ben enflasyonu çok indirebileceklerini düşünmüyorum özellikle bu yöneticiler ile ccooook zorrrr
dolaysıyla faizler de cook düşüremezlerrr görecez yaşayarak hepimiz
belkide kasım aralıkta faiz arttırabilirlerde kim bilir..
Printable View
ben enflasyonu çok indirebileceklerini düşünmüyorum özellikle bu yöneticiler ile ccooook zorrrr
dolaysıyla faizler de cook düşüremezlerrr görecez yaşayarak hepimiz
belkide kasım aralıkta faiz arttırabilirlerde kim bilir..
Aynen hanımlar da istemiyor artık yazlık filan...Temizlik yemek yapmak istemiyorlar...Eskidenmiş o iş...Şimdi her yer yazlık paran varsa...Zaten çalışan kişi ne kadar izin yapabiliyorki...
Belki emekli olduğunda...
OKT ve IST şu anda iyiler ama onlarda yavaş yavaş düşecekler
Hatta OKT geçtiğimiz haftalarda 3-4 kez %20 yaptıydı, yani onunda sağı solu belli olmuyor
Hatta ÖST'lerden bazıları temerrüde düşşeler eksi yazma riskide var ki bu ortamda tahvilimi ödiyemiyorum diyen şirkette çıkabilir
Bence en güzeli en yüksek faizi bulup en az 3 ay bağlamak
Taze oranlar
6 m $ 32 gün vade= 3.50 sekerbank..
365 gun tl 18.75
Biraz portföy güncellemesi yaptım
Hisse oranı %0
HSBC HSL PPF
OYAK OKT
Ve birazda yeşil faizli fon Yapı Kredi portföy YFV
Bu şekilde devam bir süre
İlk kez İslami fon kira sertifikası fonu almış oldum... kefenleriyle beraber başkanın kapısının önünde bekleyenler arasına katıldım :kmk:
Burgan'ın 24,10'u
Nkolay'ın 25,15'i efsaneler arasına girdi artık😄
Bizim pedlerle muhabbet ederken bir not çıkardı eskilerden ;
Sene 2005 Eylül -> 50k dan pazarlıkla 47k dolar karşılığı almış Yazlığı. Bügün 268k TL yapıyor. Geçen hafta emsal bir daire satılmış 270k. Yorumu size bırakıyorum....
Biz valide sultana 3 acı gayve söyledik...peder hayatından memnun ömrüme en az 10 yıl ömür kattı burası diyor...birazdan giderim Deniz kenarındaki gazinoya, bizim tayfanın tavlada aklını alırım diyor...Helal olsun babam yaa,rabbim uzun ömür versin.
Bizim peder tavlaya gitti çaktırmayın...
2005 Eylül de 47k $ a yazlık almayıp , 470 adet tam altın alıp koysa , bügün 801k TL yapıyor. Aynı siteden Tam 3 adet yazlık alabiliyor. Abbaaav .
Yani kıssadan hisse her dönem takip edip farklı enstrümanlara paranı Koyacan, yada sepet yapıp denk getirememe ihtimalini düşüreceksin.
6 m $ olsa hayatimda yine bisey değişmez :party:
Tayyip is dead diyorlar ????. Sebep ise heart attach