sabırlı olup bekleyenlere hayırlı olsun, fazlasıyla hakkettiler.
Printable View
sabırlı olup bekleyenlere hayırlı olsun, fazlasıyla hakkettiler.
12 lot çu kim acaba
sanki gerim sayım var 11 e düşürdü
Salak spek.sabah gunlukcuye mal kaptirmayayim diye yuksek acti.arada bosluk birakti.simdi mecbur bugun yarin o boslugu doldurmak isteyecen.millettte mala dalacak.yine mal toplayamacaksin.bir iside duzgun yap bee.ben olsam spekleri isten atarim.:)
6.06 kadar geldi.habire basiyo.sabah 10.05 gece devre kesmemi olur ya..ne guzel teknik gidiyordu aylardir.batirdi ortaligi.realizasyona basladi galiba.takas alan satan tapistircak varmi
Simdi anladim.sabahtir cepten twitira giremiyordum.tiwitirdada vakkoyu tt yapmislar.cok yonlu bir operasyon olmus.sabah ondan devre kesmeye goturmusler.ama gunun sonunda ne karlari oldu neden yaptilar anlamis degilim.5.55 ile 5.61 arasi hala bosluk.
borsada hisselerde her gap dolacak diye bir kural yok.
vakko daha önce 5.67 den dönmüştü.
5,55 ile 5,61 arasında ki kademeler dolu muhtemelen.
bundan 3- 4 ay önce 7,89 maliyetle kareldeydim.
kağıt 6 lı rakamlara kadar geri geldi.
sonra yükselmeye başladı 7,15 ile günü kapattı.
ertesi gün 7,86 dan açılış yaptı 8.15 lere kadar yükseldi
ve geri gelmeye başladı.
7.15 ile 7.86 arasındaki gap dolacak diye kağıdı 8,03 ten sattım.
amacım 7.16 gibi rakamlardan kağıdı geri almaktı.
hem kazancımı realize edecektim hemde lot sayımı artıracaktım
ama babayı aldım.
daha sonra kağıt yükseldikçe yükseldi elim bir türlü gap yüzünden almaya gitmedi.
şuan karelin fiyatı 17,37
Erdals hocam sagol.dedigin gibi daha once 5.67 gordugu icin gap yok.ben onu unutmusum..tabi dolcak diye bir sart yok.
Butun hisseler 3 katladi.4.tura gecti.dun tavan yapanlar bugun yuzde 10 arti aciyor.biz hala surunuyoz.fk oranlari piyasada 30 a 40 a gelmis.simdi gitmeyecende ne zaman gideceksin.spek aklini basina al.millet parayi 3 katladi.
Aylarca mal toplayacagim diye 4 lirada tuttu.oncedende ilk bes harici yuzde 30 vardi.yine var.mal toplayamadigi gibi 1.400.000 lot yatirim fonlarina kaptirdi.onlarda simdi 4 liradan aldigi mallari spege 6 liradan geri veriyor.harbi mal bizim spek.
devre kesti. kimsede çığ yok [emoji16]
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Bir turlu adam gibi gidemiyor.hisseler 4 katladi.devre kesiyor 6.65 ten.sonra 6.45 dusuyor.6.65 devre kestiysen kardesim niye asagi dusuruyorsun.millet yigiliyor bu sefer mala.harbi mal bizim spek.beceriksiz.
10 gun once 4.889.000 lota cikan yabanci orani su anda 4.175.000 indi.700 bin lot mal cikmislar.tradeye erken baslamislar.cuma ve bugunki takaslar haric.devre kesip gitmemesi demeki mal cikmak icinmis.
Bugunku satanlarda felaket.citibank 377 bin, teb 364 bin,oyak 266 bin,alnus 100 bin,yatirim finans 45 bin lot.
Alicilar ise is garanti ziraat ve halk.tamami ky.zaten cok populer bir kac gundur twitirda.
Tebden satilan yatirim fonlarinin malidir.yatirim fonlari 4 ile 4.8 arasi aldigi 1.600.000 lot mali zaten 1.044.000 kadar dusurduler satarak 4.80 ile 6.50 arasi.bugunde 364 bin satmislar.780 bin lot mallari kaldi galiba.adamlar 2 haftada yuzde 30 civari hizli kar yapip cikiyorlar.
