Credit Suisse bugün garan'i ölümüne alıyor
Printable View
Credit Suisse bugün garan'i ölümüne alıyor
USD o zaman 6.05lere doğru gevşeyebilir
Arkadaşlar sizleri tenzi ederek söylüyorum bazı kişiler mevduat oranı veriyor. şu kadar verdi şu banka diye.
Aynı oranı biz o bankadan isteyince adamlar şaşırıyor yok öyle bir oran diye.
Lütfen gerçek alınan oranlar söylenilirse faydamıza olur.
bunu çok önceden bende burada kaç kez yazmıştım aynı bankada aynı miktar para için nerdeyse 1 puan fark oluyordu ! bazı dostlar bunu sürekli aynı bankada kaldığın için seni çantada keklik olarak görüyorlar o yüzden pazarlık gücünü artırmak istiyorsan yeri geldiğinde ayrılmasını bilmelisin diye ifade ettiler düşündüğün zamanda mantıklı geliyor bu tez
TR de toplumun büyük bir kesimini tanımlayan şu video yu izleyin ... Ben hem güldüm hem de üzüldüm....
https://www.youtube.com/watch?v=ycTT4g_Qqzs
Bu webster kim bilmiyorum ama faizler 30 ların üzerinde iken geldi bir daha da oraları hiç görmedi .
Kimdir nedir bilmem ama neye elini atsa orayı kurutuyor mübarek
Abdest alması lazım [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] dolar aldı, dolar felç oluyordu ağzı burnu yamuldu
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaynak?
Kaynak-işkembe mi yani [emoji846][emoji846][emoji846]
Cem YILMAZ ne diyordu.
Kaynak gösteremem çünkü üstünde oturuyorum.
Sonra da, kaynak gösteririm ama tutup yanlarda açmam.
[emoji23]
Uzmanlar değerlendirdi: Para biterse Türkiye’nin önündeki 5 seçenek
Reuters, ‘paranın bitmesi halinde’ Türkiye’nin seçeneklerini sıraladı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...secenek/220733
şubeye göre de değişebilir oran zaman zaman ... atıyorum yanık freddy bankasının isparta yalvaç şubesi hedeflerini tutturmak için yandım fellik taze fertig arıyordur bi gıdım yüksek oran margarinleyebilir diğer şubelere göre , izmir karşıyaka şubesi ise kalantor müşterilerin yüklü hesapları ile gırtlağına kadar doludur müdüründen çaycısına kadar banka personeli sabah kahvaltısını şubede beluga havyarını poğaçanın içine sürüp yapıyordur... akşamüstü şampanya eşliğinde küba puroları tüttürüyorlardır , senin parana ihtiyacı yoktur , istikamet olarak internet şubesi oranlarını işaret eder , boynun bükük ayrılırsın şubeden... bu işler böyle
Hayali dolar aldım nolacqk dedin. Onda bile düşürdün. Şu hayalindekileride sat süründürme bizi. Sonra abdest al [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yavaş: 1 Milyarlık ihale*188 Milyona indi
http://www.patronlardunyasi.com/habe...na-indi/220763
Bu haberi paylaşmadan geçemeyeceğim,ülkenin Adaletsiz Kalkınanlar Partisi tarafından nasıl soyulduğunun bilinmesi açısından önemli.
canlı tl ile biraz çin yuanı ile yen mi alsak kasaya , spottan .... fx işlemi olarak benjaminden çapraz çeviri ile değil yani ...
az önce Finansbank ile konuştum, 800K civarı paraya %20 verdiler.
Siz ne verdiniz onlara. Haşlanmış sever misiniz derdim ben olsam küfür etse daha iyiymiş [emoji851]
enpara eft'yi 1,5 saat sonra yaptı.
Baştakiler hırsoz olmasa halkın iyiliği için doşara yönlendirtiyorlar diyeceğim neredeyse [emoji3][emoji3] beni bile dolara geçirttilerse vardır hikmeti. 20 ye günahımı bağlayabilirimDeniz sabah 50 dakikada yaptı. Alt tarafı 50k ve kendime yani gönderici alıco aynı
TEB 23.25
HSBC %24
Bugün soruldu
Sabah 6.09 a ilk düştüğü anda gönderdim. Güvenliğiniz için tarafımızdan aranacaksınız dedi. 49 dk sonra arama olmadan geçti hesabıma. 6.0850 lere bile alabilecekken 6.0917 den aldım sayelerinde
2019-20 de en iyi büyüme Hindistan da olacakmış.
Mobius da Hint borsasını tavsiye ediyormuş.
Bizim ülkeyi anmamış.
https://www.bloomberght.com/mobius-g...girmez-2221591
Hindistan hisselerinde düzeltme bekleyen Mobius, buna karşın Başbakan Modi'nin seçim galibiyeti sonrasında trendin “kesinlikle yukarı yönlü†olacağını tahmin ediyor.
Rupi ye bankalar kaç faiz veriyor. Oran alan var mı? :)
Bu yıl Bist ve TL satıp Bowespa yı satın alanlar kazandı.
Biz ise hala şahlanmayı bekliyoruz.
Ne "at" mış bir türlü şahlanamadı.
Şahlanacak diye yazanların dünkü ("sağlam çalmışlar" gibi her bir ağızdan manşetlerine bakınca bu ve Damatı (tıpkı Çillerin dolar alanın eli yanacak sözü gibi) ters indikatör olarak almanın daha mantıklı olacağına karar verdim.
Bu manşetleri ve Damatın açıklamalarını sevdim, ellerini belli ediyorlar.