeniz beni rahatsız etmezde (küfür/hakaret/kötü söz olmadıkça) başlığın gereksiz meşguliyeti beni üzüyor...
Bunda benimde payım var ve bu yüzden kendimi son derece müteessir hissediyorum...
Her ne kadar defalarca konuyu sonlandırma girişimlerinde bulunmuş olsam da hakkına tecavüz ettiğimiz arkadaşlardan helallik istiyorum
saygılar/başarılar
Tengri ya yanlış insansın ya dogri insansın ama özünde insansın
Adminler (JonDowes,Güneysu vs.) neredesiniz ?
Neptün'e bilet isteyenler var gereğini yapın da temizlensin başlık !!
yahu tam kurtulduk derken hala aynı rezillikler..
yeter be!
Arkadaşlar 360 bin TL için günlük faiz mi aylık mı yoksa yüzde 25 gibi bir orandan yıllık bağlamak mı mantıklı olur siz olsanız şuan ki mevcut duruma göre ne yaparsınız. Yıllık düşünmemin nedeni oranların düşebilir olma endişesi ve yıllık için stopaj kesintisi 0.
TL de bu kadar para bırakılarak rahat olmak zor. 180k lık kısım içinher hafta 20k dolar alımı yapardım, 180k yı ise yıllık denenebilir. Madem göz karartılmış bu şekilde yapmak mantıklı. Ben hiçbir zaman 50k dan fazla TL tutamıyorum artık, 3.9x lerden beri dövizdeyim ve TL ye dönmeyi düşünmüyorum..
Bu soruya müsadenizle bende cevap vermek istiyorum...
Bu sorunun bir başka versiyonu:1 yıl sonra dolar 7,66 tl olur mu diye sormaktır?
Sizlerin de bildiği gibi bu sorunun çok basit bir matematiği vardır (yeri gelmişken 2.dereceden integral problemlerini hesap makinası kullanmadan çözebiliyorum )
Doları 6,13 alıyorum..(bugünkü fiyat)
1 yıllık Mevduat faizini arkadaşımız %25 demiş
Şimdi bilinenleri formülümüze koyalım ve 1 yıl sonraki olması gereken dolar fiyatını bulalım...
6,13+(6,13x0,25)=7,66 tl (1 yıl sonra mevduat faizi kadar getirmesi gereken fiyat...)
Doların seneye bu vakitler 7,66 tl olmasını bekleyenler parasını 1 YILLIK MEVDUATA BAĞLAMASIN....
Yokkkkk bunun altında bekleyenler HEMEN BAĞLASIN...
Önemli Not:Konuyu saptırmayın arkadaş 1 yıl sonra dedi arada ki dalgalanmalardan bahsetmedi...
saygılar/başarılar
Günlük iyidir, brunson salıncak o kesin! bu hafta için 29 30 görürsen 1 aylık bagla gitsin...ama kesinlikle 32 günlüğü gecme, cünkü faizler ve enflsyon da yüzde 40 50 arasına gidicek! Bunu aylardır söylüyoruz. 40e gidicek diye. Yolu yarıladık. Son 5 yılın birikimi ancak bu rakamlarla boşaltırabilir. Verdiklerimizi geri alıcaz bu yıl. NE DOLAR NE EMLAK VARSA YOKSA FAIZ BU SENE ICIN BOYLE!
ah beni de bir bankada müdürün çağırdığını söyleseler de güzelce ağızlarının payını bir versem...
en son bir gün önceden saat 1330'da para çekeceğimi ve paranın bu saatte hazır olmasını istediğim banka parayı 1430'da hazırlayabilince bankanın altını üstüne getirmiştim. herkes haddini bilmeli, kim çalışan kim müşteri bilinmeli...