1 ay once olsaydi 5.20 zirve ve buyuk rakamdi bu hisse icin.ama bu ortamda hisselerin 4 katladigi zamanda bence cok erken realizasyona girdiler.insallah sag cep sol cep isidir diyelim.yoksa üzücu bir durum; boyle saglam buyuyen blancosu iyi ve beklentisi olan bir hisse icin..
Spekleri tebrik ediyorum.2 kat 3 kat 4 kat bir iki ayda prim yapti4mis olduklari hisseleri nasil zirvelerden ky veriyorlar.ky 100 bin 200 bin liralik tek seferde zirvelerden mal aliyor.valla helal olsun.insevinge girince goruyorsunuz yeni alanlari :) yukardan bir carpilan bir daha uc bes yil kurtaramaz parayi.isimiz zor.
panik yapmayan borsada kazanır.2019 yılı kar beklentisi yüksek olan kağıtlardan birisi.
Son 2 gunde 1 milyona yakin lot daha ciktilar.yabanci ve yatirim fonlari.alanlar hep ky gozukuyor takasta.inseving ve twitirda bunu dogruluyor.kimse yazmazken yazanlar doldu tasti.dun aksam pes pese 10 kisi vakko sormus derinhisseye.anlayacaginiz mal yukardan verildi bir kisim.bakalim ne olacak.
Uzun zaman sonra bı bakayım çıkayım dedim..dususlere ve çıkışlara bakmıyorum bile..bilanço ve temettü almadan çıkmak yok....yuzdeoncunun dediği gibi spek gerçekten çok malsin mal...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl düzeltme böyle bütün kağıtlar taban oluyor.
Duzeltme degil.son zamanlarda buyuk operasyon yiyen tum hisseler cokuste.spekler kaciyor.10 fk normaldir endeks gucluyken.ustu balondur.30 40 fk lara cikmisti hisseler.vakkoda 5.20 civari kabul edilebilir ustu sisikti.normalde ben bile tuzaga dustum.5.20 ye raziyken hisseleri oyle sisirdilerki.vakkoyuda oyle hizli cekip gidecek havasi verip 6 uatumden pazarladilarki o rakamlardan satmadik.
Diğer spek şişik kağıtların öncüsü derinhisse yüzünden buda etkilendi. Listesinde olmayaydık düşmezdik bu kadar. 6,66 fiyat 1,618 fiyat hedefiydi zaten. Düzeltme olarak görüyorum. Kağıt düzeltmelerini hep böyle sert yapmış. Maliyeti düşük birisi olarak yazdığım unutulmasın tabi ki benim babam. Ben bilançoyu görmeden vermeyi düşünmüyorum. Çokta kalmadı şunun şurasında. Bekleyek bakalım.
16 ocakta 4.889.000 lot olan yabanci payi sata sata bugun 3.629.000 kadar dustu.5.50 ile 6.60 arasi agirlikla 6 ustu 1.250.000 lot mal sattilar kucukyatirimciya.ayrica 600.000 lot civari galiba yatirim fonlari satti.
Yesilbaba nin yorumuna katiliyorum.derin hisse pazarladigi icin hisse azda olsa operasyon yedi.tahminim millet salca olinca spekte mali yapistirdi yukardan.ama teknosa v.s gibi operasyon yemedik.ufak diyelim.en azindan bizim temel beklenti rasyolarimiz dizgun.
Bugun itibariyle spek tekrar toplamis duruyor.440 bin lot almis yine.yukardan verdigini asagidan alacak .
Bu sabah yine gunlukculere yukardan verdi mali.kimseye ekmek yok.simdi yukardan sattigi 2 milyon lotu asagidan geri toplayacak.440 bini dunki ilk sokta geri aldi.ama artik daha az mal gelir.onun icin tekrar asagi yoklamasini ve oyalanmasini tahmin ediyorum.
