Yine hacim kazandık çok bekledik ama değdi
Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Yine hacim kazandık çok bekledik ama değdi
Ortaklara selamlar. Tek lot işlemez çek canım çek biz malimizin ederini biliyoruz çok şükür.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uni credit 2,80 'lerden devretmişti.Satma zamanı yaklaştı gibi geliyor.Ama tavan dolayısı ile elim varmıyor. Hayırlısı bakalım.
En sonunda bankalara geldi sıra.YTD
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hele şükür üç sene üstüne ykbnk tavana kitleyebildi.
allah yolunu açık etsin kardeşime.
O ozamandı, şimdi dolar olmuş 8₺
Bi üstad hesaplayabilirmi 2,80₺ye ozaman kaç dolar veya euro alınıyordu
2,80den unicredit daha hisse satar mı? geçiniz
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şahsım kendim esasen bu geçen süre zarfında unicredit deki tüm hisselerin alınacağı yönündeydi, burayada yazmıştım, ne olduda bu geçen süre boşa harcandı? Üç beş kademeye oynamakla geçen zamanda bankaya ne kazandırıldı, bunun hesabını birilerine ödetirler diyecem ama bu tahminimde tutmaz
Öyle tavanla falan gerçekleri örtemezsin, bu banka şuanda ülkemizin bir numarası olmalıydı, ortalık bunun için gayet müsaitti peki siz ne yaptınız koskoca bir zamanı ve fırsatı boşa harcadınız
yalan mı?
YTD değil topraam
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan yaralara pansuman yapılıyor sadece
Bugün ilk tavan olan bankaydı sonra diğer bankalarda alım oldu dandik masa sandalye kağıtları arşa çıktı deli kar yazan bankalar yerinde saydı sıra bize geldi bundan sonrası 3.xx üstü olur mu sorusu
QNB malı kucaklamış bugün 👏🏻👏🏻
Herkes malını kaptırmış anlaşılan hiç yorum yazan kalmamış milletin bankalardan yıldığı anda geldi sürpriz alımlar borsa hep böyle olmuştur doğru yerden sağlam kağıdı alıp sabırla bekleme sanatıdır borsa
Bu kağıtta 1.50 kere indiğinde yazan olurdu pek yazan olmaz. Alan yüklü alır buralara takılmaz. Bizim gibi 3 5 ky var işte cok da diyecek bisey yok ben borsaciyim diyip de 2 liraya şunu almayan da ne bileyim... aldık bekliyoruz daha önce 1.8 - 3 yapmıştık bakalım bu sefer 2 - kaç olacak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var olan toz bulutunun içerisinde ve oluşan (hala da) yumuşamayan short algısı sebebi ile; yukarıda 3,50, aşağıda ise 2,50 beton dökülmüş bölgeler.
(Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, istatistiki bir bilgi olarak heybenizde bulunsun)
Esen kalın.
aslan parçası tek başına piyasayı tutuyor ayakta
bakalim buradan bu hacimle gelen satışı karşılar iseler
buralar bayağa müddet dip kalacaktir.
seyredelim bakalim.
Yabancı haftalık takasta malı silmiş süpürmüş bizim bitli yerlide avucunu yalamış trı vırı tahtaları 5 e katladılar şimdi ykbnk gibi tahtaları da yabancı kucakladı.Fakat aracı kurumları düzenli takip ediyorum hedef fiyat olarak en ucuz olan ykbnk ki verilen hedeflere çok yakın işlem görüyor bu da garip bir durum
kimseciklerde mal kalmadı
yaslanıp beklemek lazim artık.
Bende 50k var üstat arkama yaslanmış bekliyorum bi masa bi sandalyeye bel bağlamış sözde borsacılar düşünsün biz bu işi 20 senedir yapıyoruz çok gördük 1 koyup 5 alma filmlerini ama öyle bir dünya yok 1 alırsın 2 alırsın birdaha don dahi alamazsın ama BİST 30 senetleri iyi yerden alırsan asla üzmez adamı deli kazanmasın ama %50 alırsın Allah bereket versin
Aylık takasta yabancı 106milyon lot alış yapmış yerli ise satmış hisse dipten yaklaşık %40 yukarı tepmiş
Tufan abi kimde mal var kimde yok bilir. Bende de 200 gram var al unut Turkiyenin bana göre en iyi 3 bankasından biri ( iş, garan ve bu bana göre) ve benim en sevdiğim banka alacağım zaman mutlaka aldığım banka budur. Trade ederdik 3 - 2.85 hareketi barizdi ama ona bile elim gitmedi, bu çok büyük bir yükseliş bir süre yatayda sindirme yapabilir özellikle tahvil faiziyle aşağı gidiş sürdüğü surece bana göre ana yön belli.
Benim ve buradaki diğer ortakların yazdığı zamanlarda eli gitmeyen simdi hiç alamaz, yabancı olmayacak yere çekince biz malı veririz onlar gelirler uzun vadeci olurlar maalesef bu millete ucuz mal satılamıyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sayın nosfecagri maalesef insanımız böyle sonra da borsa tü kaka oluyor ağlama duvarına dönüyor halbuki uygun yerden aldın mı en tatlı para borsada ancak insanımız şişmiş balona yatırım yapıp sonrada ağlamaya bayılıyor halkuki 2 TL civarı on numara fırsat verdi bu banka ama millet masa sandalyeye yatırım yapmayı tercih etti
Yatırım tavsiyesi değildir fikir ve görüşlerim beni bağlar
Bu kağıdı halen şu fiyatlardan alan enayi var mı acaba?:) Fiyat 2.90..ortalamalar 2.20 lerde:) Faiz kararı sonrası sağlam çakarlar.
Var, yabancı alıyor, onlara sor bakalım niye böyle pahalı mal kucakliyorlarmis. Ne dicekler merak ediyorum bize de anlatırsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye pahalı diyen ne teknik biliyordur nede hissenin son 10 yıllık grafiğine 1 kez bile bakmamıştır diğer bankalar arasında karına göre en ucuz bankadadır Koç grubu hissesi olması da cabası siz bildiğiniz doğrudan vaz geçmeyin son 1 aylık takaslar bile size neyin eğri neyin doğru olduğunu söyleyecek yegana bilgidir
Yatırım tavsiyesi değildir fikirlerim ve görüşlerim kesinlikle beni bağlar
Ben bile 4 aracı kurum kullanıyorum; sana küçük hissede istediğin takasi çıkartırım birinden alirim üçünden veririm. Sonra da virman yaparım çık çıkabilirsen içinden.
Bu perşembe, istatistiklerde çıkar kimin ne aldigi değilse takas filan hikaye...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu ne dedigin belli değil, takas sen dedin ben demedim ki. özetle rsi 80 buradan alınmaz mı diyorsun? Buradaki kimse buradan almadi ki en yüksek maliyetli kisiler 2.30 civaridir. Bence de çok fırladı bir süre düzeltme olabilir, çok beğenmedin diyelim grafiği viop da short girersin hissede düşerse zarar etmezsin çıkarsa mallık olur kapatırsın nasip. Komple pozunu da kapatabilirsin ciddi kar oluştu olabilir neden olmasın. Bunu buraya ky getirmedi getiremez de, bundan sonraki hareketi de ky yapmayacak, yapan adamlar da rsi filan takiyor mu emin değilim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de vermedim 3.02 yazmıştım 1/3 trade için o da gitmedi. Nasip, bir şey değişmedi hala iyi banka yedik kırmızı barı oturuyoruz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salı günü zirveden veririz dedik evdeki hesap çarşıya uymadı mecbur ppk ya kaldık