Dostum bizim bilanço ne zaman..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derinhisse yi boşverin. adam 2 lirada hisse yazmış olmuş 50 lira. düşmüş 20 ye. adam yazdığında alanlar köşeyi dönmüş.. saadet zincirlerinde böyle olur hep. son gelenlere girer. neyse... he birde bu derinhisse müritlerinden tekno kağıtlardan çıkanlar belki buraya gelirler.. yeni anomali bu olur.. hiç belli olmaz sürünün ne yapacağı.. dikkatli ol oyuncu.. :kmk:
@____PASA____ bey vakko iyi bekliyor zannediyorum. temettü listesinde %10 üstü potansiyellilerde gördüm. çok sevindim. kendisi uzun süredir takip ettiğime göre adamdır.
Hissemiz 3 liradan 4.80 lare kadar toplandi.spegin mali yani yabancidaki mal 4.900 milyon lot civarina ulasti.sonra hizla 5 uatune cekip 6.60 arasi trade yaptilar.su anda 3.500 milyon lota dustu.yani 1.400.000 lot civari piyasaya ky sattilar ustlerden.
Sag cep sol cepmi dersek gozuken oki kesinlikle degil.twitir derin hisse inseving yazanlar alanlar satanlar bir anda ky doldu.
Biraz erken basladilar realizasyona.insallah ellerindeki 3.500 milyon lotu vermek icin daha buyuk haylleri vardir spek amcamizin.
Nisan 15 kadar bekliyoz.mart 15 blanco aciklaninca o hafta hemen genel kurul yapip tememttu verirmi vermezmi aciklarlar sanirsam..
Persembe 5.50 lere geliste aldigi mal 435.000 lot spegin hesabina gecmis.yani 6.30 ortalamadan verdigi mallardan bir kisim 435.000lotu 5.70 civarindan geri aldi.guzel trade yapti.ama daha 1 milyon lot daha var 6 ustu verdigi.sonucta spek ne derse o olur.
Spekin mali yabancidaki tekrar 24.1 seviyesine 4.042.000 civarina geldi.Fakat bugunde 200 bin lot civari satis yapmislar gozukuyor.spek pek takas oyunu yapmiyor.durust adam:) aldigini sattigini virmanlarla gizlemiyor.
Klasik sabah acikisi. yuksek aciyor.gunlukcuye yuksekten kitliyorlar.
Takaslardan ziyade bilanço önemli artık...
Şöyle güzel bir kâr açıklayalım, gerisi boş...
Üstüne de şöyle %10-15 arası bi temettü olsa UVY portföye ekletir kendini..:yes:
Teknik olarakta 6,67 TL fibo 1,618 seviyesi idi.. Onu da geçersek sonraki seviye belli..
Maliyetim düşük, bekleyecem. En fazla kârdan zarar ederim benim babam..
Dunde 113 bin lot spek mal satmis.bu aralar 3 ile 4 arasi mali toplayan spegin tradesi var.kar aliyor.satislar durursa en azindan buralarda bekleriz.
Blanco icin gecen sene 59 milyon kar aciklamisti.onun yuzde 25 ustunde aciklayacakki hisse bu fiyatlari haketsin.sindirsin.fk orani 13 lu seviylerde.normali 10 dur.su anda bu fiyatlardan aslinda 12 ayligi satin almis durumda.ama endeksteki yukselis anormal hareket ettiriyor hisseleri.
Haftaya cuma vergi dairesi kari aciklanir.galiba son gun.bize marttaki blanco lazim ama vergi direside ipucu verecektir.supriz bir kar cikmaz.ama 9 ayiga ve gecen sene yilliga gore bir artis olmaliki bu fiyat seviyelerinde rahat uyuyalim.
Spegin mali tekrar 3.563.000 lota dustu.
Çok bekledik. Az daha bekleyek bakalım.
Detaylı değil kabaca olan tahminlerimi de yazayım.
Satışlar = 1.380.000.000 TL
NEFK = 160.000.000 TL
Net Kâr = 125.000.000 TL
Sallamak bedava. Sizleri de tahmine ya da sallamaya beklerim babam..:rules: